Philips FC6148/01 MiniVac kruimelzuiger

Philips FC6148/01 MiniVac kruimelzuiger
-4% korting!
66,11 nu 68,59
Log in voor uw eigen condities
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Omschrijving Philips FC6148/01 wit-groen

100W, 10.8V, 0.5l, 9min

lees meer

Omschrijving

100W, 10.8V, 0.5l, 9min

De Philips MiniVac EnergyCare-stofzuiger van 10,8 V heeft een lichte, krachtige en duurzame lithium-ionbatterij. Het efficiënte oplaadsysteem verbruikt geen stroom meer zodra de batterijen zijn opgeladen, dus er gaat niets verloren.

Duurzame lichte lithium-ionbatterijen

De krachtige Li-Ionbatterijen (lithium-Ion) van de Philips Mini Vac hebben een duurzamer vermogen ten opzichte van standaard NiCd-batterijen (nikkel-cadmium). Li-Ionbatterijen zijn ook heel licht, waardoor het schoonmaken gemakkelijker wordt.

Oplaadstandaard met borstel en spleetmondstuk

In de oplaadstandaard van de MiniVac vindt u een borstel en een spleetmondstuk. Met de borstel zorgt u ervoor dat u kwetsbare oppervlakken niet beschadigt en met het spleetmondstuk komt u op moeilijk bereikbare plekken.

Oplaadsysteem schakelt uit als de batterijen vol zijn

Het efficiënte oplaadsysteem schakelt automatisch uit wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen. Er wordt geen stroom meer verbruikt, waardoor u energie bespaart. Andere oplaadsystemen blijven batterijen opladen, ook als dit niet meer hoeft, waardoor er energie wordt verspild.

Cyclonische stofzuiger zonder zak met 2 fasen voor een optimale filtering

De cyclonische stofzuiger zonder zak zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt.

Aërodynamisch ontwerp van het mondstuk voor een betere stofopname

Het aërodynamische mondstukontwerp van de Philips MiniVac is ontworpen voor een maximale stofopname van zelfs de kleinste stofdeeltjes. De ergomische vorm van het mondstuk helpt u om zelfs op moeilijk bereikbare gebieden schoon te maken.

Gebogen handvat voor optimale grip

De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en u de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als u wilt. De rubberen buitenlaag voelt zacht aan en geeft u de stevige grip die u nodig hebt.

Eenvoudig los te klikken mondstuk om het apparaat eenvoudig te legen

De Philips MiniVac-stofzuiger is eenvoudig en snel te legen en hygiënisch schoon te maken. De Philips MiniVac heeft een mondstuk dat u in een handomdraai van het apparaat kunt verwijderen, zodat u de MiniVac kunt legen zonder dat u het vuil hoeft aan te raken.

Reviews

Beoordeling Philips FC6148/01 MiniVac kruimelzuiger

Wees de eerste die een review schrijft over Philips FC6148/01 MiniVac kruimelzuiger

Specificaties
Kierenmondstuk
Kruimelzuiger
Volt 10.8
Oplaadindicator
Inhoud 500 ml
Oplaadtijd ca. 8 uur
Gebruiksduur

Gebruikstijd

De duur van het gebruik van het apparaat voordat u deze opnieuw moet opladen.

tot 9 minuten
Li-Ion Accusysteem
Borstel opzetstuk
Philips FC6148/01 MiniVac kruimelzuiger
Philips FC6148/01 MiniVac kruimelzuiger
-4% korting!
66,11 nu 68,59
Log in voor uw eigen condities
  • Levertijd: 1-3 werkdagen