Inbouw Oven: 160 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Bosch HMG6764S1 Inbouw Oven

  • Inhoud: 67 l
  • Watt: 900
  • : 300 Graden
  • Onder- en bovenwarmte

  Deze Bosch inbouw oven HMG6764S1 heeft een extra grote ovenruimte van 67 liter en een bediening 3 x 2,5“ TFT FullTouch kleur- en grafisch display. Ook kunt u met de PerfectBake sensor en PerfectRoast kerntemperatuurmeter eenvoudig perfecte bak- en braadresultaten bereiken.

  Pyrolyse: nooit meer de oven schoonmaken

  U hoeft de oven nooit meer schoon te maken dankzij het pyrolytische zelfreinigingssysteem in deze Bosch inbouw oven HMG6764S1. Met 1 druk op de knop reinigt de inbouw oven zichzelf door op hoge temperatuur tot maximaal 480 °C de etensresten te verbranden tot as. U hoeft alleen na afloop nog even een doekje door de oven te halen.

  4D Hetelucht

  Met 4D Hetelucht wordt de lucht in de Bosch inbouw oven HMG6764S1 perfect en gelijkmatig verspreid over maximaal vier niveaus dankzij de geoptimaliseerde luchtuitstroomopeningen. Hiermee bent u voorzien van een perfect resultaat dankzij een optimale warmteverdeling.

  12 Verwarmingssystemen

  Deze Bosch inbouw oven HMG6764S1 is voorzien van maar liefst 12 verwarmingssystemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 4D hetelucht, waarmee u op 4 niveaus perfect resultaten behaalt door gelijkmatige warmteverdeling. Ook heeft de bakoven boven- en onderwarmte, een pizzastand en de mogelijkheid om snel voor te verwarmen.

  • De verwarmingssystemen en functies: Voorverwarmen, Warmhouden, Pizzastand, 4D hetelucht, Onderwarmte, Langzaam garen, Infra-circulatiegrill, Boven- en onderwarmte Eco, Boven- en onderwarmte, Kleinvlakgrill, Hetelucht eco, Grootvlakgrill
  • Aanvullende verwarmingssystemen met magnetron: Max. vermogen: 800 W | 5 magnetronstanden (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, max.) met inverter techniek.
  1553,73
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Bosch HSG636XS6 Inbouw Combi-stoomoven

  • Inhoud: 71 l
  • : 250 Graden
  • Onder- en bovenwarmte
  • Kinderbeveiliging

  De bakoven met stoom met PerfectBake en PerfectRoast: voor perfect resultaat - automatisch en geleidelijk. Home Connect: perfecte resultaten dankzij Home Connect van Bosch. Stoombakken: met AddedSteam worden gerechten aan de buitenkant heerlijk knapperig en aan de binnenkant lekker sappig. Assist: automatische instelling van optimaal verwarmingssysteem, temperatuur en tijdsduur voor het bereiden van ontelbare gerechten. TFT Touch display: makkelijk in gebruik dankzij het duidelijke tekstdisplay en afbeeldingen.

  Gezonder genieten met onze stoomovens.

  Eten dat in hete stoom wordt bereid, is niet alleen heerlijk sappig en mals, maar ook gezonder. Smaken, vitamines en mineralen blijven behouden. En het mooiste is dat u kunt koken op drie niveaus tegelijkertijd, zonder dat de geuren van de verschillende gerechten zich met elkaar vermengen. Een ander pluspunt: dankzij de geïntegreerde watertank is er geen directe wateraansluiting nodig.

  1329,75
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Siemens CS658GRS7 Inbouw Oven

  • Inhoud: 47 l
  • : 250 Graden
  • Onder- en bovenwarmte
  • Zelfreinigend (omschrijving): EcoClean zelfreinigingssysteem

  Deze Siemens inbouw oven CS658GRS7, met energieklasse A+ en een inhoud van 47 liter, is voorzien van 15 verwarmingssystemen, waaronder Circulatiegrill, Onderwarmte, coolStart, Langzaam garen, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte Eco, Onder- en bovenwarmte, Kleinvlakgrill, Intensieve warmte, Hetelucht Eco, Grootvlakgrill, Drogen, 4D hetelucht, Voorverwarmen borden en Warmhouden. Met cookControl Plus bent u in het bezit van een gegarandeerd succes voor een veelvoud aan gerechten. Na het gebruik van de Siemens inbouw oven CS658GRS7 kunt u de oven eenvoudig en moeiteloos schoonmaken met ecoClean dankzij de speciale coating. Deze coating absorbeert namelijk het vuil en breekt het af waardoor geurtjes tot 80% worden vermindert. Bovendien heeft deze oven een waterreservoir van 1 liter waarmee u met stoom kunt bakken en braden.

  Home Connect: start de oven terwijl u boodschappen doet

  De Siemens inbouw oven CS658GRS7 is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de oven waar en wanneer u maar wilt. Dankzij de Home Connect App start en beëindigt u uw kookprogramma en wijzigt u het kookproces intuïtief via de Home Connect App zonder dat u in de keuken hoeft te staan. Ook heeft u met recipeWorld een grote keuze aan heerlijke recepten tot uw beschikking. Kies en selecteer uw favoriete recept en verstuur de ideale instelling eenvoudig naar uw oven, waarna de oven het verwarmingsproces opstart. Geniet hierna heerlijk en comfortabel van het koken en uw maaltijd.

  Hete lucht eco: 100% hete lucht, 30% lager energieverbruik

  Doordat deze Siemens inbouw oven CS658GRS7 in het bezit is van de innovatieve hete lucht eco kunt u genieten van 100% hete lucht terwijl u tegelijkertijd tot 30% aan energie bespaart met een perfect bak- en kookresultaat. Hierbij maakt het niet uit of u nu een diepvriespizza opwarmt, lasagne maakt of een cake bakt, de speciale temperatuurregeling van de hete lucht eco optimaliseert bakken en braden met hete lucht op één niveau en het besparen van energie.

  Snel voorwarmen tot 175 °C

  Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de Siemens inbouw oven CS658GRS7 bijzonder snel warm, zonder extra energieverbruik. Voorverwarmen tot 175 °C duurt slechts 5 minuten dankzij de 3D hotAir verwarming.

  1288,43
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Siemens VB578D0S0 Inbouw Oven

  • Inhoud: 112 l
  • : 280 Graden
  • Onder- en bovenwarmte
  • Zelfreinigend (omschrijving): ActiveClean zelfreinigend (automatisch)

  A+, 112L, 0.83kWh, 1.4kWh, 50 - 280°C, 4200W

  1236,36
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie