Digitale ontvanger: 3 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Humax IRHD-5300C/PVR HD-ontvanger met harde schijf

  De Humax IRHD-5300C/PVR is een HD-ontvanger met ingebouwde harde schijf van 500GB, waarop je programma’s op kunt slaan, kunt pauzeren en terug kunt spoelen. De decoder is voorzien van een HDMI, USB, SCART en optische uitgang.

  Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren

  Als je een externe harddisk aansluit op je ontvanger kun je niet alleen opnemen, je kunt ook een live uitzending pauzeren (timeshift). Met één druk op de knop zet je het lopende programma stil, met 'n volgende druk op de knop laat je het programma hervatten waar je had stilgezet. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld even een telefoontje moet beantwoorden. Bovendien kun je tijdens een programma terug spoelen zodat je een bepaalde scène nog eens kunt bekijken.

  Digitale radio

  Met een HUMAX IRHD-5300C/PVR kun je niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, je hebt ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit. Als je een muziekinstallatie hebt aangesloten hoef je bovendien de TV niet aan te zetten om radio te beluisteren.

  TV-Portal: interactieve televisie

  De HUMAX IRHD-5300C/PVR geschikt voor Interactieve TV. Beschikbaarheid is afhankelijk van je TV-aanbieder. Heb je digitale TV van Ziggo dan kun je via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kun je films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig vanuit je luie stoel.

  DLNA

  DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IRHD-5300C/PVR kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. De HUMAX IRHD-5300C/PVR is ook als netwerk mediaspeler te gebruiken.

  205,79
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 2. Nokia 6000 DVB-T terrestrische ontvanger

  Voor iedereen die wil kijken naar de Nederlandse publieke omroepen en de regionale zenders in de regio waarin het product wordt gebruikt, is de Nokia terrestrische ontvanger 6000 de ideale oplossing. Deze zenders worden ongecodeerd (free-to-air) uitgezonden. Je hebt dus geen abonnement van een kabelaanbieder nodig! De Nokia 6000 is daarom een ideale en goedkope oplossing voor in de caravan, camper, op de boot of in de vakantiewoning. Je hebt geen vaste aansluiting nodig, je kunt de ontvanger overal mee naar toe nemen.

  Natuurlijk kun je de ontvanger ook thuis gebruiken, bijvoorbeeld op zolder of achter in de tuin.

  Let op: voor de ontvangst van DVB-T/DVB-T2 heb je een antenne nodig. De antenne wordt niet standaard meegeleverd bij de Nokia 6000.

  • DVB-T, DVB-T2
  • HD TV
  • Ontvangst ongecodeerde (free-to-air) zenders (TV en radio)
  • Opnemen, pauzeren, terugspoelen via externe USB-product

  In de doos:

  • 1x terrestrische ontvanger 6000
  • 1x afstandsbediening
  • 1x power adapter
  • 1x HDMI kabel
  • 1x AV naar Scart adapter
  • 2x AAA batterij
  49,55
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie