Inbouw Oven: 208 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. AEG BSE792220M SteamPro combi hetelucht- en stoomoven

  • Inhoud: 70 l
  • Bakniveaus: 3
  • Onder- en bovenwarmte
  • Grill

  Elke maaltijd zou een unieke ervaring moeten zijn. Daarom creëerden we de SteamPro oven. Hij is voorzien van drie kookmodi - warmte, stoom en een combinatie van beiden. In de modus combinatie zal het systeem zich automatisch aanpassen aan de juiste combinatie van warmte en stoom. Dat betekent dat de buitenkant altijd mooi bruin en knapperig zal zijn en de binnenkant altijd sappig en mals. Of u nu vlees aan het roosteren of grillen bent, brood aan het bakken bent, heerlijke desserts aan het creëren bent of de SousVide-functie; die geïnspireerd is op de apparaten die we creëren voor professionele restaurants gebruikt - u kunt ervan op aan dat uw kookkunsten zich tot een nieuw niveau ontwikkelen.

  Resultaten van restaurantkwaliteit bij u thuis

  Professionele chefs gebruiken 'sous vide' al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. SousVide brengt technologie voor restaurantkwaliteit naar uw keuken, waardoor u gerechten kunt creëren die uw verwachtingen overstijgen.

  Perfecte resultaten met de voedingssensor

  Dankzij de voedingssensor van deze oven kunt u de kerntemperatuur in het midden van uw gerecht tijdens het kookproces meten. Zo krijgt u altijd weer perfecte resultaten.

  Optimale kookresultaten met vochtigheidsgraadsensor

  De vochtigheidsgraadsensor in deze oven verbetert uw bereidingen door automatisch de exacte hoeveelheid stoom te gebruiken voor perfecte kookresultaten. Door stoom toe te voegen, krijgt uw gerecht de perfecte textuur om ze nog meer smaak te geven.

  Culinaire perfectie gegarandeerd, met een beetje professionele hulp

  Met een groot LCD-display dat dankzij de unieke recepthulpfunctie van de oven telkens weer geweldige resultaten garandeert. Door de temperatuur en tijdinstellingen voor een ruime verzameling gerechten automatisch aan te passen, hebt u de complete controle over uw bereidingen; zowel voor een etentje voor twee, als voor een meergangendiner voor vrienden.

  Luxe looks gecombineerd met prestaties van de bovenste plank

  De Soft Closing Door-technologie van de deur zorgt ervoor dat de deur altijd zacht en stil sluit voor een gevoel van hoogwaardig prestatievermogen.

  1330,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Siemens CS658GRS7 Inbouw Oven

  • Inhoud: 47 l
  • : 250 Graden
  • Onder- en bovenwarmte
  • Zelfreinigend (omschrijving): EcoClean zelfreinigingssysteem

  Deze Siemens inbouw oven CS658GRS7, met energieklasse A+ en een inhoud van 47 liter, is voorzien van 15 verwarmingssystemen, waaronder Circulatiegrill, Onderwarmte, coolStart, Langzaam garen, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte Eco, Onder- en bovenwarmte, Kleinvlakgrill, Intensieve warmte, Hetelucht Eco, Grootvlakgrill, Drogen, 4D hetelucht, Voorverwarmen borden en Warmhouden. Met cookControl Plus bent u in het bezit van een gegarandeerd succes voor een veelvoud aan gerechten. Na het gebruik van de Siemens inbouw oven CS658GRS7 kunt u de oven eenvoudig en moeiteloos schoonmaken met ecoClean dankzij de speciale coating. Deze coating absorbeert namelijk het vuil en breekt het af waardoor geurtjes tot 80% worden vermindert. Bovendien heeft deze oven een waterreservoir van 1 liter waarmee u met stoom kunt bakken en braden.

  Home Connect: start de oven terwijl u boodschappen doet

  De Siemens inbouw oven CS658GRS7 is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de oven waar en wanneer u maar wilt. Dankzij de Home Connect App start en beëindigt u uw kookprogramma en wijzigt u het kookproces intuïtief via de Home Connect App zonder dat u in de keuken hoeft te staan. Ook heeft u met recipeWorld een grote keuze aan heerlijke recepten tot uw beschikking. Kies en selecteer uw favoriete recept en verstuur de ideale instelling eenvoudig naar uw oven, waarna de oven het verwarmingsproces opstart. Geniet hierna heerlijk en comfortabel van het koken en uw maaltijd.

  Hete lucht eco: 100% hete lucht, 30% lager energieverbruik

  Doordat deze Siemens inbouw oven CS658GRS7 in het bezit is van de innovatieve hete lucht eco kunt u genieten van 100% hete lucht terwijl u tegelijkertijd tot 30% aan energie bespaart met een perfect bak- en kookresultaat. Hierbij maakt het niet uit of u nu een diepvriespizza opwarmt, lasagne maakt of een cake bakt, de speciale temperatuurregeling van de hete lucht eco optimaliseert bakken en braden met hete lucht op één niveau en het besparen van energie.

  Snel voorwarmen tot 175 °C

  Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de Siemens inbouw oven CS658GRS7 bijzonder snel warm, zonder extra energieverbruik. Voorverwarmen tot 175 °C duurt slechts 5 minuten dankzij de 3D hotAir verwarming.

  1295,04
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. AEG BSE882220M SteamBoost combi hetelucht- en stoomoven

  • Inhoud: 70 l
  • Bakniveaus: 3
  • Onder- en bovenwarmte
  • Grill

  De SteamBoost-oven met volledige stoomfunctie haalt meer smaak uit uw gerechten. Hij werkt precies hetzelfde als een traditionele oven, maar met het extra voordeel van stoom. Hierdoor worden gerechten pas echt spannend. Want warmte, zoals u weet, bruint en maakt knapperig. De introductie van stoom maakt het hele verschil, want hierdoor wordt de natuurlijke vochtigheid vastgehouden die voor vele sappige en malse gerechten zorgt, zoals vlees, vis, stoofgerechten en groenten, maar ook desserts. Het gaat allemaal om smaak.

  Telkens weer gerechten volgens uw eigen smaak

  Door het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van uw voedsel, laat de Voedingssensor u weten wanneer uw vlees saignant, à point of bien cuit is. En u kunt er ook vis en groenten perfect bereiden zoals u wenst.

  Overal gelijkmatig gegaard

  Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor u tijd en energie bespaart

  Luxe looks gecombineerd met prestaties van de bovenste plank

  De Soft Closing Door-technologie van de deur zorgt ervoor dat de deur altijd zacht en stil sluit voor een gevoel van hoogwaardig prestatievermogen.

  Beheers uw bereidingen

  Dankzij de responsieve Command-draaiknop hebt u complete controle over het kookproces; u kunt de tijd, temperatuur of functie van uw oven aanpassen. Door een simpele aanraking verschijnen uw kookinstellingen onmiddellijk op de heldere LCD-kleurendisplay voor directe controle van uw gerecht, waardoor aanpassingen exact en nauwkeurig zijn. De kookhulpfunctie zorgt ervoor dat u specifieke gerechten kunt selecteren voor professionele resultaten. Zonder andere knoppen die het geheel onoverzichtelijk maken, maakt de Command-draaiknop het eenvoudig en gestroomlijnd voor perfectie op uw bord; telkens weer.

  Bereid meer dingen tegelijk en krijg toch een perfect resultaat

  De ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan.

  1255,37
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie