Inbouw Koelkast: 265 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Siemens KI40FP60 Inbouw Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 257 l
  • Inhoud vriesgedeelte: 27 l

  coolConcept premium koelkast met hyperFresh Premium 0°C lades die etenswaren tot wel 3 keer langer vers houden, en de flexibele easyLift-plateaus, in de zeer zuinige energieklasse A++. Alle etenswaren blijven tot wel 3 keer langer vers dankzij de 'vochtige' en 'droge' hyperFresh Premium 0°C lades. (ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4ºC). Fresh lades met uitschuifrails zijn gemakkelijker te vullen en geven een beter overzicht van de bewaarde producten. Zelfs als hij volledig gevuld is, kan het glazen easyLift-plateau gemakkelijk in hoogte worden versteld. Een A++ koelapparaat is zeer zuinig. **** vriesgedeelte: ideale omstandigheden voor diepvriesproducten bij -18°C en kouder.

  1817,36
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Liebherr IKBP 2370-20 Premium Inbouw Koelkast

  • E: Energieklasse A+++
  • Inhoud koelgedeelte: 196 l
  • Glasplateaus: 4

  De Liebherr IKBP 2370 is een luxe en zeer zuinig inbouwmodel. Achter de SoftSystem deur beschikt u over een door 2 LED zuilen verlichte koelruimte met onderin twee BioFresh 0°C laden op SoftTelescopic rails, ook met LED verlicht. Het geluidsniveau is met 34 dB(A) zeer laag.

  LED lichtzuilen

  De LED lichtzuilen bieden de best mogelijke verlichting. In de lichtzuilen links en rechts zijn tientallen LED‘s aangebracht die voor een gelijkmatige verlichting van de koelruimte zorgen. De LED zuilen bieden veel flexibiliteit bij het plaatsen van de GlassLine draagplateaus die om de 4 cm kunnen worden ingeschoven.

  Inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting biedt extra comfort. Het SoftSystem dempt niet alleen de beweging bij het sluiten maar zorgt ook dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  BioFresh: Bespaar ieder jaar ca. € 150

  Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding.  Een goede reden om te kiezen voor BioFresh.  Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel. Wist u bijvoorbeeld dat u met BioFresh kropsla 13 dagen vers kunt houden? Dat is maar liefst 8 dagen langer dan in het koelgedeelte. Appels zijn tot 80 dagen te bewaren en Parmezaan blijft 110 dagen goed. Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kunt u ieder jaar naar schatting zo'n € 150 besparen.

  1362,81
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie