Philips AJ3115/12 Wekkerradio

Philips AJ3115/12 Wekkerradio
28% korting!
21,45 nu 15,44
Log in voor uw eigen condities

Omschrijving Philips AJ3115/12 wit

Begin uw dag op uw eigen manier! Wekken door radio of zoemer

lees meer

Beknopte specificaties

  • Langzaam in volume toenemend weksignaal
  • Twee wektijden in te stellen
  • FM ontvangst
Bekijk alle specificaties

Plus- en minpunten
Pluspunten
Wekker bevat dubbele wektijd.
Is voorzien van een back-up batterij.
Omschrijving

Begin uw dag op uw eigen manier! Wekken door radio of zoemer

Met deze stijlvolle Philips AJ3115-12 wekkerradio word je op tijd gewekt. De wekkerradio is voorzien van een ingebouwde FM-radio en de Back-upbatterij zorgt voor geheugenopslag tijdens een stroomstoring.

Word wakker met je favoriete radiodeuntje of de zoemer

Wakker worden met het geluid van je favoriete radiozender of een zoemer. Je hoeft alleen maar het alarm in te stellen op je Philips-klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kun je kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt je Philips-klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd.

Digitale FM-tuning van voorkeurzenders

Digitale FM-radio bied je extra mogelijkheden voor je muziekcollectie op je Philips-audiosysteem. Je hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die je wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan. Je kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar je favoriete radiozender gaan, zonder dat je steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie. 

Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake

Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. De normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn of te zacht om je wakker te maken of zo onaangenaam hard dat je wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door je favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat je langzaam wakker wordt.

Alarmherhaling met snoozetijd

Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoef je nooit meer bang te zijn dat je je verslaapt. Als je nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, druk je gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draai je je nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. Je kunt de knop Alarm herhalen zo vaak gebruiken als je maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot je deze echt uitschakelt.

Sleeptimer zodat je gemakkelijk in slaap valt met je favoriete muziek

Sleeptimer biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar je favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Deze muziek wordt gedurende de ingestelde tijd afgespeeld. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met je favoriete radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of je zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik. 

Tweevoudig alarm om jou en je partner op verschillende tijden te wekken

Het Philips-audiosysteem wordt geleverd met twee alarmtijden. Stel één wektijd in voor jezelf en de andere voor je partner. 

Groot scherm voor duidelijke weergave

Dankzij het grote scherm is de inhoud van het scherm zeer goed leesbaar. Vanaf nu kun je de tijd en het alarm gemakkelijk lezen, zelfs van een afstand. Dit apparaat is ideaal voor oudere personen of visueel gehandicapten.

Specificaties
FM ontvangst
Netto breedte 13 cm
Klokradio
Snooze
Sleep-timer
Wekfunctie
Twee wektijden in te stellen
Netto hoogte 13 cm
Langzaam in volume toenemend weksignaal
Philips AJ3115/12 Wekkerradio
Philips AJ3115/12 Wekkerradio
28% korting!
21,45 nu 15,44
Log in voor uw eigen condities