Stofzuiger: 490 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Miele Triflex HX2 stofzuiger

  • Electronische zuigkrachtregeling
  • Geïntegreerd HEPA filter

  Snoerloze steelstofzuiger met krachtige Vortex-technologie.

  Tot 60 minuten runtime op één lading 
  Brede elektrische borstel met automatische detectie van vloeren
  HEPA filter met 99,999% stofopnamecapaciteit
  Krachtigste Miele stofzuiger
  Brede elektroborstelvoor alle vloeren 
  Maximale luchthygiëne dankzij HEPA Lifetime-filter

  511,57
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. AEG steelstofzuiger AP81P25GRN

  Met respect voor het milieu, is hij gemaakt uit 65% gerecycled kunststof. Daarenboven kan hij zijn zuigkracht automatisch aanpassen om zijn energieverbruik te optimaliseren. Hiermee kan je je hele huis schoonmaken of af en toe stofzuigen met ongelooflijke efficiëntie.

  Automodus voor efficiënter reinigen

  Of het nu gaat om harde vloeren of tapijt, de automodus past op intelligente wijze het zuigvermogen aan het soort vloer aan voor efficiënt reinigen. De borstelweerstand wordt continu gedecteerd en het vermogen past zich vervolgens automatisch aan. Je kan ook de zuigkracht zelf bepalen.

  6 keer krachtiger

  De hogesnelheidsmotor levert 6 keer* meer zuigvermogen voor een grondig reinigingsresultaat. De AEG 8000 steelstofzuiger biedt uitstekende prestaties en een grondige stofopname op alle vloertypes.

  470,25
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Swirl Quinyo Everyway steelstofzuiger

  De nieuwe Swirl® Quinyo® combineert al het goede in één stofzuiger. Ten eerste het gemak van draadloos stofzuigen met veel bewegingsvrijheid en formidabele zuigkracht. Daarnaast leeg je het stofreservoir zonder dat er een stofwolk ontstaat. Dat is te danken aan de slimme stofzuigerzak Swirl® EasyBag®. Je trekt aan de hendel, de EasyBag® sluit zich, je verwijdert hem zonder stofwolk en klaar. Dat is wel zo schoon en fris.

  Feel-good hygiëne

  Een ander groot voordeel van de Swirl® Quinyo® is de verwisselbare accu. Beschik je over een tweede accu dan kun je de lege accu in één klik verwisselen voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken. De Swirl® Quinyo® kan in één klik omgebouwd worden van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De elektronische motor is erg stil en heeft een hoog vermogen voor maximale zuigkracht en een lange levensduur. Conclusie: de nieuwe Swirl® Quinyo® staat garant voor moeiteloos stofzuigen en stofvrij legen. Ofwel voor meer feel-good hygiëne.

  453,72
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie