Beveiligingscamera: 47 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Ring Spotlight Cam Battery wit duopack

  De Ring Spotlight Cam Battery is een veelzijdige HD-beveiligingscamera op batterijen met ingebouwde schijnwerpers, tweerichtingsspraak en een sirene van 110 decibel. Met de Spotlight Cam Battery kun je vanaf elke locatie vanaf je telefoon, tablet of pc je huis in de gaten houden, ook als je geen externe stroomvoorziening hebt. De Spotlight Cam Battery wordt van stroom voorzien door een verwisselbare batterij. Met de Spotlight Cam Battery kun je bewegingszones instellen om te focussen op wat er voor jou toe doet. Als iemand je bewegingszones betreedt en de bewegingssensoren van jouw apparaat activeert, krijg je direct een melding op je telefoon, tablet of pc. Reageer vanaf elke locatie ter wereld op de bewegingsmelding om degene die zich op je terrein bevindt te zien, horen en spreken. Je kunt de gratis Ring-app daarnaast gebruiken om op afstand de camera, schijnwerpers en de sirene te activeren.

  De Ring Spotlight Cam Battery is beschikbaar in zwart of wit, dus je kunt een afwerking kiezen die bij je huis past. Dankzij een weerbestendig ontwerp en infrarood nachtzicht kun je je huis dag en nacht in de gaten houden.

  Bij aanschaf van de Spotlight Cam Battery krijg je een gratis proefabonnement van 30 dagen op het Ring Protect Plan, waarmee je je video's op elk moment kunt opnemen, opslaan en delen. Alle Ring-producten hebben diefstalbescherming: als je Spotlight Cam Battery wordt gestolen, vervangent Ring hem kosteloos.

  313,22
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie