Digitale ontvanger: 3 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Humax IRHD-5300C/PVR HD-ontvanger met harde schijf

  De Humax IRHD-5300C/PVR is een HD-ontvanger met ingebouwde harde schijf van 500GB, waarop je programma’s op kunt slaan, kunt pauzeren en terug kunt spoelen. De decoder is voorzien van een HDMI, USB, SCART en optische uitgang.

  Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren

  Als je een externe harddisk aansluit op je ontvanger kun je niet alleen opnemen, je kunt ook een live uitzending pauzeren (timeshift). Met één druk op de knop zet je het lopende programma stil, met 'n volgende druk op de knop laat je het programma hervatten waar je had stilgezet. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld even een telefoontje moet beantwoorden. Bovendien kun je tijdens een programma terug spoelen zodat je een bepaalde scène nog eens kunt bekijken.

  Digitale radio

  Met een HUMAX IRHD-5300C/PVR kun je niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, je hebt ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit. Als je een muziekinstallatie hebt aangesloten hoef je bovendien de TV niet aan te zetten om radio te beluisteren.

  TV-Portal: interactieve televisie

  De HUMAX IRHD-5300C/PVR geschikt voor Interactieve TV. Beschikbaarheid is afhankelijk van je TV-aanbieder. Heb je digitale TV van Ziggo dan kun je via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kun je films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig vanuit je luie stoel.

  DLNA

  DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IRHD-5300C/PVR kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. De HUMAX IRHD-5300C/PVR is ook als netwerk mediaspeler te gebruiken.

  205,79
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 2. Humax IRHD-5300C HD-ontvanger

  Geniet van televisie in HD-kwaliteit, maak gebruik van internactie tv en neem programma's op met de HUMAX IRHD-5300C.

  De HUMAX IRHD-5300C is vergelijkbaar met de IRHD-5100C. De 5300C is uitermate geschikt voor iedereen die wil genieten van HDTV maar geen behoefte heeft aan een ontvanger met ingebouwde harde schijf. De IRHD-5300C biedt u echter wel de mogelijkheid om programma's op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen. Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV (afhankelijk van uw TV-aanbieder).

  Maak op simpele wijze van de HUMAX IRHD-5300C uw persoonlijke digitale videorecorder.
  De HUMAX IRHD-5300C is voorzien van 2 USB-poorten aan de achterzijde waarop een externe harddisk kan worden aangesloten. U kunt dan al uw favoriete programma's in de hoogste digitale kwaliteit opnemen.

  Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren
  Als u een externe harddisk aansluit op uw ontvanger kunt u niet alleen opnemen, u kunt ook een live uitzending pauzeren (timeshift). Met één druk op de knop zet u het lopende programma stil, met 'n volgende druk op de knop laat u het programma hervatten waar u had stilgezet. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld even een telefoontje moet beantwoorden. Bovendien kunt u tijdens een programma terug spoelen zodat u een bepaalde scene nog eens kunt bekijken.

  Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max. 1TB. De externe harde schijf wordt niet meegeleverd.

  Digitale radio
  Met een HUMAX IRHD-5300C kunt u niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, u heeft ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit.

  Om de radiozenders te beluisteren hoeft u de TV niet aan te zetten als u een muziekinstallatie hebt aangesloten. En dat is nu nog eens handig!

  TV-Portal: interactieve televisie
  De HUMAX IRHD-5300C geschikt voor Interactieve TV. Beschikbaarheid is afhankelijk van uw TV-aanbieder.

  Heeft u digitale TV van Ziggo dan kunt u via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kunt u films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig vanuit uw luie stoel.

  DLNA
  DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IRHD-5300C kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. De HUMAX IRHD-5300C is ook als netwerk mediaspeler te gebruiken.

  123,14
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 3. Humax IRHD-5550C minidecoder voor free-to-air kijken

  De bijzonder compacte HUMAX IRHD-5550C is speciaal ontwikkeld voor de ontvangst van ongecodeerde HD en SD zenders van de kabelmaatschappijen (Ziggo, Caiway, Kabelnoord etc.). Kabelmaatschappijen zenden een groot aantal zenders ongecodeerd digitaal uit (free-to-air). Voor de ontvangst van deze zenders heb je dus geen smartcard nodig, want een goedkoop basis kabelabonnement is voldoende. Je hoeft dus niet extra te betalen voor digitale TV. Het ongecodeerde digitale basispakket bestaat bij Caiway bijvoorbeeld uit meer dan 70 zenders, waarvan 31 in Full HD. Bij Ziggo kun je ruim 45 zenders free-to-air kijken. Dat maakt de IRHD-5550C de perfecte ontvanger voor iedereen die via de kabel uitsluitend TV kijkt en geen behoefte heeft om bijvoorbeeld programma’s op te nemen. De IRHD-5550C is ook een uitkomst als tweede ontvanger op bijvoorbeeld de slaapkamer. Ook in dit geval is een smartcard niet nodig.

  • Haarscherpe HDTV-weergave
  • Geschikt voor ontvangst van de vrij te ontvangen (free-to-air/ongecodeerde) HD en SD televisiezenders en radiozenders via de kabel en glasvezel
  • 1 Tuner
  • Elektronische programmagids
  • Overzichtelijke afstandsbediening met duidelijke toetsen
  • Direct schakelen tussen televisie- en radiozenders via de afstandsbediening
  • Aansluitingen: HDMI, USB, SPDIF, Scart
  • Heel compact: 16 x 13,3 x 3,4 cm ((b/h/d)
  • Gewicht: ca. 0,7
  57,81
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie