Inbouw Magnetron: 37 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Samsung NQ50J3530BS inbouw combimagnetron

  • Inhoud: 50 l
  • Vermogen: 800 Watt
  • Kinderbeveiliging

  Kookt snel en gelijkmatig

  Door de verschillende warmtestanden, een ventilator die de hitte circuleert en een grill wordt al het eten perfect en gelijkmatig gekookt.

  Een veilige ovendeur

  De ovendeur kan open staan op een voorgestelde stand, zodat de deur veilig gesloten kan worden. Deze stand voorkomt ook dat de deur te snel dicht valt, veel geluid maakt of ongelukken veroorzaakt.

  Eenvoudig vlekken verwijderen

  De Steam Clean-stoom reinigingsfunctie maakt het verwijderen van vlekken en voedselresten eenvoudig. Vul het bakje in de oven met water en neem het vuil met een doekje af.

  Meer en ruimer koken

  De oven heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere en grotere gerechten is. Het is ook mogelijk om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden op de aparte rekken.

  Stijlvol en harmonieus design

  De oven past perfect bij de Samsung 24" oven zodat de keuken een luxe uitstraling krijgt.

  577,69
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 2. AEG MBB1756DEM inbouw combimagnetron

  • Inhoud: 17 l
  • Vermogen: 800 Watt
  • Draaiplateau
  • Kinderbeveiliging

  Serveer overheerlijke maaltijden in een mum van tijd met deze magnetron met dubbele functie. Hij heeft een grill voor die professionele touch. Hij geeft u smaak en textuur met slechts een druk op de knop. Van knapperige bacon tot een goudbruine kaaskorst.

  Met slechts één vingerdruk opent u de magnetron

  De magnetron is ontworpen met een elektronische deur die opent bij een simpele druk op de knop. Zo heeft u snel en eenvoudig toegang tot de inhoud.

  Directe toegang tot persoonlijke functies

  Veelgebruikte magnetroninstellingen kunnen met de favorietenfuncties worden opgeslagen zodat u er snel toegang toe heeft. Zodra u een gepersonaliseerd programma hebt ingesteld, kan het eenvoudig worden geactiveerd met het sterpictogram. Het is niet nodig elke keer de exacte instellingen te onthouden. Gemak met een vingeraanraking.

  Een gestroomlijnd ontwerp voor een snelle reiniging

  Reinigen is bij deze magnetron echt zo klaar. Zijn gestroomlijnde ontwerp laat vuil zich op geen enkele manier ophopen. Geen knoppen, alleen een glad glazen oppervlak. Zo heeft u elke keer weer een vlekkeloos oppervlak.

  570,15
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie