Luchtbevochtiger: 20 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Venta LW45 Comfort Plus airwasher

  De COMFORT plus onderscheidt zich door het digitale touchscreen. Met behulp van digitale sensortechniek ziet u in één oogopslag de actuele luchtvochtigheid. De AUTO-modus van de COMFORT plus serie houdt automatisch het door u ingestelde luchtvochtigheidspercentage op peil en schakelt zichzelf automatisch uit als het water bijgevuld dient te worden. In de SLEEP-modus dimt het touchscreen en schakelt het apparaat over naar de zachtste ventilatorstand –ideaal voor in de slaapkamer. Ook geeft het apparaat zelf aan wanneer reiniging vereist is (eens per 14 dagen). De nieuwe COMFORT plus serie beschikt daarnaast over verhoogde reinigings- en bevochtigingscapaciteit en is beschikbaar in een nieuwe kleurstelling.

  329,75
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Venta LW45 airwasher

  De Venta airwasher LW45 is compact, zuinig en ook geschikt voor grotere ruimten In de woonkamer of uw kantoor vervult hij meteen twee functies: de LW45 bevochtigt en reinigt tegelijkertijd de droge lucht . Hij werkt bovendien volledig zonder filters. De omgevingslucht wordt in het apparaat gezogen en door een stapel lamellen geleid die in water roteert. De lucht wordt dus in de waarste zin van het woord gewassen en ontdaan van verontreinigingen zoals stof, pollen en geurtjes.

  De beste methode voor optimale lucht in de ruimte

  Zelfs kleine deeltjes van 10 µm (10/1000 mm) worden in het water gebonden. Op hetzelfde moment wordt op het oppervlak van de lamellen zuiver water verdampt. Dit gebeurt volgens de beproefde beste methode: de koude verdamping Voordeel voor u: afgifte van elk deeltje aan de omgevingslucht wordt hierdoor uitgesloten. Het resultaat: geen kalkneerslag en geen kalkpatronen. Ook verstuiven, verdampen en overbevochtigen wordt op deze manier voorkomen. De omgevingslucht wordt bovendien altijd op de juiste manier bevochtigd. De Venta LW25 werkt hygiënisch en is eenvoudig te reinigen. Het elektrische systeem en de ventilator kunnen voor eenvoudige reiniging met een enkele handgreep uit de behuizing worden genomen. Er zijn geen filters die vuil worden en moeten worden afgevoerd. Het apparaat is geniaal eenvoudig in de bediening en in het gebruik. De Venta LW45 is robuust gebouwd en gaat daarom lang mee. Door de eenvoudige techniek is toevoeging mogelijk van aroma en frisse lucht middelen zonder de reinigende en bevochtigende werking van het apparaat aan te tasten.

  271,90
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Venta LW25 airwasher

  De Venta airwasher LW25 is compact, zuinig en perfect geschikt voor kleine ruimten. In de woonkamer of uw kantoor vervult hij meteen twee functies: de LW25 bevochtigt en reinigt tegelijkertijd de droge lucht . Hij werkt bovendien volledig zonder filters. De omgevingslucht wordt in het apparaat gezogen en door een stapel lamellen geleid die in water roteert. De lucht wordt dus in de waarste zin van het woord gewassen en ontdaan van verontreinigingen zoals stof, pollen en geurtjes.

  De beste methode voor optimale lucht in de ruimte

  Zelfs kleine deeltjes van 10 µm (10/1000 mm) worden in het water gebonden. Op hetzelfde moment wordt op het oppervlak van de lamellen zuiver water verdampt. Dit gebeurt volgens de beproefde beste methode: de koude verdamping Voordeel voor u: afgifte van elk deeltje aan de omgevingslucht wordt hierdoor uitgesloten. Het resultaat: geen kalkneerslag en geen kalkpatronen. Ook verstuiven, verdampen en overbevochtigen wordt op deze manier voorkomen. De omgevingslucht wordt bovendien altijd op de juiste manier bevochtigd. De Venta LW25 werkt hygiënisch en is eenvoudig te reinigen. Het elektrische systeem en de ventilator kunnen voor eenvoudige reiniging met een enkele handgreep uit de behuizing worden genomen. Er zijn geen filters die vuil worden en moeten worden afgevoerd. Het apparaat is geniaal eenvoudig in de bediening en in het gebruik. De Venta LW15 is robuust gebouwd en gaat daarom lang mee. Door de eenvoudige techniek is toevoeging mogelijk van aroma en frisse lucht middelen zonder de reinigende en bevochtigende werking van het apparaat aan te tasten.

  188,43
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Venta LW15 airwasher

  De Venta airwasher LW15 is compact, zuinig en perfect geschikt voor kleine ruimten. In de slaapkamer of de kinderkamer vervult hij meteen twee functies: de LW15 bevochtigt en reinigt tegelijkertijd de droge lucht. Hij werkt bovendien volledig zonder filters. De omgevingslucht wordt in het apparaat gezogen en door een stapel lamellen geleid die in water roteert. De lucht wordt dus in de waarste zin van het woord gewassen en ontdaan van verontreinigingen zoals stof, pollen en geurtjes.

  De beste methode voor optimale lucht in de ruimte

  Zelfs kleine deeltjes van 10 µm (10/1000 mm) worden in het water gebonden. Op hetzelfde moment wordt op het oppervlak van de lamellen zuiver water verdampt. Dit gebeurt volgens de beproefde beste methode: de koude verdamping. Voordeel voor u: afgifte van elk deeltje aan de omgevingslucht wordt hierdoor uitgesloten. Het resultaat: geen kalkneerslag en geen kalkpatronen. Ook verstuiven, verdampen en over-bevochtigen wordt op deze manier voorkomen. De omgevingslucht wordt bovendien altijd op de juiste manier bevochtigd. De Venta LW15 werkt hygiënisch en is eenvoudig te reinigen. Het elektrische systeem en de ventilator kunnen voor eenvoudige reiniging met een enkele handgreep uit de behuizing worden genomen. Er zijn geen filters die vuil worden en moeten worden afgevoerd. Het apparaat is geniaal eenvoudig in de bediening en in het gebruik. De Venta LW15 is robuust gebouwd en gaat daarom lang mee. Door de eenvoudige techniek is toevoeging mogelijk van aroma en frisse lucht middelen zonder de reinigende en bevochtigende werking van het apparaat aan te tasten.

  123,14
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 5. Solis Ultrasonic Hybrid (Typ 7214)

  Dit alles in één apparaat is een combinatie van een krachtige ultrasone vernevelaar en een hygiënische verdamper.

  Solis Ultrasonic Hybrid (Type 7214)

  De SOLIS Ultrasonic Hybrid werkt super dankzij de bevochtiging via verneveling en verdamping en kan zowel koel als warm bevochtigen. Bovendien kunt u een heerlijke geur toevoegen voor een heerlijk aroma. Via een drie-traps instelbare bevochtiging en een 360° roterende en tweedelige spuitmond lost de micro-fijne nevel direct op en wordt de kamer optimaal bevochtigd. Dankzij bij te schakelen warme bevochtiging koelt bovendien de kamer niet af.

  De SOLIS Ultrasonic Hybrid heeft een bevochtigingsvermogen van max. 600 ml/uur. De humidistaat kan worden ingesteld tussen 40 en 80% en zorgt voor een constante vochtigheid. Bovendien beschikt het apparaat over een handige timer-functie die in te stellen is van 1 tot 12 uur. Alles is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel met tiptoetsen en goed af te lezen op het LED display. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 6,0 liter en het apparaat schakelt automatisch uit zodra deze leeg is. Het anti-kalk patroon voorkomt de opbouw van kalk. Het apparaat is niet geschikt voor water dat behandeld is met een ontkalkings¬apparaat dat werkt met zout of voor water met een hardheid hoger dan 25 fH.

  114,88
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie