Netwerk Accessoire: 50 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Belkin USB-C Multimedia hub

  Sluit meerdere apparaten aan op een USB-C-laptop met maar één kabel. De USB-C-multimediahub is voorzien van USB-A, USB-C-, HDMI-, Ethernet- en SD-kaartaansluitingen waardoor je allerlei randapparaten heel eenvoudig en veilig op je laptop kunt aansluiten, waaronder beamers, monitoren, SD-kaarten en USB-sticks. Deze hub is heeft een compacte aluminium behuizing en is zo gemakkelijk mee te nemen. Hij werkt met Windows, MacOS en Chrome OS.

  99,17
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. TP-Link RE450 dual-band wifi-repeater

  • W-LAN repeater
  • Maximale overdrachtssnelheid ethernetaansluiting: 1000 MB/s

  Vergroot met deze wifi versterker of repeater met slechts één druk op de knop. Zo geniet u ook op zolder of in uw tuin van een uitstekende draadloze internetverbinding. 

  TP-LINK RE450 Wifi versterker

  De TP-Link RE450 is een wifi versterker en kan worden gebruikt wanneer u ergens rondom uw woning slecht wifi signaal heeft. Met deze wifi versterker, ook wel repeater genoemd, vergroot u het draadloze bereik van uw router. Het installeren is heel simpel. Steek de repeater in het stopcontact en met één druk op de knop vergroot u direct het bereik van uw draadloze netwerk. Dit model beschikt ook over een netwerkpoort, waardoor ook internet via de kabel mogelijk is. 

  47,26
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie