Luchtreiniger: 28 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Boneco P700 luchtreiniger

  Ideaal voor zwaar vervuilde omgevingen, grote kantoren of kamers tot 200 m2. Reinigt de lucht effectief van fijn stof, gassen en geuren. Aerodynamisch ontwerp en energie effecient dank zij de luchtinlaat aan beide kanten van de unit. Geruisarm in werking met slechts 37 dB (A) op laagste fan speed ( tot 75 m2). Praktische handels en loopwielen om de reiniger makkelijk door de kamer te kunnen bewegen.

  825,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Venta LPH60T WiFi Serie 6 luchtreiniger en luchtbevochtiger

  • Display
  • Indicatie vervangen filter
  • Watt: 30

  Krachtige luchtreiniging: de LPH60 WiFi zuigt vervuilde lucht en zwevende deeltjes direct aan uit de lucht. De partikels gaan via de Venta-voorfilter door de gepatenteerde VENTAcel filter. Zo filtert de LPH60 WiFi zelfs de kleinste partikels tot 0,1 μm uit de lucht. Denk aan stof, tabaksrook, pollen, bacteriën, gassen en zelfs griepvirussen! De gereinigde lucht wordt in de kamer vrijgelaten en u kunt weer opgelucht ademhalen. Frisse lucht, goede gezondheid! Optimale luchtbevochtiging volgens de beste methode: De hybride Venta airwasher LPH60 WiFi reinigt de lucht niet alleen bijzonder grondig, hij bevochtigt de kamerlucht tevens ook automatisch tot op het juiste niveau. Dit werkt via het best erkende principe; de koude-verdamping. De droge kamerlucht wordt in het apparaat door een in het water roterende lamelrol geleid, de lucht wordt dus in de waarste zin van het woord gewassen. De vers gewassen en optimaal bevochtigde lucht (45-55% rF) wordt vervolgens in de kamer vrijgelaten. Geen afgifte van partikels aan de kamerlucht. Geen kalkneerslag en geen kalkpatronen. Geen verstuiving, geen verdamping en geen overbevochtiging.

  Wereldwijd de beste - VENTAcel filter 

  Met de LPH60 WiFi geniet u van vooruitstrevende technologie met uitzonderlijke kracht. De speciale filtertechnologie is gebaseerd op ons gepatenteerde membraan-luchtfildermedium. De bijzondere samenstelling en dichtheid van het filter garandeert onovertrefbare resultaten bij de HEPA- en ULPA-filtratie. Simpel gezegd; de VENTAcel filter verwijdert een ongelofelijke 99,95% van alle partikels tot 0,1 micron uit de lucht!

  Nagenoeg onderhoudsvrij - Venta hygiënedisk

  Bij de LPH60 WiFi hoeft u zich nagenoeg niet om onderhoud te bekommeren dankzij de innovatieve Venta hygiënedisk. Deze disk bevat zilver-gedoteerd ionenwisselingsgranulaat ten behoeve van de waterontharding en de hygiëne. Dit zorgt ervoor dat het toevoegen van waterontharders of hygiënemiddelen niet langer nodig is. De hygiënedisk verhindert namelijk kalkneerslag en microbiële afzettingen in het apparaat. Het resultaat; een hygiënische en praktisch onderhoudsvrije werking van het apparaat. Wat het voor u betekent? Op het vullen van het eenvoudig uitneembare waterreservoir en het verwisselen van de hygiënedisk (ca. elke 3 maanden) na hoeft u zich nergens om te bekommeren!

  Interactief touchscreen-display

  Met de LPH60 WiFi heeft u altijd alle informatie tot uw beschikking; op het interactieve touchscreen-display vindt u informatie over temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit, exact gemeten door een intelligente sensor in het apparaat. Daarnaast maken de vereiste-actiemeldingen de LPH60 WiFi bijzonder gebruiksvriendelijk. Eenvoud, voor uw gemak!

  5 luchtstroomstanden en een nauwkeurige luchvochtigheidsinstelling

  De luchtstroomsnelheid van de LPH60 WiFi kunt u heel eenvoudig in 5 standen verstellen; van 1 (heel laag) tot 5 (heel sterk). Ook de luchtvochtigheid kunt u geheel naar naar naar uw persoonlijke wensen instellen met nauwkeurige luchtvochtigheidspercentages variërend van 30- tot 70% in stappen van 5%.

  Digitale timer-instellingen en nachtmodus

  De LPH60 WiFi is geheel aan uw schema aan te passen; het interactieve touchscreen-display geeft uw de mogelijkheid om het apparaat heel eenvoudig aan de hand van een timer in te stellen. Daarnaast beschikt de LPH60 WiFi ook over een in te stellen nachtmodus waarbij het apparaat automatisch naar stand 1 terugschakelt en het display dimt. Een manuele aanpassing van de luchtstroomsnelheid blijft altijd mogelijk. Voor een ontspannende nachtrust!

  Luchtkwaliteit nauwkeurig gemeten dankzij intelligente partikelsensor

  Voortaan weet u altijd hoe het met de luchtkwaliteit in uw huis gesteld is; de geïntegreerde sensor meet voortdurende de luchtkwaliteit in de ruimte en bewaakt zo continu de optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Via het display wordt de actuele luchtkwaliteit in 6 verschillende kleuraanduidingen weergeven

  Automatische modus

  U kunt de LPH60 WiFi ook zelf al het werk laten doen; in de automatische modus regelt het apparaat automatisch de luchtstroomsnelheden. Zodoende is de kamerlucht voortdurend optimaal gereinigd en bevochtigd. Is de lucht zuiver en de optimale luchtvochtigheid bereikt dan verlaagt het apparaat automatisch de luchtstroomsnelheid.

  Kinderbeveiliging

  Door de geïntegreerde kinderbeveiliging kunnen kinderen de instelling van het apparaat niet veranderen. Zodoende is de werking van het apparaat gewaarborgd en heeft u weer een zorg minder.

  Eenvoudige reiniging

  Zuivere zaak; de LPH60 WiFi beschikt over een automatisch intensiefreinigingsprogramma (duur ca. 4 uur). Let wel, voor het reinigingsproces is een fles Venta-apparatenreiniger van 250 ml noodzakelijk.

  Waterstandsensor/waterstanduitschakeling

  U weet altijd wat de stand van zaken is; als het waterreservoir leeg raakt, signaleert het apparaat dit direct op het display. Als het waterreservoir niet tijdig gevuld wordt en leeg is vindt er geen luchtbevochtiging meer plaats.

  825,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Venta LP60 WiFi Serie 6 luchtreiniger

  • Afstandsbediening
  • Display
  • Watt: 33

  Met de LP60 WiFi wordt het assortiment Venta apparaten uitgebreid met een wereldprimeur. Door de Venta Dual-Filter technologie is deze luchtreiniger met een filterrendement van 99,95 % sterker dan alle anderen. Zelfs virussen met een grootte van 0,1 micron hebben geen schijn van kans. Het VENTAcel Nelior filter (H13 volgens EN1822) zorgt er bijvoorbeeld voor dat zelfs griepvirussen in de lucht worden verwijderd. De LP60 WiFi ontdoet de lucht in ruimten tot 75 m² snel en effectief van onder andere bacteriën, virussen, pollen en schimmelsporen. De LP60 WiFi verwijdert naast sigarettenrook ook andere gasvormige substanties en chemicaliën uit de lucht.  

  Unieke prestaties. Uniek verbruik. Uniek stil.

  Hoewel de LP60 WiFi buitengewoon krachtig reinigt is hij ook nog eens bijzonder duurzaam. Hij wordt geproduceerd met 100% groene stroom, is 100% recyclebaar en ligt ook bij het energieverbruik aan de top; op stand 1 verbruikt hij slechts 7 Watt. De energiekosten komen daarmee op ca. € 20,- per jaar. Hij is 19 dB(A) (op stand 1) ook echt fluisterstil. Ook de aromafunctie met de nieuwe Venta Aroma capsules is uniek ten opzichte van de concurrentie. En het design? Dat heeft zelfs een prijs verdiend; de LP60 is namelijk onderscheiden met de reddot award 2017. Daarnaast is deze wereldprimeur bijzonder eenvoudig te bedienen. Dankzij WiFi kan de Venta LP60 WiFi op elk moment vanaf elke locatie met de kosteloze Venta app (iOS/Android) op afstand worden bediend. 

  742,98
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Boneco P500 luchtreiniger

  • Afstandsbediening
  • Display
  • Watt: 29

  De Air Purifier P500 is een echte lieverd.  Niet alleen biedt het apparaat een lust voor het oog thuis of op het werk, de P500  zuivert ook de lucht efficiënt in overeenstemming met uw voorkeur. Drie gespecialiseerde, multi-stage filters fungeren als actieve beschermende schilden en vangen de kleinste deeltjes in de lucht. De P 500 is uitgerust met filters die afzonderlijk kunnen worden gebruikt om aan uw specifieke behoeften te voldoen: “BABY” voor gezinnen met kinderen, “SMOG” voor de inwoners van de stad en rokers en “ALLERGY” voor mensen met allergieën.

  De P500 wordt standaard geleverd met de allergie filter. De baby en SMOG filters kunnen afzonderlijk worden besteld. De P 500 filtert de lucht van ultrafijne deeltjes, waardoor schone en gezonde lucht in de ruimte wordt geblazen.  Met onze speciale filter pakket (HEPA en actieve koolfilters), verwijdert het apparaat allergenen, pollen, stof, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt, rook en geurtjes uit de lucht.

  • Luchtzuivering op basis van persoonlijke voorkeur: BABY / SMOG / allergie (standaard)
  • Hoge reiniging output: luchtstroom tot 250 m³ per uur
  • Fluisterstille in werking
  • Makkelijk te gebruiken met de meegeleverde afstandsbediening
  • Luchtkwaliteit sensor geeft een duidelijke indicatie van de kwaliteit van de lucht in de ruimte
  • Red Dot Design Award Winner

  Beschrijving

  • Ideaal voor gezinnen met kinderen, mensen met allergieën, stadsbewoners en rokers
  • Speciaal filter pakket op basis van persoonlijke voorkeur: BABY / SMOG /Allergie (standaard)
  • Hoge reiniging output: Luchtstroom tot 250 m³ per uur
  • Duidelijke indicatie van de kwaliteit van de lucht in de woonkamer
  • Eenvoudige bediening met de afstandsbediening
  • Automatische werking functie (AUTO MODE)
  • Energiebesparende functie (slaapstand)
  • Extra snelle luchtzuivering (POWER MODE)
  • Indicatie voor filtervervanging
  • Timer voor het instellen van de tijd op basis van uw voorkeuren
  • Fluisterstille werking
  • Etherische olie verdamper
  • Hoogwaardige Zwitserse componenten met een 2 jaar garantie
  461,98
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 5. Boneco P400 luchtreiniger

  • HEPA filter
  • Watt: 27

  De P 400 luchtreiniger geeft u uiterst efficiënte luchtzuivering in huis of op kantoor. Plaats het filter dat aan uw behoeften voldoet: Allergie (standaarduitrusting), BABY of SMOG. Of het nu thuis is of op kantoor: Geniet van de zuivere berglucht in elke kamer. Een P 400 filtert de lucht van ultrafijne deeltjes als fijn huis rook, stof, bacteriën en pollen waardoor schone en gezonde lucht in de ruimte wordt geblazen.  Met een van onze speciale filter pakketten (HEPA en actieve koolfilters), verwijdert de P 400 allergenen, pollen, virussen, stof, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt, rook en geurtjes uit de lucht.

  • Filter keuze voor verschillende behoeften: ALLERGIE / BABY / SMOG
  • Efficiënte luchtzuivering, één druk op de knop
  • Onmiddellijke, natuurlijke ondersteuning voor mensen met stof allergieën
  • State of the Art design, dun ontwerp voor kleine ruimtes
  • Digitaal display met eenvoudige functies
  • Laag energieverbruik
  332,19
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie