Stofzuiger met zak: 99 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. AEG VX82-1-5DB stofzuiger met zak

  • Vloermondstuk omschakelbaar
  • Indicatie stofzak vol

  Stofzuigen voor een nieuw tijdperk met de VX 8.2. SmartMode-technologie, PureSound-systeem en OneGo Power Clean-zuigmond voor alle vloertypes. Ontwikkeld om efficiënt te reinigen, heeft een unieke intelligente technologie en is ongelooflijk geruisloos.

  SmartMode-technologie. Automatische zuigkrachtregeling voor harde vloeren of tapijt.

  Onberispelijke reiniging zonder onderbreking met de SmartMode-functie. Geavanceerde technologie detecteert het vloertype en past de zuigkracht automatisch aan zodat er probleemloos en efficiënt van harde vloeren naar tapijt kan worden overgeschakeld.

  PureSound-systeem. Het meest geruisloos op alle vloeren, tot slechts 57 dB(A)*

  Ervaar een rustgevende reinigingsbeurt met het PureSound-systeem. De innovatieve combinatie van onze motor, het afgedichte systeem en mondstuk zorgt ervoor dat de stofzuiger geruisloos werkt op alle vloeren. U kunt nu stofzuigen zonder de mensen om u heen te storen.*Zoals gemeten in overeenstemming met de regelgeving van de commissie (EU) nr. 666/2013 van 8 juli 2013.

  Met het OneGo Power Clean-mondstuk worden alle typen vloeren onberispelijk schoon.

  Door het volledig nieuwe ontwerp van het OneGo Power Clean-mondstuk worden grote en kleine vuildeeltjes optimaal verwijderd, ongeacht de vloer. Ontworpen om uw vloeren in één gelijkmatige beweging te reinigen.

  55% gerecycled. 100% duurzaam

  De VX 8.2 staat garant voor duurzaamheid en optimale prestaties. De stofzuiger is vervaardigd van 55% gerecycled plastic, zonder in te boeten op kwaliteit. Wij zorgen voor uw woning en onze aarde.

  Gemakkelijk te verplaatsen met de ergonomische handgreep

  Til uw stofzuiger moeiteloos op met onze speciaal ontworpen draaghandgreep. De handgreep werd in het midden geplaatst en zorgt zo voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht. Ontworpen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling tijdens het dragen.

  263,64
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie