TV beugel: 263 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Vogel's NEXT 8365 SoundMount

  • Draaibaar
  • Max.beeldschermgrootte: 165 cm

  De SoundMount (NEXT 8365) is een unieke muurbeugel met geïntegreerde soundbar. Hiermee kunt u met één elegante oplossing uw kijk- en luisterervaring optimaliseren. TV’s worden steeds dunner en lichter. Dit gaat ten koste van de geluidskwaliteit. Dankzij de SoundMount heeft u daar geen last meer van. Deze TV-beugel combineert een high-end draaibare wandsteun met een geïntegreerde soundbar. Daarmee kunt u vanaf elke plek in de kamer genieten van optimaal beeld en geluid. De soundbar staat garant voor indrukwekkend geluid dat uw films en muziek tot leven laat komen. De bijgeleverde draadloze subwoofer vult uw kamer met krachtige lage tonen. 

  De Soundmount is geschikt voor TV's van 40 t/m 65 inch en een gewicht van maximaal 30 Kg. 

  660,33
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Vogel's NEXT 7355 MotionMount

  • Draaibaar
  • Max.beeldschermgrootte: 165 cm

  Vogel's electrisch draaibare TV-beugel

  De MotionMount van Vogel’s is een flexibele tv beugel die maximaal gebruiksgemak biedt. Deze gemotoriseerde tv beugel draait automatisch naar u toe, waar u ook in de kamer zit, en tot wel 120 graden naar links en naar rechts. Nadat u de tv heeft aangezet, beweegt de MotionMount in één vloeiende beweging naar een vooraf ingestelde kijkpositie. Zet u de tv weer uit, dan bewegen het scherm en de MotionMount weer soepel terug naar de muur. Hiervoor is geen aparte afstandbediening nodig. Ook het bevestigen en installeren van de MotionMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: één stekker in het stopcontact en alles werkt!

  Iedereen zijn eigen kijkpositie

  Via de bijbehorende app - gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store - krijgt u toegang tot extra gebruiksmogelijkheden. Zo kunt u voor iedereen in huis één of meerdere kijkposities instellen, met een maximum van tien. Ook het soepel links, rechts, voorwaarts en achterwaarts bewegen van de tv gaat met het grootste gemak!

  594,21
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Vogel's THIN 550

  • Draaibaar
  • Kantelbaar
  • Max.beeldschermgrootte: 254 cm

  Dunne draaibare muurbeugel voor grote, zware tv's

  De Vogel's THIN 550 draaibare tv-beugel heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 70 kg. Vrijwel iedere XL tv van 40 tot 100 inch (102-254 cm) hangt met de Vogel's THIN 550 strak tegen de wand. De draaihoek is totaal 120° en de kantelhoek is in totaal 20°. De afstand tot de muur is 58mm.

  Uw tv draait alle kanten op

  Een groot en zwaar scherm veilig aan een draaibare muurbeugel? Dat kan! Hang uw tv aan de muur met een extra dunne Vogel's THIN 550 draaibare tv-beugel en u kunt vanuit iedere hoek optimaal tv kijken. U draait de tv gewoon naar u toe. Geen gedoe met kabels en nooit meer last van hinderlijke weerspiegeling. Met de THIN 550 draaibare muurbeugel draait en kantelt u de tv in iedere gewenste positie.

  Inclusief waterpas

  Vergeet ook al dat lastige passen en meten: met de meegeleverde waterpas hangt u uw TV altijd precies recht. Zelfs na het bevestigen kunt u de Vogel's THIN 550 nog verstellen.

   

  288,43
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie