Beveiliging: 64 artikelen

 • 2
 • 3
 • 4

van 3 producten geselecteerd

 1. Gigaset All you need Box Beveiligingssysteem

  De Gigaset All you need Box zorgt er voor dat uw huis veilig en slim is. Uw huis of appartement is hierdoor optimaal beschermd.

  Deze box van Gigaset is uitgevoerd met verschillende producten die u kunt gebruiken om inbrekers of andere ongewenste gasten geen kans te geven.  

  164,46
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Syren IP Bullet C104 Beveiligingscamera

  Camerabeveiliging | Verhoogd gevoel van zekerheid

  De Syren beveiligingscamera’s zijn in diversen soorten verkrijgbaar, als bullet, dome of PTZ (Pan-Tilt-Zoom) en ondersteunen Onvif, Android en iOS. De beveiligingscamera’s zijn verkrijgbaar met een WiFi aansluiting of als bekabelde PoE (Power over Ethernet) aansluiting. Sluit de IP beveiligingscamera’s aan op uw netwerk en bekijk de beelden live op uw smartphone of sla ze op met de harddisk recorder om later te bekijken. Alle Syren Beveiligingscamera’s zijn voorzien van privébeeld bescherming, bewegingssignalering, infrarood nachtzicht, dynamische beeldcorrectie en tegenlichtcompensatie.

  Privébeeld bescherming

  De Syren beveiligingscamera C104 biedt optimale bescherming om de privacy van uw buurtbewoners te garanderen doordat er door middel van ‘drag en drop’ vastgestelde beeldsensoren kunnen worden uitgezet. Hiermee kunnen er maximaal 3 beeldsegmenten worden uitgesloten.

  Bewegingssignalering

  De Syren beveiligingscamera C104 reageert zodra er meer dan 0,5% van de beeldsensoren veranderen in een door u vooraf opgegeven kader. Zodra er beweging wordt gesignaleerd geeft de Syren beveiligingscamera C104 een signaal waardoor zowel de harddisk recorder een markering krijgt als het alarm in-, output in werking wordt gesteld. Er kunnen maximaal 12 kaders worden opgegeven.

  Infrarood nachtzicht

  Het infrarood nachtzicht kan automatisch of handmatig voor de beeldsensor worden geplaatst, zodat het aanwezige infrarood licht overdag kan worden uitgefilterd voor een optimale beeldkwaliteit. 

  Overdag en nachtzicht

  Indicatie over de lichtgevoeligheid van de lens en beeldsensor waaruit blijkt dat de beveiligingscamera zowel bij daglicht als wel bij avond licht nog herkenbare beelden kan registreren.

  Alarm e-mail/signaal

  Signaleringsfunctie dat reageert op een externe melder of als motion detection is ingesteld. De beveiligingscamera stuurt een e-mail van de eerste camerabeelden aan de tot maximaal 3 ingestelde e-mailadressen. Tevens wordt een signaal/merk teken doorgegeven aan de Syren NVR 5000 harddisk recorder.

  Kenmerken

  Resolutie: 2.0 Megapixel
  Beeldsensor: Color 1/2,7” CMOS
  Max. Resolutie: 1080 pixels Full HD met 25 fps
  Video compressie: H.264
  Onvif: Ja
  Alarm input/uitput: E-mail
  Dag/nacht: 36x IR-LED voor dag- en nachtzicht
  IR afstand: 35 meter
  IR cut: Ja
  Bewegingsdetectie: Ja
  Beeldruis onderdrukking: Ja
  Tegenlicht compensatie: Ja
  Lage frame rate: Ja
  Privé afscherming: Ja
  P2P service: Ja
  PTZ: Nee
  Pan snelheid/bereik: Nee
  Tilt snelheid/bereik: Nee
  Lens: 3,6 mm vaste lens
  Zoom optisch/digitaal: -/digitaal
  Voorkeursinstellingen: Nee
  Patroon en vaste punten: Nee
  Behuizing: Metaal
  Beveiliging: Waterbestendig IP65, Vandaalbestendig IK10
  Transmissie: 802.3 PoE of WiFi
  Voeding: 12V/2W
  Montage: Opbouw
  Gewicht: 0,55 kg

   

  156,20
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 • 2
 • 3
 • 4