sheerenloo

s_heeren_loo.jpg 

                                                                                  

Beste medewerkers van 's Heeren Loo,

Onderstaand vind u het kernassortiment zoals deze door uw afdelingen inkoop en facilitair geselecteerd is voor jullie locaties.

Hierbij is rekening gehouden met de kwaliteit en het energieverbruik van het geselecteerde assortiment.

Voordat u een wasmachine of wasdroger gaat bestellen is het de wens vanuit s'Heeren Loo dat u eerst telefonisch contact met ons opneemt voor productadvies.

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0347-364415 of zakelijkemarkt@electronicpartner.nl


 

 

 1. Miele WEG 375 WPS Excellence wasmachine

  • Vulgewicht: 9 kg
  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel
  • Beladingsherkenning

  De Miele WEG 375 WPS W1 ChromeEdition vrijstaande wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Miele ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze Miele wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Met een energieverbruik van 126 - 150 kWh zijn de energiekosten tussen de € 27,50 en € 33,- per jaar. Het geluidsniveau bestaat uit het geluidsniveau wassen en het geluidsniveau centrifugeren, maar maakt het meeste geluid tijdens het centrifugeren van wasgoed. Het geluidsniveau centrifugeren is met 73 decibel of minder zeer stil. Een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de wasautomaat in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasmachine een goede keuze!

  De belangrijkste Miele voordelen

  W1 wasmachine voorlader met QuickPowerWash en SingleWash snel naar het beste wasresultaat. Sneller schoon is niet mogelijk – QuickPowerWash. Behoedzame wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele. Kortere strijktijd dankzij voorstrijken. Display met comfortabele druktoetsbediening - ComfortSensor. Slimme wasbehandeling met WiFiConn@ct.

  Miele WEG 375 WPS wasprogramma’s

  De wasprogramma’s van deze Miele WEG 375 WPS W1 ChromeEdition wasmachine zijn; Automatic extra, Overhemden, Zijde, Wol, Express 20, Outdoor, Impregneren en Sportkleding.

  1321,49
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Miele TEH 795 WP Excellence warmtepompdroger

  • LED trommelverlichting
  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel

  De Miele TEH 795 WP Excellence wasdroger is een warmtepompdroger met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Miele ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen.De Miele TEH 795 WP Excellence warmtepompdroger heeft een droogtijd van 184 minuten voor het drogen van een volle trommel katoen. Een warmtepompdroger doet er langer over, maar is door de lage droogtemperatuur beter voor je wasgoed en energiezuiniger.Uiteraard is het geluidsniveau van een wasdroger ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasdroger is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen.Het geluidsniveau van deze Miele TEH 795 WP Excellence warmtepompdroger is met 66 dB normaal.

  De belangrijkste Miele voordelen

  T1 droger met warmtepomptechnologie met DryCare 40 en SilenceDrum voor stil drogen met maximaal comfort. Aangenaam stil drogen – SilenceDrum. DryCare 40 – droogt bijna alles wat op 40 °C wasbaar is. Sneller drogen met maximale energie-efficiëntie – EcoSpeed. Twee favoriete geuren snel uitwisselbaar – FragranceDos². Miele@home – slim gekoppeld voor meer mogelijkheden.

  1296,69
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Miele PG 8055 VS AW wit

  De Miele PG8055 is een verswater afwasautomaat in het wit met rekkenset en een maximale temperatuur van +70 ᵒC. De vaatwasser is geschikt voor diverse professionele omgevingen en is aansluitbaar op 400 volt met een nettogewicht van 63 kg. Door de korte maar effectieve wasprogramma’s kunt uw in een zeer korte tijd grote hoeveelheden vaat verwerken.Vaatwasser met verswatersysteem

  met korven/rekken, voor keukens in kantines, scholen en bakkerijen.

  3966,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Miele PG 8056 VS AW lotuswit

  De Miele PG8056 is een verswater afwasautomaat in het wit met een maximale temperatuur van +70 ᵒC. De vaatwasser is geschikt voor diverse professionele omgevingen en is aansluitbaar op 400 volt met een nettogewicht van 63 kg.

  4387,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 5. Miele G 7110 SC BW AutoDos vaatwasser

  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel
  • Bovenkorf in hoogte verstelbaar

  De Miele G 7110 SC BW AutoDos vaatwasser is een vrijstaande vaatwasser met energieklasse B en heeft 14 standaardcouverts. Een standaardcouvert is een ruimere betekenis voor bestek en wordt gehanteerd voor het nodige eetgerei per persoon. Een couvert bestaat uit een bord, vork, lepel en mes voor één persoon. Uiteraard is het geluidsniveau van een vaatwasser ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de vaatwasser is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille vaatwasser is met name handig voor als je deze in een open keuken wilt plaatsen. Het geluidsniveau van deze Miele G 7110 SC BW AutoDos vrijstaande vaatwasser is met 43 dB stil.

  908,26
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie