Digitale ontvanger: 1 artikel

van 3 producten geselecteerd

 1. Humax IRHD-5300C HD-ontvanger

  Geniet van televisie in HD-kwaliteit, maak gebruik van internactie tv en neem programma's op met de HUMAX IRHD-5300C.

  De HUMAX IRHD-5300C is vergelijkbaar met de IRHD-5100C. De 5300C is uitermate geschikt voor iedereen die wil genieten van HDTV maar geen behoefte heeft aan een ontvanger met ingebouwde harde schijf. De IRHD-5300C biedt u echter wel de mogelijkheid om programma's op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen. Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV (afhankelijk van uw TV-aanbieder).

  Maak op simpele wijze van de HUMAX IRHD-5300C uw persoonlijke digitale videorecorder.
  De HUMAX IRHD-5300C is voorzien van 2 USB-poorten aan de achterzijde waarop een externe harddisk kan worden aangesloten. U kunt dan al uw favoriete programma's in de hoogste digitale kwaliteit opnemen.

  Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren
  Als u een externe harddisk aansluit op uw ontvanger kunt u niet alleen opnemen, u kunt ook een live uitzending pauzeren (timeshift). Met één druk op de knop zet u het lopende programma stil, met 'n volgende druk op de knop laat u het programma hervatten waar u had stilgezet. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld even een telefoontje moet beantwoorden. Bovendien kunt u tijdens een programma terug spoelen zodat u een bepaalde scene nog eens kunt bekijken.

  Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max. 1TB. De externe harde schijf wordt niet meegeleverd.

  Digitale radio
  Met een HUMAX IRHD-5300C kunt u niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, u heeft ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit.

  Om de radiozenders te beluisteren hoeft u de TV niet aan te zetten als u een muziekinstallatie hebt aangesloten. En dat is nu nog eens handig!

  TV-Portal: interactieve televisie
  De HUMAX IRHD-5300C geschikt voor Interactieve TV. Beschikbaarheid is afhankelijk van uw TV-aanbieder.

  Heeft u digitale TV van Ziggo dan kunt u via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kunt u films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig vanuit uw luie stoel.

  DLNA
  DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IRHD-5300C kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. De HUMAX IRHD-5300C is ook als netwerk mediaspeler te gebruiken.

  123,14
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie