Stofzuiger Accessoire: 199 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Miele SBDH 285-3 AllergoTeQ zuigmond

  Allergotec-zuigmond SBDH 285-3 (S 2000-, S 4000- en S 5000-serie). AllergoTeQ - zuigmond met hygiënesensor die in 3 niveaus aangeeft hoe hygiënisch schoon de vloer is. Lichtindicatie geeft aan hoe hygiënisch schoon de vloer is. Uitschuifbare borstel voor vloerbedekking en harde vloeren. Brede zuigmond tot aan de rand voor grondig stofzuigen. De brede draadopnemers aan de onderzijde verwijderen haren. Metalen geleidingsplaat glijdt soepel over het tapijt.

  82,60
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Miele SCC 10 CarCare-set in praktische koffer

  Miele SCC 10 CarCare-set in praktische koffer. CarCare-set — perfecte accessoireset voor het reinigen van auto-interieurs. In de praktische koffer zijn alle accessoires altijd bij de hand. Telescopische slang voor 1,5 m grotere actieradius. Compacte handturboborstel voor stoelen, voetmatten etc. Lange, flexibele kierenzuiger voor het reinigen van smalle nissen. Universele borstel met draaigewrichten voor armaturen etc.

  Praktische hulpmiddelen

  Voor elke uitdaging heeft Miele het passende opzetstuk voor uw stofzuiger. Voor lastig te bereiken plekken, maar ook voor gevoelige oppervlakken. U hebt de keuze uit losse accessoires of een praktische koffer met accessoires.

  82,60
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Miele SHC 10 HomeCare-set in praktische koffer

  Miele SHC 10 HomeCare-set in praktische koffer is de perfecte accessoireset voor het reinigen van uw woning. In de praktische koffer zijn alle accessoires altijd bij de hand. Telescopische slang voor 1,5 m grotere actieradius. Universele borstel met draaigewricht voor reinigen van plafonds. Brede zuigmond voor grondig reinigen van gestoffeerde meubelen. Matraszuigmond voor het reinigen van bedframes en beddengoed.

   

  82,60
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie