Multi Room Wifi: 36 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. LINKSYS ATLAS PRO 6 Dual-band Mesh WiFi 6-systeem (2 pack)

  De Linksys Atlas Pro 6 met Velop Intelligent Mesh maakt streamen. gamen en videobellen zonder onderbrekingen mogelijk voor iedereen op het netwerk. Met een kanaalbreedte van 160 MHz komt de grote kracht van WiFi 6-technologie naar voren voor ultrahoge verbindingssnelheden. 

  Belangrijkste kenmerken

  WiFi 6 betekent hogere snelheden voor meer apparaten
  Velop Intelligent Mesh zorgt voor maximale dekking
  Kanaalbreedte van 160 MHz biedt ultrabetrouwbare verbindingen
  Dynamic Frequency Selection (DFS) reduceert interferentie
  Qualcomm Immersive Home 216-platform biedt de stabiliteit die we kennen van bedrade verbindingen
  Eenvoudig te installeren en beheren via de gratis Linksys-app

  247,11
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Linksys WHW0303B Velop Mesh WiFi System tri-band triple pack zwart

  Linksys multi-room wifi-systeem met drie tri-band nodes

  Met een multi-room wifi-systeem heb je in elke ruimte van uw huis goede dekking. Door gebruik van meerdere routers ('nodes') die permanent uitzenden ontstaat er een soort deken van wifi-dekking, waardoor je probleemloos door het huis kunt lopen met je apparaat. De Velop-producten van Linksys zijn gebruiksvriendelijk met de app in te stellen en zien er goed uit, waardoor je ze niet weg hoeft te stoppen. Deze set van drie tri-band nodes wordt aangeraden voor woningen met vijf kamers en meer. 

  Zelflerend wifi-mesh-systeem

  Vanaf het moment dat je je wi-fi-mesh-netwerk opzet, gaat de Intelligent Mesh™-technologie aan de slag om je Velop-systeem aan te passen aan jouw huis. Het systeem zorgt er ook voor dat het beste kanaal voor elk apparaat wordt geselecteerd en nodes nemen het werk van elkaar over wanneer bijvoorbeeld de stekker uit een node wordt getrokken.

  238,84
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. AVM FRITZ!Repeater 6000 International

  Voor Wi-Fi 6: de triband-repeater FRITZ!Repeater 6000

  De repeater biedt met drie radioeenheden, die een totale doorvoersnelheid van tot wel 6.000 Mbit/s kunnen bereiken, een stabiele verbinding en een maximale bandbreedte voor alle verbonden Wi-Fi-apparaten. Tegelijkertijd verhoogt de FRITZ!Repeater 6000 het bereik van het Wi-Fi-netwerk en zorgt voor een perfecte dekking tot in de verste hoekjes in huis.

  Razendsnelle Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX)

  De nieuwe standaard Wi-Fi 6 houdt rekening met het steeds groeiende aantal Wi-Fi-apparaten. Van smartphones, tablets, pc’s, 4K-televisies en speakers tot slimme lampen: er worden steeds meer apparaten tegelijkertijd in het Wi-Fi-netwerk gebruikt.

  De FRITZ!Repeater 6000 zendt uit op drie Wi-Fi-banden, die op slimme wijze parallel worden gebruikt. Daardoor kiest de FRITZ!Repeater 6000 altijd de efficiëntste weg naar de router en de verbonden Wi-Fi-apparaten. Hierdoor bereiken alle verbindingen in het thuisnetwerk hoge gegevenssnelheden, waardoor zelfs de meest veeleisende Wi-Fi-scenario’s kunnen worden verwezenlijkt.

  185,12
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie