Stofzuiger: 307 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. iRobot Roomba 980 Robotstofzuiger

  • Gebruiksduur: ca. 120 minuten

  Dagelijks heeft u te maken met vuil in uw huis. Denk daarbij aan kruimels, stof, vuil van buiten of de haren van huisdieren. Het schoonhouden van uw woning kan daarom aanvoelen als een taak zonder einde.

  Stofzuigrobot

  De Roomba stofzuigrobots van iRobot helpen u graag bij het schoonhouden van uw huis. Door een kracht reinigingssysteem te combineren met sensoren, kunnen de robots moeiteloos bewegen en zich aanpassen aan hun omgeving. Uw huis wordt zodoende automatisch grondig gestofzuigd waardoor u meer tijd overhoudt aan belangrijker zaken.

  Navigatie

  De Roomba stofzuigrobots zijn uitgevoerd met ensoren waardoor de robot zijn weg kan vinden door uw woningen. Per seconde maakt de robot 60 beslissingen. Op die manier kan deze stofzuiger moeiteloos om meubels manoeuvreren om zo het vuil van de vloer te verwijderen.  

  Dirt Detect

  Met de Dirt Detect™-sensoren wordt vuil geconstateerd en weet de stofzuigrobot aan welke plekken extra aandacht moet worden besteed. Op plekken waar veel wordt gelopen, zal de robot daarom vaker stofzuigen. Ook hoeken en langs muren vormen geen problemen voor de Roomba 980. Dit kan dankzij het krachtige 3-staps reinigingssysteem met zijborstel. Vuil wordt losgemaakt, opgepakt en opgezogen op alle vloertypen.

  Filter en opvangbak

  De Roomba is uitgevoerd met een krachtige motor die het vuil opzuigt en verplaatst naar een opvangbak met filter. Dit High-Efficiency-filter* vangt 99% van alle stof, mijten en allergenen op.

   

   

   

   

   

  720,66
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. iRobot Roomba 696 Robotstofzuiger

  Deze iRobot met Wi-Fi verbonden robotstofzuiger Roomba 696 is ideaal geschikt voor het op afstand grondig laten reinigen van uw woning en dankzij de optische en akoestische Dirt Detect sensoren concentreert de robotstofzuiger zich op plekken waar extra vuil is gedetecteerd. Deze robotstofzuiger verwijdert eenvoudig vuil, stof, haar en ander afval van harde vloeren en tapijten, dankzij het gepatenteerde 3-fase reinigingsproces met zijborstels en tegengesteld draaiende borstels en een krachtig zuigvermogen.

  iRobot HOME App

  De iRobot met Wi-Fi verbonden robotstofzuiger Roomba 696 kan elke dag op elk moment van de dag worden ingesteld om te reinigen en via de iRobot HOME App kunt u overal en altijd de reiniging inplannen.  Ook kunt u met de App de status van alle ingestelde raken bekijken.

  Moeiteloze navigatie dankzij iAdapt Responsive Navigation

  Deze iRobot robotstofzuiger Roomba 696 is voorzien van diverse sensoren zodat alle hoeken en gaten grondig worden schoon gemaakt. Bovendien reinigt de iRobot Roomba 696 gemakkelijk onder de meeste meubels, banken en stoelen dankzij het lage ontwerp. Ook is deze robotstofzuiger in het bezit van afgrondsensoren waardoor de Roomba 696 trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.

  Reinigt alle soorten vloeren

  Met één druk op de CLEAN knop gaat de iRobot robotstofzuiger Roomba 696 volgens een schema aan het werk dat maximaal zeven keer per week uw huis kan stofzuigen en is geschikt voor alle soorten vloeren in uw huis. De robotstofzuiger reinigt gemakkelijk tapijt, tegels, hardhouten vloeren en laminaat. Wanneer de iRobot Roomba 696 klaar is met stofzuigen keert deze automatisch terug naar het Home Base® oplaadstation om zich weer op te laden.

  Het 3-fase reinigingsproces: bewegen, borstelen en zuigen

  Deze iRobot robotstofzuiger Roomba 696 is voorzien van het gepatenteerde 3-fase reinigingsproces met tegengesteld draaiende borstels en een krachtig zuigvermogen. In combinatie met de AeroVac™ filter wordt fijn stof en andere kleine deeltjes uit de lucht gefilterd voor een schone lucht.

  449,59
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie