Oordopjes: 325 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Bose SoundWear Companion speaker

  • Headset functie

  Je wilt je muziek natuurlijk altijd bij je hebben, maar je wilt niet altijd een hoofdtelefoon opzetten en je omgeving buitensluiten. Dat hoeft ook niet. De nieuwe SoundWear Companion speaker is voor jou gemaakt. Deze wearable speaker biedt het beste van twee werelden omdat je maximaal van je muziek geniet zonder je omgeving buiten te sluiten of te storen. Hij ligt comfortabel op de schouders en geeft je vol en helder geluid dat tegelijkertijd voor anderen wordt geminimaliseerd. Dankzij de befaamde waveguidetechnologie hoef je je over de prestaties geen zorgen te maken. De Bose SoundWear komt standaard met een zwarte afneembare hoes, maar andere kleuren hoezen zijn los te koop.

  233,88
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Bose Noise Masking Sleepbuds

  Bose noise-masking sleepbuds zijn speciaal ontwikkeld voor nachtrust. Je kunt er geen muziek mee streamen en ze hebben ook geen acoustic noise cancelling. In plaats daarvan gebruiken deze kleine draadloze oordopjes een aantal voorgeïnstalleerde, rustgevende geluiden (zie de afbeelding voor alle geluiden) die storend lawaai maskeren, zodat je makkelijker in slaap valt en de hele nacht kunt doorslapen. Deze stel je in met de speciale app, waarin je ook een wekker in kunt stellen om weer wakker te worden.

  De Bose Sleepbuds zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek (lees hier meer) en laten consistente rustgevende geluiden horen met frequenties die de meest gebruikelijk storende geluiden neutraliseren. De Sleepbuds worden geleverd met oortips in drie maten, zodat ze comfortabel in elk oor passen. Als je de buds niet gebruikt, kun je ze opladen in het opbergdoosje. De Sleepbuds gaan dan 16 uur mee, dus twee volle nachten slaap.

  218,18
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie