Netwerk Accessoire: 71 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Linksys EA7500V3 Dual-band router

  De Linksys AC1900 WiFi 5-router werkt met MU-MIMO-technologie, voor gelijktijdige WiFi-verbindingen zonder onderbrekingen. Apparaten zoals mediaspelers die HD-materiaal streamen, 4K-televisies, tablets en gameconsoles gebruiken veel bandbreedte. Maar met geavanceerde MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output)-technologie stuurt de AC1900 WiFi-signalen naar meerdere apparaten tegelijk, met constante, hoge snelheden. Je hele gezin kan tegelijk gamen, streamen en werken, zonder vertraging of bufferen, en dit alles met snelheden die twee keer zo hoog zijn als bij routers zonder MU-MIMO-technologie.

  Gecombineerde wifi-snelheden tot 1,9 GBps

  De AC1900 Multi User-MIMO-router werkt met twee dedicated WiFi-frequentiebanden die samen gegevenssnelheden tot 1,9 Gbps mogelijk maken. Je kunt je tijd online hierdoor beter benutten: wijs eenvoudigweg bandbreedte-intensieve activiteiten als het streamen van 4K-video's toe aan de high-speed 5GHz-band en laat standaard activiteiten als het versturen van e-mail over aan de 2,4 GHz-band.

  Krachtige processor voor betere prestaties

  De AC1900 maakt WiFi-activiteiten zoals online gamen met meerdere spelers en met hoge snelheden mogelijk. Hij maakt gebruik van een dual-core-processor en kan drie gegevensstromen tegelijk verwerken. Dit leidt tot verbeterde WiFi-prestaties en hogere WiFi-snelheden voor meer apparaten.

  Gigabit ethernet

  Sluit extra apparaten aan op de vier Gigabit Ethernet-poorten en deel bestanden met tien keer hogere snelheden dan bij Fast Ethernet. Op de USB 3.0-poort kun je bijvoorbeeld een opslagapparaat aansluiten om snel bestanden over te zetten, of een printer om deze te delen in je WiFi-netwerk.

  Beamforming-technologie

  Deze WiFi-router maakt gebruik van Beamforming-technologie om WiFi-signalen gericht te versturen naar elk van je mobiele apparaten en de signaalsterkte en de dekking te vergroten. Speel videogames, luister naar muziek, check e-mails, winkel online, stream HD-films en meer zonder dat het signaal wegvalt.

  Altijd en overal je wifi-netwerk aanpassen en beheren

  Met de Linksys Smart WiFi-app op een smartphone of tablet kun je je WiFi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren.

  Gasttoegang: Creëer een apart WiFi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten en deel het wachtwoord heel eenvoudig.
  Ouderlijk toezicht: Met deze functie maakt je internetgebruik veilig voor je kinderen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Je kunt het internetgebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en internettoegang voor specifieke apparaten blokkeren.
  Apparaatprioritering: Geef voorrang aan de apparaten waarvoor snelheid van groot belang is.

  82,60
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Belkin USB-C Multimedia hub

  Sluit meerdere apparaten aan op een USB-C-laptop met maar één kabel. De USB-C-multimediahub is voorzien van USB-A, USB-C-, HDMI-, Ethernet- en SD-kaartaansluitingen waardoor je allerlei randapparaten heel eenvoudig en veilig op je laptop kunt aansluiten, waaronder beamers, monitoren, SD-kaarten en USB-sticks. Deze hub is heeft een compacte aluminium behuizing en is zo gemakkelijk mee te nemen. Hij werkt met Windows, MacOS en Chrome OS.

  82,64
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 3. Devolo WiFi Repeater ac - 9790

  • W-LAN repeater
  • Maximale overdrachtssnelheid ethernetaansluiting: 1000 MB/s

  Meer WiFi in een handomdraai! De WiFi Repeater ac van devolo vergroot je WiFi-bereik in slechts een paar minuten. Per direct surf je met een overdrachtsnelheid van tot wel 1,2 Gigabit. Eindelijk versterking voor je WiFi - en dat zonder lastige installatie!

  De WiFi-versterker is met slechts enkele handelingen geconfigureerd en dankzij geïntegreerde signaalsterkte-indicatie kinderlijk eenvoudig te positioneren. Gebruik de WiFi-booster voor een duidelijk beter WiFi-bereik of configureer heel eenvoudig een volledig nieuw Access Point. Met de devolo WiFi-repeater ac haal je het maximum uit je WiFi-netwerk.

  57,84
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. TP-Link RE450 dual-band wifi-repeater

  • W-LAN repeater
  • Maximale overdrachtssnelheid ethernetaansluiting: 1000 MB/s

  Vergroot met deze wifi versterker of repeater met slechts één druk op de knop. Zo geniet u ook op zolder of in uw tuin van een uitstekende draadloze internetverbinding. 

  TP-LINK RE450 Wifi versterker

  De TP-Link RE450 is een wifi versterker en kan worden gebruikt wanneer u ergens rondom uw woning slecht wifi signaal heeft. Met deze wifi versterker, ook wel repeater genoemd, vergroot u het draadloze bereik van uw router. Het installeren is heel simpel. Steek de repeater in het stopcontact en met één druk op de knop vergroot u direct het bereik van uw draadloze netwerk. Dit model beschikt ook over een netwerkpoort, waardoor ook internet via de kabel mogelijk is. 

  46,23
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie