Luchtbevochtiger: 14 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Dyson AM10 Luchtbevochtiger

  • Aantal standen: 10 Bevochtigingscapaciteit: 300 ml/h Afstandsbediening Waterreservoir: 2.84 liter

  De Dyson AM10 luchtbevochtiger gebruikt Air Multiplier™ technologie voor gelijkmatige verdeling van de nevel en de Dyson Ultraviolet reinigingstechnologie verwijdert 99,9% van de bacteriën uit het water.

  Uw natuurlijke bescherming is gebaseerd op vocht. Wanneer de lucht droog is, kan dit van nadelige invloed zijn op uw gezondheid; u krijgt een droge huid, droge lippen, droge keel en gaat hoesten.

  Juiste luchtvochtigheid

  Met de juiste luchtvochtigheid in uw huis, kunt u een aangenamere omgeving creëren. De Dyson luchtbevochtiger combineert de nieuwe Ultraviolet Cleanse technologie, de gepatenteerde Air Multiplier™ technologie en intelligente klimaatbeheersing om te zorgen dat de lucht in uw huis gelijkmatig en hygiënisch wordt bevochtigd.

  Intelligente klimaatbeheersing

  De Dyson AM10 meet via een intelligente klimaatbeheersing constant zowel de temperatuur als de vochtigheid van de lucht. Met één druk op de afstandsbediening wordt de exacte hoeveelheid vocht berekend die nodig is om de meest comfortabele luchtvochtigheid voor de kamer te handhaven. Met de gepatenteerde Ultraviolet Cleanse technologie stelt de Dyson luchtbevochtiger elke waterdruppel in de tank bloot aan ultraviolet licht. Tijdens de behandelcyclus van drie minuten wordt 99,9% van de bacteriën in het water, met inbegrip van E. coli, gedood voordat het vocht het apparaat verlaat.

  Gecertificeerd

  Deze Dyson luchtbevochtiger is gecertificeerd als asthma & allergy friendly™ door de Airmid Health Group en is ook erkend door de Skin Health Alliance. Tevens is het de eerste luchtbevochtiger die door de Noise Abatement Society is onderscheiden met het Quiet Mark.

  Gebruik het hele jaar door

  De Dyson AM10 kan dankzij de dubbele functie het hele jaar door worden gebruikt; in de winter verspreidt hij hygiënische nevel voor luchtbevochtiging en in de zomer zorgt een snelle luchtstroom voor verkoeling.

  Productvideo

  371,07
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Solis Ultrasonic Hybrid (Typ 7214)

  Dit alles in één apparaat is een combinatie van een krachtige ultrasone vernevelaar en een hygiënische verdamper.

  Solis Ultrasonic Hybrid (Type 7214)

  De SOLIS Ultrasonic Hybrid werkt super dankzij de bevochtiging via verneveling en verdamping en kan zowel koel als warm bevochtigen. Bovendien kunt u een heerlijke geur toevoegen voor een heerlijk aroma. Via een drie-traps instelbare bevochtiging en een 360° roterende en tweedelige spuitmond lost de micro-fijne nevel direct op en wordt de kamer optimaal bevochtigd. Dankzij bij te schakelen warme bevochtiging koelt bovendien de kamer niet af.

  De SOLIS Ultrasonic Hybrid heeft een bevochtigingsvermogen van max. 600 ml/uur. De humidistaat kan worden ingesteld tussen 40 en 80% en zorgt voor een constante vochtigheid. Bovendien beschikt het apparaat over een handige timer-functie die in te stellen is van 1 tot 12 uur. Alles is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel met tiptoetsen en goed af te lezen op het LED display. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 6,0 liter en het apparaat schakelt automatisch uit zodra deze leeg is. Het anti-kalk patroon voorkomt de opbouw van kalk. Het apparaat is niet geschikt voor water dat behandeld is met een ontkalkings¬apparaat dat werkt met zout of voor water met een hardheid hoger dan 25 fH.

  114,88
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Solis Aroma Steamer (Type 7251)

  Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 12,5 m2/30 m3 en kan worden gebruikt voor het tegenhouden van bacteriën, microben en kiemen. Ook kan er een parfum worden toegevoegd voor een frisse geur in huis.

  Solis Aroma Steamer (Type 7251)

  Deze Solis Aroma Steamer (Type 7251) zorgt voor een hygiënische luchtbevochtiging door het verhitten van water. Hierdoor wordt de groei van bacteriën, microben en kiemen tegengegaan. Voor wie houdt van een lekkere, frisse geur in huis heeft de mogelijkheid om een parfum toe te voegen. Dit kan ook prettig zijn voor als u verkouden bent. Met een bevochtigheidscapaciteit van 380ml per uur is deze luchtbevochtiger geschikt voor ruimtes tot 12,5 m2/30 m3. De watertank heeft verder een inhoud van 2,8 liter, bij een lege tank voor het apparaat automatisch uitgeschakeld. Bovendien is deze lichtbevochtiger eenvoudig te bedienen door slechts één druk op de knop. 

  74,30
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie