Vloerreiniger: 9 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. BISSELL 1558N SpotClean Pro

  SpotClean Pro™ is onze krachtigste draagbare vlekverwijderaar voor tapijten. Makkelijk te gebruiken voor vlekverwijdering. Wat maakt de SpotClean Pro™ zo’n effectieve vlekverwijderaar? SpotClean Pro™ combineert een krachtige stofzuigerwerking met borstels en een reinigingsoplossing om vlekken en vuil te verwijderen. Met deze lange slang en elektriciteitssnoer kunt u moeilijk bereikbare plaatsen op karpetten, trappen en stoffering reinigen. De SpotClean Pro™ beschikt over een grote tank zodat u minder vaak naar de gootsteen toe moet lopen.

  Verwijdert vlekken snel en eenvoudig

  • Krachtige Noodvlekverwijderaar - verwijdert vlekken snel en eenvoudig op tapijten, vloerkleden, stoffering, in auto's en elders
  • Krachtige machine met een vermogen van 1000W voor een eenvoudige en snelle verwijdering van vlekken
  • Grote en makkelijk te vullen en leeg te maken tanks - Makkelijke greep, en vlakke vultank voor snel en makkelijk vullen en leegmaken
  • Lange 1,5 m ingebouwde slang zodat u makkelijk overal kunt komen waar en wanneer dat nodig is
  • Makkelijke opslag - Licht, compact design voor opslag in kleine ruimte
  165,28
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Numatic HM 40 Hetty vloerreiniger

  • Mop

  De Hetty Spraymop HM40-roze met microvezel vlakmop is zowel droog als nat te gebruiken. U kunt harde vloeren reinigen, zelfs zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen. Het vloeistofreservoir, dat met een hand- of voetbeweging te bedienen is, verzekert u ervan dat de mop in klamnatte toestand blijft voor een optimaal schoonmaakresultaat. Harde vloeren zoals laminaat, natuursteen en plavuizen worden steeds vaker toegepast en vragen om een eigen onderhoudsmethode. De Henry Spraymop met microvezel toepassing kan u daarin uitstekend helpen! De Hetty Spraymop is, net als de Henry stofzuiger, geboren in de professionele schoonmaakwereld en wordt intensief gebruikt voor ‘spot cleaning’ en voor reguliere werkzaamheden in hotels, retaurants, winkels en kantoren. Met de uitvinding van de Hetty Spraymop hebben we de sprong gemaakt naar de schoonmaakwensen van de 21ste eeuw. Uw vloeren zien er schoon uit en dat in veel kortere tijd dan ooit tevoren.

  41,28
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Miele GP MI S 0031 W Set microvezeldoekjes

  Set microvezeldoekjes, 3 stuks, voor de beste reinigingsresultaten en veilig in gebruik.

  Miele-reinigingsproducten

  Altijd perfecte resultaten. De speciaal voor Miele-apparaten ontwikkelde producten staan garant voor een hygiënisch schoon resultaat. Mogelijke afzettingen worden allemaal verwijderd. Zo blijft de werking van uw apparaat behouden.

  12,36
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Miele GP MI H 0011 W MicroCloth HyClean reinigingsdoekje

  MicroCloth HyClean, 1 stuk. Antibacterieel universeel reinigingsdoekje voor meer hygiëne. Speciale zilverionen voorkomen de groei van bacteriën. Blijft fris, zelfs als het nat is. Extreem scheur- en slijtvast. Droog of vochtig, met of zonder reinigingsmiddel te gebruiken. Uitstekend onderhoud voor vele jaren gebruiksplezier.

  6,98
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie