Netwerk: 55 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Netgear Orbi RBK50 Multiroom wifi (2 stations)

  • Maximale overdrachtssnelheid ethernetaansluiting: 1000 MB/s
  • Maximale overdrachtssnelheid WLAN: 3000 MB/s

  De Netgear Orbi geniet u overal in huis van een sterke, stabiele en razendsnelle draadloze internetverbinding. De ideale oplossing voor uw Multiroom of Smart Home systeem. De Netgear Orbi heeft een bereik van zo'n 370 vierkante meter met hoogwaardig AC3000 WiFi. Dit houdt in dat u zowel in uw tuin als op zolder van een sterke draadloze internetverbinding kunt genieten. De Orbi levert de hoogste internetsnelheden, zelfs als er meerdere apparaten zijn aangesloten (in tegenstelling tot conventionele routers, waarbij de snelheid omlaag gaat). De Orbi wordt geleverd met een Orbi WiFi-router en -satelliet, waarmee uw huidige router en versterkers (extenders) worden vervangen. Ook werkt de Netgear Orbi uitstekend met de apparatuur van providers, zodat u overal geniet van een ongelooflijk sterk WiFi signaal. Ook is de Orbi zeer eenvoudig te installeren, met een paar klikken heeft u binnen een paar minuten een werkend draadloos signaal. De Orbi wordt geleverd met:

  • 1x Orbi router
  • 1x Orbi satelliet
  • 1x Netwerkkabel 2 meter
  • 2x Netstroomadapter
  • Handleiding

  329,75
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Netgear Orbi RBK20 Micro Multiroom wifi (2 stations)

  Met het Orbi WiFi-systeem (RBK20) AC2200 wordt de snelheid van uw wifi gemaximaliseerd. Daarnaast heeft u overal een goed ontvangst. Dus ook op zolder of in de kamer waar het internet niet vooruit de branden is.

  Bereik in uw huis

  Dit product van Orbi heeft een totaal bereik van 250 vierkante meter met een snelle wifi-verbinding van 2,2 gbps. Het Orbi-systeem is het eerste systeem dat is uitgevoerd met het innovatieve Tri-Band WiFi waardoor u profiteert van de hoogste internetsnelheden, zelfs wanneer er meerdere apparaten zijn aangesloten. Het draadloze bereik wordt uitgebreid waardoor ook moeilijk bereikbare plekken worden voorzien van snel internet. Hierdoor kunt u genieten van 4K HD-videostreaming of online spellen.

  Uiterlijk

  Het design van dit product mag gezien worden met een strak en modern ontwerp.

  Simpele installatie

  De installatie van uw systeem heeft weinig voeten in de aarde. Via een webbrowser of de Orbi-app zet u eenvoudig binnen een paar minuten een beveiligd netwerk op.  

  247,11
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie