Kion

Afbeeldingsresultaat voor kion kinderopvang

Beste klant,

Onderstaand vindt u de door de afdeling inkoop van KION geselecteerde voorkeursartikelen voor uw locaties.

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0347-364415 of zakelijkemarkt@electronicpartner.nl


 

Bestellijst KION Kinderopvang

 1. Siemens WT43N292NL iQ300 extraKlasse condensdroger

  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel
  • LED-Display

  Deze Siemens WT43N292NL extraKlasse condensdroger is een wasdroger met energieklasse B voor 1 tot 8 kg wasgoed. Met een 8 kg vulgewicht is deze Siemens ideaal geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 4 personen. Het energieverbruik is met 550 kWh of meer per jaar heel hoog. Ditzelfde geldt voor de energiekosten van deze wasdroger, deze zijn namelijk tussen de € 125,- of meer per jaar. Het geluidsniveau tijdens het drogen is met 64 decibel of minder zeer stil. Een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de droger in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasdroger een goede keuze!

  De belangrijkste Siemens voordelen

  Ook is deze wasdroger voorzien van het superKort 40 minuten programma, hiermee is je wasgoed snel klaar in slechts 40 minuten. Dankzij de autoDry technologie voorkomt de wasdroger dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen. Deze Siemens wasdroger is voorzien van een uniek softDry trommelsysteem welke voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur zorgt. Je was wordt nu nog zachter en efficiënter gedroogd.

  Siemens WT43N292NL extraKlasse droogprogramma’s

  De droogprogramma’s van deze Siemens WT43N292NL extraKlasse condensdroger zijn; Speciale programma's: Mix, Wol drogen in korf, Outdoor, Warm tijdprogramma, Hygiëne, Lingerie, Dons, SuperKort 40, Shirts 15.

  412,40
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Miele PG 8130 briljantwit Professionele afwasmachine

  De Miele PG 8130 i is een briljant witte, verswater inbouw wasautomaat met een circulatie-condensdroger. Aansluitbaar op 230 volt en met een nettogewicht van 55 kg kan de Miele PG 8130 i gebruikt worden in de meeste semiprofessionele en professionele omgevingen. Met haar korte wasprogramma’s kan de machine grote hoeveelheden in een korte tijd verwerken zonder dat hier meer energie, water en wasmiddel bij wordt gebruikt dan absoluut nodig is.

  nu 2163,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Miele G 7100 SC BW vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 14 standaardcouverts
  • Spoelprogramma's: 9
  • Startuitstel

  Vrijstaande vaatwassers met 3D MultiFlex-besteklade en 44 dB(A) voor maximaal comfort. Beste resultaten in minder dan een uur − QuickPowerWash. Alles streeploos droog − AutoOpen-droging. Verswatervaatwasser – vanaf 6,0 liter in het programma Automatic. Deur eenvoudig openen en sluiten − ComfortClose. Flexibel en stevig geplaatst – ExtraComfort-rekuitvoering. 

  825,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Liebherr GNP 1066-20 Premium tafelmodel vriezer

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 91 l
  • Lade: 3
  • NoFrost

  Zeer zuinige A++ vrieskast voorzien van NoFrost, waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien!

  Energieklasse A++

  De Liebherr GNP 1066-20 heeft energieklasse A++, wat de vriezer zeer energiezuinig maakt. Bij een gemiddeld gebruikzijn de energiekosten voor deze vrieskast ongeveer 32 euro per jaar.

  Nooit meer ontdooien dankzij NoFrost

  Dankzij de NoFrost techniek in de Liebherr GNP 1066-20 hoeft u de vrieskast nooit meer te ontdooien. is voorzien van een no-Frost techniek. De NoFrost techniek vriest de levensmiddelen in met een gekoelde luchtstroom, waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. De luchtvochtigheid wordt in ijs omgezet en wordt opgeslagen in de verdamper, die dit vervolgens regelmatig geheel automatisch ontdooit.

  Variabel inrichten

  Met VarioSpace bepaalt u zelf hoe de vriezer wordt ingedeeld. Alle laden en glasplateaus kunnen worden verwijderd. Dankzij dit praktische systeem creërt u extra hoge bewaarruimte in de vrieskast, waardoor bijvoorbeeld ook een hoge ijstaart bewaard kan worden.

  Kinderbeveiliging

  Deze vrieskast is voorzien van een kinderbeveiliging. Hiermee kunt u ongewenste bediening van het apparaat voorkomen.

  91 liter inhoud

  De netto inhoud (de ruimte die u effectief kunt gebruiken voor het invrizen van uw producten) van de Liebherr GNP 1066-20 is 91 liter.

  453,72
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie