Was-droogcombinatie: 35 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. AEG L9WEN066CB 9000 Serie was-droogcombinatie

  • Vlekken
  • Display
  • Startuitstel

  De AEG L9WEN066CB 9000 Serie wasmachine is een was-droogcombinatie met energieklasse C voor 1 tot 10 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 10 kg is deze AEG ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze AEG wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1600 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasmachine is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Het geluidsniveau van deze AEG L9WEN066CB 9000 Serie was-droogcombinatie is met 75 dB normaal.

  1321,49
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Bosch WKD28542EU Serie 6 inbouw was-droogcombinatie

  • Startuitstel
  • Resttijdaanduiding
  • Programmaverloop weergave
  • LED-Display

  De Bosch WKD28542EU Serie 6 wasmachine is een inbouw was-droogcombinatie met energieklasse E voor 1 tot 7 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 7 kg is deze Bosch ideaal geschikt voor een klein huishouden van 1 of 2 personen. Deze Bosch wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasmachine is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Het geluidsniveau van deze Bosch WKD28542EU Serie 6 inbouw was-droogcombinatie is met 72 dB stil.

  1134,71
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. AEG L8WENS06C 8000 Serie was-droogcombinatie

  • Vlekken
  • Startuitstel
  • Programmaverloop weergave

  De AEG L8WENS06C 8000 Serie wasmachine is een was-droogcombinatie met energieklasse E voor 1 tot 10 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 10 kg is deze AEG ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze AEG wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1600 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasmachine is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Het geluidsniveau van deze AEG L8WENS06C 8000 Serie was-droogcombinatie is met 76 dB normaal.

  1073,55
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. AEG L7WE76EBI DualSense inbouw was-droogcombinatie

  • Startuitstel

  De 7000 Serie was-droogcombinatie van AEG past perfect bij andere apparaten, is stil en verzorgt fijne stoffen volledig. DualSense past de temperatuur en bewegingen aan elke lading aan en wast/droogt in 1 cyclus. Hierdoor is chemisch reinigen en handwas minder vaak nodig.

  Optimale instellingen voor verschillende stoffen met DualSense

  DualSense-technologie past de cyclusinstellingen aan de soorten stoffen in de trommel aan. Kleding wordt gewassen en gedroogd op de perfecte temperatuur met optimale bewegingen van de trommel. Elk item behoudt zijn vorm en maat. In 1 cyclus.

  Cycli op maat met ProSense Technology®

  ProSense Technology® past de was- en droogtijd automatisch aan het wasgoed aan. Hierdoor wordt het wasgoed optimaal behandeld en wordt tijd, energie en water bespaard. Hierdoor wordt het meest efficiënte 'dry-to-dry'-proces gebruikt.

  Elk item wordt opgefrist met stoom

  Het stoomprogramma frist kleding op zonder een volledige wascyclus. De stoom in de trommel maakt de vezels zachter,vermindert kreuken, wat minder strijken betekent. En dit voorkomt dat kleding te veel gewassen wordt en er dus langer beter uitziet.

  Wassen en drogen in slechts 1 uur

  In slechts een uur zijn outfits klaar om gedragen te worden dankzij het NonStop 60-minuten-programma. Kleine ladingen kunnen makkelijk in 1 cyclus gewassen en gedroogd worden. Biedt absoluut gemak en boet niet in aan zorg.

  Een stille machine voor een comfortabel huis

  De stille wasmachine garandeert weinig geluid tijdens een cyclus. Onderbrekingen worden beperkt en comfort blijft behouden.

  990,91
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 5. AEG L7WEN966ES 7000 Serie was-droogcombinatie

  • Startuitstel
  • Programmaverloop weergave

  De AEG L7WEN966ES 7000 Serie wasmachine is een was-droogcombinatie met energieklasse E voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze AEG ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze AEG wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1600 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasmachine is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Het geluidsniveau van deze AEG L7WEN966ES 7000 Serie was-droogcombinatie is met 76 dB normaal.

  990,91
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie