Altrecht

altrecht_logo_530x241.jpg

Welkom op de bestellijst van Altrecht.

U vindt hier het door uw afdeling inkoop geselecteerde assortiment.

Mocht het voor u nodige product hier niet tussen staan kunt u contact opnemen met uw afdeling inkoop.

Indien u vragen heeft, of advies nodig heeft om tot een juiste keuze te komen dan helpen wij u graag.

U kunt ons bereiken via tel. 0347-364415 of email zakelijkemarkt@electronicpartner.nl

 

 

 

 1. Liebherr TP 1764-22 Premium tafelmodel koelkast

  • E: Energieklasse A+++
  • Inhoud koelgedeelte: 118 l
  • Inhoud vriesgedeelte: 18 l
  • Glasplateaus: 3

  Deze Liebherr koelkast TP 1764-22 Premium, met energieklasse A+++ en een netto inhoud van 118 liter in het koelgedeelte met een vriesvak van 18 liter, is voorzien van verstelbare Pemium GlassLine deurvakken met een geharde glazen bodem, edelstalen steunrails en verschuifbare flessen- en conservenhouders. De vakdiepte biedt zelfs plaats aan extra grote verpakkingen van 2 liter.

  Snel invriezen in het vriesvak

  Deze Liebherr koelkast TP 1764-22 Premium kan uw levensmiddelen snel en met het behoud van vitaminen invriezen naar -32 °C dankzij de tijdgestuurde SuperFrost. Na een vast aantal uren wordt SuperFrost automatisch uitgeschakeld en wordt de normale temperatuur weer ingesteld. In de vrieslade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.

  Luxe GlassLine draagplateaus

  Het hoogwaardige interieur van de Liebherr koelkast TP 1764-22 Premium is uitgevoerd met luxe GlassLine draagplateaus die gemaakt zijn van veiligheidsglas. Hiermee zijn de GlassLine draagplateaus extra sterk, krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Uiteraard kunnen de draagplateaus in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen.

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr koelkast TP 1764-22 Premium te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  412,40
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Liebherr GKv 4310-22 wit Horeca koelen

  De Liebherr GKv 4310 is een compacte 60 cm brede koeler met 434 liter inhoud. De temperatuur is instelbaar tussen +1°C en +15°C en wordt digitaal in het display weergegeven. De deur is voorzien van een stevige stanggreep en wordt vanaf een openingshoek van ca. 30° automatisch gesloten.

  914,05
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Liebherr GKv 4360-22 001 RVS Horeca koelen

  De Liebherr GKv 4360 is een compacte 60 cm brede edelstalen koeler met 436 liter inhoud. De temperatuur is instelbaar tussen +1°C en +15°C en wordt digitaal in het display weergegeven. De deur is voorzien van een stevige stanggreep en sluit vanaf een openingshoek van ca. 30° automatisch.

  1041,32
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Miele Compact C1 EcoLine stofzuiger met zak

  • Electronische zuigkrachtregeling
  • Vloermondstuk omschakelbaar
  • Indicatie stofzak vol

  Deze Miele sledestofzuiger Compact C1 EcoLine met krachtige motor en telescopische zuigbuis voor comfortabel stofzuigen, met energieklasse A+ en een actieradius van 9 meter, is voorzien van drie hoogwaardige toebehoren: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel met zacht natuurhaar. De accessoires kunt u geïntegreerd opbergen onder de klep.

  Ontdek de kwaliteit van Miele

  De kwaliteit van de Compact C1 EcoLine heeft bij Miele de hoogste prioriteit, van idee tot eindproduct. Met sterke verbindingen en gemakkelijk te dragen, een zeer hoge zuigkracht, en bijzonder stil is Miele altijd de juiste keuze.

  • Bedieningsgemak: dankzij de vele technische innovaties bij deze Miele Compact C1 EcoLine kunt u eenvoudig en comfortabel uw woning stofzuigen. Deze stofzuiger is bijvoorbeeld voorzien van de comfortabele bediening via de plus/min-voetbediening, zodat u niet meer hoeft te bukken.
  • Praktisch vergrendelingssysteem: de verbindingen van de zuigmond, zuigbuis en handgreep met deze stofzuiger klikken vast met een hoorbaar geluid. De verbinding is stevig en kan met één druk op de knop eenvoudig worden losgemaakt. 

  Optimale hygiëne dankzij het air-clean-filtersysteem

  Het air-clean-filter-systeem van de Miele sledestofzuiger Compact C1 EcoLine bestaat uit 12 lagen en biedt u optimale hygiëne. Doordat meer dan 99,9% van de stofdeeltjes worden gefilterd komt er alleen schone lucht terug in de ruimte.

  Continu de beste resultaten

  De reinigingsprestaties van de sledestofzuiger hangen niet alleen af van het (550 Watt) motorvermogen. De Miele Compact C1 EcoLine onderscheidt zich ook door de behuizing welke voor een perfecte geleiding van de lucht naar de zuigmond, zuigbuis en slang zorgt. Hierdoor wordt er een optimale zuigkracht gerealiseerd zodat u uw vloer perfect kunt reinigen.

  139,67
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 5. Whirlpool AWG 812 S/PRO zilver semi professionele wasmachine

  De Whirlpool AWG 812 S/PRO met afvoerpomp is een semi professionele en energiezuinige wasmachine met een A+++ energielabel en tot wel 10 wasprogramma’s aangepast aan verschillende eisen. De machine maakt gebruik van een kleding beschermende SoftMove-trommel met tot 9kg inhoud.

  850,41
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 6. Hobart Care wit Professionele afwasmachine

  De Hobart Care is een professionele afwasmachine met geïntegreerde waterontharder in het wit. De machine maakt gebruik van een afvoerpomp voor de afvoer van het restwater. De wastank heeft een capaciteit van 10,6 liter en de machine gebruikt per was beurt 3,5 liter water (afhankelijk van het wasprogramma).

   

  4176,86
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 7. Miele TDA 150 C T Classic condensdroger

  • Verlichte binnentrommel
  • Resttijdaanduiding

  De Miele TDA 150 C is een condensdroger met energieklasse B. De droger biedt ruimte aan 7kg wasgoed. 

  SoftCare-trommel

  De Miele TDA 150 C is voorzien van een SoftCare-trommel. Deze trommel heeft een honingraatstructuur, waardoor in de honingraten een lucktkussen ontstaat dat het wasgoed zachtjes opvangt. Uw wasgoed wordt zo behoedzaam gedroogd.

  Perfect droog

  Dankzij Perfect Dry wordt uw wasgoed nauwkeurig gedroogd. Het Perfect Dry-systeem herkent de hardheid van het water en stemt de programmaduur daarop af. Zo wordt uw wasgoed precies zo droog als u van te voren heeft ingesteld.

  FragranceDos

  Met de Miele-geurflacons - verkrijgbaar in vijf frisse varianten - geeft u het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang

  Gebruiksaanwijzing

  > Download de gebruiksaanwijzing

  660,33
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie