Ventilator: 5 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Dyson AM09 wit-zilver Ventilator

  De Dyson AM09 Hot Cool zorgt voor een snelle, gelijkmatige kamerverwarming en krachtige verkoeling. Hierdoor is de AM09 het gehele jaar te gebruiken.

  Verschillende modussen

  U kunt kiezen voor een persoonlijke modus of verspreide modus.:

  • Persoonlijke modus: Krachtige luchtstroom op afstand.
  • Verspreide modus: Brede projectie waarbij de omgevingslucht wordt gemengd.

  Zowel verwarmen als verkoelen

  De AM09 kan de kamer verwarmen of verkoelen en is daardoor het hele jaar door te gebruiken.
  De intelligente thermostaat controleert én regelt de omgevingstemperatuur in de kamer, in tegenstelling tot sommige andere apparaten. Er is dus geen energieverspilling.

  Intelligente thermostaat

  Met zijn intelligente thermostaat houdt de Dyson AM09 Hot+Cool™ verwarmingsventilator uw doeltemperatuur aan terwijl u slaapt. U kunt hem met behulp van de ingebouwde sleep timer ook zo instellen dat hij automatisch wordt uitgeschakeld. De AM09 is de enige verwarmingsventilator met de Quiet Mark-onderscheiding. Hij zal u dus niet wakker houden.

  Gemakkelijk te reinigen

  Veel traditionele verwarmingsventilatoren hebben ronddraaiende bladen en daarom ook veiligheidsroosters. Deze zijn lastig schoon te maken. De AM09 heeft geen roosters en is dus makkelijk schoon te houden.

  Productvideo

  288,43
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Dyson AM06 wit/zilver Ventilator

  • Afstandsbediening
  • Ventilatie zonder rotorbladen
  • Timer

  Tafelventilator van Dyson met Air Multiplier™ technologie voor een krachtige luchtstroom.

  Air Multiplier™ technologie

  De lucht wordt aangezogen en door een ringvormige opening geleid, waardoor er een snelle luchtstroom ontstaat. De lucht passeert een glooiing in de vorm van een   vliegtuigvleugel, die de luchtstroom richting geeft. Achter en rondom de ventilator ontstaan gebieden met lage luchtdruk. Door de luchtdrukverandering wordt de omringende lucht meegezogen en ontstaat er een krachtige stroom van gladde, verkoelende lucht.

   

  Minder energie verbuik

  Door de turbulentie te reduceren zijn de ventilatoren niet alleen stiller geworden, maar is ook minder energie nodig voor de luchtverplaatsing. De ventilatoren produceren nog steeds een krachtige luchtstroom, maar hun motoren kunnen langzamer draaien, waardoor zij minder energie verbruiken.

  Stil in gebruik

  Door de turbulentie in de Dyson Cool™ ventilatoren te reduceren, hebben de ingenieurs van Dyson deze ventilatoren stiller gemaakt. Zij hebben de luchtstroomtrajecten van de machines gestroomlijnd, zodat de lucht hier soepel doorheen kan stromen. Bovendien hebben zij voor elke ventilator een Helmholtz-resonator ontwikkeld, die het geluid van de motor opvangt en verspreidt.

  Afstandsbediening en Sleep timer

  Met 10 precisie-instellingen voor de luchtstroom, sleep timer, aan/uit en oscillatieregeling. Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op de machine worden bevestigd. De ventilator kan worden ingesteld om zichzelf na een bepaalde tijd - van 15 minuten tot 9 uur - uit te schakelen.

  Oscillatieregeling

  De luchtstroom kan door de ruimte worden geleid - druk op de knop voor soepele oscillatie.

  Eenvoudig schoon te maken en veilig in gebruik

  Geen lastige veiligheidsroosters of bladen. Doordat deze ventilator werkt zonder snel draainde bladen, is deze zeer veilig in gebruik.
  247,11
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie