Kruimelzuiger: 40 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Nilfisk Quick Cleaner 28V kruimelzuiger

  De Nilfisk Quick Cleaner is de snelste en makkelijkste oplossing voor kleine schoonmaakklussen. Het kleine formaat past vrijwel overal om vuil en stof op te pikken. En met maximaal 15 minuten looptijd heb je alles opgeruimd, voordat je zonder stroom komt te zitten. De Nilfisk Quick Cleaner is de perfecte partner voor het schoonhouden van je thuis.De nieuwe Nilfisk Quick Cleaner is de snelste oplossing voor kleine schoonmaakklussen in huis. Snoerloos, lichtgewicht en draagbaar: houd de Quick Cleaner onder handbereik voor dagen waarop het schoonhouden van jouw huis als een constante strijd aanvoelt. Met zijn kleine formaat is hij ideaal voor het oppikken van vuil en stof op krappe plekken. Rondom tafelpoten, onder meubels of zelfs achter meubels - de Quick Cleaner kan overal terecht.

  Een volledige oplading is voldoende voor max. 15 minuten schoonmaaktijd en de handige accu-indicator laat je weten dat er weer opgeladen moet worden. De Quick Cleaner is leverbaar in drie vermogenstreden: 20V, 28V en 36V om voldoende vermogen te leveren om zelfs de lastigste vervuilingen op te ruimen. Wordt geleverd met drie (3) accessoires: Combi spleetmondstuk en borstel, bekledingmondstuk en verstelbare borstel.

  Het is niet nodig om een grote stofzuiger tevoorschijn te halen om vuil en stof te verwijderen.

  • Klein genoeg om vrijwel overal op te bergen.
  • Fantastisch voor huishoudens met kleine kinderen en huisdieren.
  • Capaciteit voor 0,6 liter vuil of stof.
  • Perfect voor het kleine schoonmaakwerk – Het kleine lichtgewicht formaat is perfect voor kleine schoonmaakklusjes, ook in krappe ruimtes.
  • Lange looptijd – Tot 15 minuten looptijd en 0,6 liter stofcapaciteit bied jou meer dan voldoende vermogen en opslagruimte om schoon te maken zonder te moeten stoppen.
  • Nilfisk kwaliteit – Ontworpen om snel reinigingsvermogen te leveren - snel te reinigen en te onderhouden.
  • Gemaakt voor jouw lifestyle - Verkrijgbaar in drie varianten (20V, 28V en 36V) om je het reinigingsvermogen te bieden dat bij jouw behoeften past.
  114,88
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie