TV Accessoire: 335 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Vogel's NEXT 8375 (MotionSoundMount)

  • Draaibaar
  • Max.beeldschermgrootte: 165 cm

  Vogel’s elektrisch draaibare tv-beugel met geïntegreerd geluid

  De MotionSoundMount is een flexibele tv beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer! Met deze state-of-the-art muurbeugel voegt u indrukwekkend geluid toe aan uw tv. Uniek aan de MotionSoundMount is dat deze beugel er ook nog eens voor zorgt dat het geluid automatisch naar u toedraait. Zodat het geluid van die film, dat concert of die serie 100% op u gericht is. Net als uw favoriete muziek, die u eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet naar de soundbar streamt. Alles voor een ultieme kijk- en luisterbeleving.

  Maximaal gebruiksgemak

  Ook het gebruiksgemak van de MotionSoundMount is indrukwekkend. Deze gemotoriseerde tv beugel draait automatisch naar u toe, waar u ook in de kamer zit en tot wel 120 graden naar links en naar rechts. Nadat u de tv heeft aangezet, beweegt hij in één vloeiende beweging naar een vooraf ingestelde kijkpositie. Zet u de tv weer uit, dan bewegen het scherm en de MotionSoundMount weer soepel terug naar de muur. Ook het bevestigen en installeren van de MotionSoundMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: één stekker in het stopcontact en alles werkt!

  Iedereen zijn eigen kijkpositie

  Via de bijbehorende app - gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store - krijgt u toegang tot extra gebruiksmogelijkheden. Zo kunt u voor iedereen in huis één of meerdere kijkposities instellen, met een maximum van tien. Ook het soepel links, rechts, voorwaarts en achterwaarts bewegen van de tv gaat met het grootste gemak!

  924,79
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie