Speaker: 12 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Bose Acoustimass 10 series V

  • 5.1 luidsprekersysteem

  Bose Home Cinema systeem

  Ruimtelijk geluid uit vijf luidsprekers, met krachtige lage tonen en een slank design. Het Acoustimass 10 series V speaker system heeft alles in huis voor liefhebbers van home cinema met een voorliefde voor verschillende componenten.

  Direct/Reflecting speakers

  Direct/Reflecting speakers produceerden al krachtig geluid uit hun kleine formaat. En nu zijn ze zelfs nog beter en kleiner, met nauwkeurig afgestelde drivers in de luidspreker voor een indrukwekkende geluidservaring. Ze passen perfect bij uw TV en zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen met de optionele beugels.

  Opmerkelijke basprestaties

  De Bose-technologieën en twee krachtige naar beneden gerichte drivers geven precies de impact die u wilt. Zuiver, diep geluid, zonder hoorbare vervorming. Zelfs op hoog volume. U kunt de laageffecten naar wens aanpassen met de regelknoppen. En u kunt de module uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld achter een bank of gordijn.

  990,91
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Bose Virtually Invisible 300 Surround Speakers

  Bose draadloze achterspeakers

  Met deze draadloze achterspeakers van Bose valt alleen het geluid op, zo compact zijn ze - nog geen 10 centimeter hoog. Deze speakers zijn specifiek bedoeld als aanvulling op de Bose SoundTouch 300 soundbar, voor nog overweldigender geluid van alle kanten.

  Draadloze verbinding

  Deze surroundluidsprekers zorgen samen met de SoundTouch 300 soundbar voor een echte bioscoopervaring. De installatie van de speakers is erg eenvoudig. Bij de luidsprekers worden twee draadloze ontvangers geleverd, die draadloos verbinding maken met de soundbar.

  288,43
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie