Kion

Afbeeldingsresultaat voor kion kinderopvang

Beste klant,

Onderstaand vindt u de door de afdeling inkoop van KION geselecteerde voorkeursartikelen voor uw locaties.

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0347-364415 of zakelijkemarkt@electronicpartner.nl


 

Bestellijst KION Kinderopvang

 1. Siemens WM14T590NL iQ500 extraKlasse wasmachine

  • E: Energieklasse A+++
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Resttijdaanduiding

  Deze Siemens wasmachine WM14T590NL, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), is voorzien van het iSensoric sensorgestuurde anti-vlekken systeem. Bovendien is deze wasmachine in het bezit van de intelligente, duurzame en stille koolborstelloze iQdrive motor met 10 jaar garantie.

  VarioPerfect: extra snel en extra zuinig wassen

  Met de varioPerfect programmaopties van de Siemens wasmachine WM14T590NL kunt u extra snel en extra zuinig wassen.

  Extra snel wassen met speedPerfect

  Met de speedPerfect programmaoptie kunt u uw programma met maar liefst 65% verkorten. Het programma is in alle normale en speciale wasprogramma’s toe te passen, behalve wol/handwasprogramma en het snelwasprogramma superKort 15. Het extra snel wassen met een verkorting van maar liefst 65% is met Katoen 60 °C ecoPerfect vergeleken met de speedPerfect-optie.

  Verwijder de 4 meest voorkomende vlekken

  Deze Siemens wasmachine WM14T590NL is voorzien van het anti-vlekken systeem welke er voor zorgt dat de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas, speciale schoonmaakmiddelen of vlekkenverwijderaar uit uw kleding verwijdert worden. Het anti-vlekken systeem kent de 4 verschillende soorten vlekken, of het in een geval nu gaat om tomaten, rode wijn of gras,  en verwijdert deze automatisch.

  Efficiënt verbruik van water

  Deze Siemens wasmachine WM14T590NL is voorzien van het slimme 3-D sensorsysteem waterPerfect Plus welke ervoor zorgt dat de waveTrommel altijd de optimale hoeveelheid water heeft. Uiteraard is de hoeveelheid water afhankelijk van de vulling en het type wasgoed, zoals bijvoorbeeld katoen of synthetisch.

  577,69
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Siemens WT43N292NL iQ300 extraKlasse condensdroger

  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel
  • LED-Display

  Deze Siemens WT43N292NL extraKlasse condensdroger is een wasdroger met energieklasse B voor 1 tot 8 kg wasgoed. Met een 8 kg vulgewicht is deze Siemens ideaal geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 4 personen. Het energieverbruik is met 550 kWh of meer per jaar heel hoog. Ditzelfde geldt voor de energiekosten van deze wasdroger, deze zijn namelijk tussen de € 125,- of meer per jaar. Het geluidsniveau tijdens het drogen is met 64 decibel of minder zeer stil. Een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de droger in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasdroger een goede keuze!

  De belangrijkste Siemens voordelen

  Ook is deze wasdroger voorzien van het superKort 40 minuten programma, hiermee is je wasgoed snel klaar in slechts 40 minuten. Dankzij de autoDry technologie voorkomt de wasdroger dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen. Deze Siemens wasdroger is voorzien van een uniek softDry trommelsysteem welke voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur zorgt. Je was wordt nu nog zachter en efficiënter gedroogd.

  Siemens WT43N292NL extraKlasse droogprogramma’s

  De droogprogramma’s van deze Siemens WT43N292NL extraKlasse condensdroger zijn; Speciale programma's: Mix, Wol drogen in korf, Outdoor, Warm tijdprogramma, Hygiëne, Lingerie, Dons, SuperKort 40, Shirts 15.

  412,40
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Miele PG 8130 briljantwit Professionele afwasmachine

  De Miele PG 8130 i is een briljant witte, verswater inbouw wasautomaat met een circulatie-condensdroger. Aansluitbaar op 230 volt en met een nettogewicht van 55 kg kan de Miele PG 8130 i gebruikt worden in de meeste semiprofessionele en professionele omgevingen. Met haar korte wasprogramma’s kan de machine grote hoeveelheden in een korte tijd verwerken zonder dat hier meer energie, water en wasmiddel bij wordt gebruikt dan absoluut nodig is.

  2163,-
  3% korting!
  nu 2089,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Miele G 7100 SC BW vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 14 standaardcouverts
  • Spoelprogramma's: 9
  • Startuitstel

  Vrijstaande vaatwassers met 3D MultiFlex-besteklade en 44 dB(A) voor maximaal comfort. Beste resultaten in minder dan een uur − QuickPowerWash. Alles streeploos droog − AutoOpen-droging. Verswatervaatwasser – vanaf 6,0 liter in het programma Automatic. Deur eenvoudig openen en sluiten − ComfortClose. Flexibel en stevig geplaatst – ExtraComfort-rekuitvoering. 

  784,30
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie