Actioncamera: 5 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Mio MiVue 733 dashcam

  Wegen zijn vaak gevaarlijke plekken door de aanwezigheid van veel weggebruikers en hard rijdend verkeer. Naast het gevaar van een ongeval, loop je ook het risico op een opzettelijk veroorzaakte aanrijding. De Mio MiVue 733 WIFI dashcam beschermt je terwijl je onderweg bent en neemt elke kilometer van je rit op zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

  Hoogwaardige, Full-HD video-opnames
  De Mio MiVue 733 is gemaakt om zelfs de kleinste details op te nemen en maakt 1080p Full-HD opnames met 30 fps met een groothoeklens van 130° en een diafragma van F2.0. Per seconde worden er 30 videoframes opgenomen, voor duidelijke en onaanvechtbare opnames. Begin met opnemen zodra je begint te rijden: de Mio MiVue 733 WIFI dashboardcamera start de opname zodra je je auto start en slaat al je ritgegevens op.

  Wifi-verbinding voor snelle en draadloze overdracht
  Bestanden naar de MiVue Pro app op je smartphone doorsturen is snel en eenvoudig. Je hebt altijd een back-up van je opnames op je smartphone.

  Jouw veiligheid staat voorop
  Mio begrijpt hoe belangrijk het is om je veilig te voelen op de weg. Daarom biedt de Mio MiVue 733 WIFI een aantal veiligheidsvoorzieningen.

  De Mio MiVue 733 WIFI heeft geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder, waaronder een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijbaan (Lane Departure Warning System), een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (Forward Collision Warning System) en vermoeidheidswaarschuwingen (Fatigue Alert). Deze systemen werken allemaal samen om je tijdens de rit meer gemoedsrust te geven.

  Als de geïntegreerde 3-assige G-sensor plotselinge bewegingswijzigingen detecteert, wordt de opname meteen beveiligd en kan deze niet worden overschreven.

  Geïntegreerde GPS – om locatie en snelheid te registreren
  Bij elke opname worden de GPS-locatie en je snelheid vastgelegd, zodat je over belangrijk bewijsmateriaal over je rit beschikt. De GPS-module is in het apparaat ingebouwd, wat niet het geval is bij de meeste andere dashcams die momenteel op de markt zijn.

  • 2,7 inch display
  • Full HD-opname (1080p @ 30FPS)
  • 130° groothoeklens
  • gevoelige F 2.0 lens
  • Micro-SD slot (max. 128GB)
  • G-sensor
  • GPS (registreert snelheid en route)
  • draaiende montagebeugel
  • fotomodus
  98,35
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie
 2. Valueline SVL-CARCAM10

  Met de SVL-Carcam10 kunt u eenvoudig uw rit filmen en gebeurtenissen opnemen. De SVL-Carcam10 beschikt over een helder 1.5 inch LCD scherm zodat u huidige of eerder genomen opnames kunt bekijken. Dit scherm kan uitgeschakeld worden zodat u niet wordt afgeleid tijdens het rijden. De 720p camera maakt zowel overdag als 's avonds prima opnames. Tevens beschikt de camera over een parkeerstand, waardoor de camera automatisch begint te filmen wanneer een beweging wordt waargenomen. De dahscam filmt beelden en neemt tegelijkertijd alle geluiden op. Met een MicroSD kaart van 32GB kunt u 24 uur filmen in HD. Door de dahscam op een lagere resolutie te zetten ontstaat er ruimte voor nog meer beelden. 

  Loop recording

  De Valueline SVL-Carcam10 is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf worden ingesteld op 3, 5 of 10 minuten.

  25,60
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie