Navigatie: 15 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. TomTom Start 52 FEU met hoes

  • Display: 5 inch
  • Touchpanel
  • Rijbaanbegeleiding

  De TomTom START 52 biedt navigatie en gratis Lifetime Map-updates. Je kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Touchscreen van 5".

  Geavanceerde rijstrookaanwijzingen

  Je TomTom START helpt je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Zo mis je nooit een afslag en hoef je niet plotseling van rijstrook te wisselen.

  3 maanden Flitsers

  Je wordt door TomTom START van tevoren gewaarschuwd wanneer je een flitser nadert en je wordt herinnerd aan de maximumsnelheid. Je kunt bijgewerkte flitslocaties 3 maanden lang downloaden, zonder extra kosten, door het systeem regelmatig met je computer te verbinden. Vernieuw je abonnement.

  Lifetime Maps

  Zorg dat je de nieuwste kaarten hebt door je TomTom START te verbinden met je pc. We brengen elk seizoen nieuwe kaarten uit met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden. Je krijgt deze updates gratis gedurende de levensduur van je systeem.

   

   

  157,02
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie