Droger: 289 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Miele TWV 780 WP Passion warmtepompdroger

  De Miele TWV 780 WP Passion wasdroger is een warmtepompdroger met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Miele ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen.De Miele TWV 780 WP Passion warmtepompdroger heeft een droogtijd van 220 minuten voor het drogen van een volle trommel katoen. Een warmtepompdroger doet er langer over, maar is door de lage droogtemperatuur beter voor je wasgoed en energiezuiniger.Uiteraard is het geluidsniveau van een wasdroger ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasdroger is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen.Het geluidsniveau van deze Miele TWV 780 WP Passion warmtepompdroger is met 62 dB stil.

  De belangrijkste Miele voordelen

  T1 droger met warmtepomptechnologie De alleskunner van Miele voor de hoogste eisen en optimale wasbehandeling. M Touch – bedienen via directe toetsen of door gewoon te swipen. Minder strijken, meer frisheid – SteamFinish. Aangenaam stil drogen – SilenceDrum. De beste bescherming van gevoelig textiel – Miele droogrek. Miele@home – slim gekoppeld voor meer mogelijkheden.

  2478,51
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Miele TCR 790 WP warmtepompdroger

  • Opfrissen
  • LED trommelverlichting
  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel


  Minder strijken, meer frisheid – SteamFinish
  Aangenaam stil drogen – SilenceDrum
  DryCare 40 – droogt bijna alles wat op 40 °C wasbaar is
  Miele@home – slim gekoppeld voor meer mogelijkheden[5]

  2081,82
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Miele TEL 795 WP Excellence warmtepompdroger

  • Opfrissen
  • LED trommelverlichting
  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel

  De Miele TEL 795 WP Excellence wasdroger is een warmtepompdroger met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Miele ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen.De Miele TEL 795 WP Excellence warmtepompdroger heeft een droogtijd van 184 minuten voor het drogen van een volle trommel katoen. Een warmtepompdroger doet er langer over, maar is door de lage droogtemperatuur beter voor je wasgoed en energiezuiniger.Uiteraard is het geluidsniveau van een wasdroger ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasdroger is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen.Het geluidsniveau van deze Miele TEL 795 WP Excellence warmtepompdroger is met 64 dB stil.

  De belangrijkste Miele voordelen

  T1 droger met warmtepomptechnologie met SteamFinish, DryCare 40 en SilenceDrum voor behoedzaam drogen. Minder strijken, meer frisheid – SteamFinish. Aangenaam stil drogen – SilenceDrum. DryCare 40 – droogt bijna alles wat op 40 °C wasbaar is. Sneller drogen met maximale energie-efficiëntie – EcoSpeed. Miele@home – slim gekoppeld voor meer mogelijkheden.

  1528,10
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. ASKO T411HD.W Logic warmtepompdroger

  • Verlichte binnentrommel
  • Resttijdaanduiding
  • Startuitstel

  Deze ASKO Logic warmtepompdroger T411HD.W, met energieklasse A++ en een vulgewicht van 11 kg, is voorzien van een betrouwbare en stille koolborstelloze motor en vijf kogellagers om hiermee uw wasgoed makkelijker te centrifugeren. Dankzij het Multi Filter System™ bent u er van verzekert dat pluizen en zelfs kleinere stofdeeltjes opgevangen worden in de vijf verschillende filters van deze ASKO Logic warmtepompdroger T411HD.W. Hiermee wordt er voorkomen dat stof de gevoelige componenten in de droger bereiken.

  Soft Drum™-trommel van roestvrij staal

  De Soft Drum™-trommel van roestvrij staal is ontwikkeld om de luchtstroom rond het wasgoed in de trommel en hiermee het droogeffect te verbeteren. De cirkelvormige uitsparingen met schuine randen vangen het wasgoed op om slijtage te voorkomen. Met het nieuwe trommelontwerp kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed gelijkmatig en optimaal gedroogd worden.

  Butterfly-droogsysteem

  Dankzij het Butterfly-droogsysteem wordt uw wasgoed optimaal gedroogd en raakt uw wasgoed tijdens het droogproces niet in een prop, waardoor uw wasgoed niet helemaal droog wordt. Dit probleem is opgelost dankzij het 'Butterfly'-droogsysteem. De twee bladen in de ASKO Logic warmtepompdroger T411HD.W draaien het wasgoed voorzichtig rond in de vorm van een acht waardoor het mooi verdeeld wordt en de lucht er gelijkmatig door kan blazen. Dit voorkomt dat er een prop wordt gevormd en dat de kleding gekreukt raakt.

  Speciale droogprogramma’s

  Wanneer u gebruik maakt van een speciale droogmethode kunt u naar eigen voorkeur het specifieke programma wijzigen door deze speciaal op de functie van het wasgoed, de stof en de situatie af te stemmen. Kies voor een eenvoudige en veilige manier om uw wasgoed te drogen. Deze ASKO Logic warmtepompdroger heeft vier droogmethodes: Beddengoed, Zijde en wol, Hemden en Quick Pro.

  1. Beddengoed: Met het ‘Beddengoed’ droogprogramma kunt u groot wasgoed, zoals dubbel beddengoed en donsdekens drogen. Het droogprogramma droogt uw wasgoed op een lage temperatuur, waardoor het energieverbruik wordt verlaagd, maar duurt langer en laat de trommel ook in een omgekeerde richting bewegen om te voorkomen dat het wasgoed zich samenpakt.
  2. Zijde en wol: Met het ‘Zijde en wol’ droogprogramma kunt u delicate kleding, zoals zijden en wollen kledingstukken eenvoudig opfrissen.
  3. Hemden: Met het ‘Hemden’ droogprogramma kunt u uw hemden en blouses drogen. Het droogprogramma droogt uw wasgoed op een lage temperatuur, waardoor het energieverbruik wordt verlaagd, en laat de trommel ook in een omgekeerde richting bewegen om dat uw kleding gaat kreuken.
  4. Quick Pro: Met het ‘Quick Pro’ droogprogramma krijgt u uw wasgoed in minder dan een uur helemaal droog.
  1321,49
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie