Inbouw Oven: 196 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Siemens HN678G4S1 Inbouw Oven

  • Inhoud: 67 l
  • Watt: 900
  • : 300 Graden
  • Onder- en bovenwarmte

  Deze Siemens inbouw oven HN678G4S1, met een inhoud van 67 liter, is voorzien van 15 verwarmingssystemen, waaronder 4D hetelucht, Hetelucht Eco, Onder- en bovenwarmte, Onder- en bovenwarmte Eco, Onderwarmte, coolStart, Circulatiegrill, Grootvlakgrill, Kleinvlakgrill, Pizzastand, Intensieve warmte, Langzaam garen, Voorverwarmen borden, Drogen en Warmhouden. Met cookControl Plus bent u in het bezit van een gegarandeerd succes voor een veelvoud aan gerechten. Na het gebruik van de Siemens inbouw oven HN678G4S1 kunt u de oven eenvoudig en moeiteloos schoonmaken met activeClean dankzij het pyrolytische zelfreinigingssysteem. Bovendien heeft deze oven een waterreservoir van 1 liter waarmee u met stoom kunt bakken en braden.

  Hete lucht eco: 100% hete lucht, 30% lager energieverbruik

  Doordat deze Siemens inbouw oven HN678G4S1 in het bezit is van de innovatieve hete lucht eco kunt u genieten van 100% hete lucht terwijl u tegelijkertijd tot 30% aan energie bespaart met een perfect bak- en kookresultaat. Hierbij maakt het niet uit of u nu een diepvriespizza opwarmt, lasagne maakt of een cake bakt, de speciale temperatuurregeling van de hete lucht eco optimaliseert bakken en braden met hete lucht op één niveau en het besparen van energie.

  Snel voorwarmen tot 175 °C

  Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de Siemens inbouw oven HN678G4S1 bijzonder snel warm, zonder extra energieverbruik. Voorverwarmen tot 175 °C duurt slechts 5 minuten dankzij de 3D hotAir verwarming.

  2387,60
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Siemens HM676G0S6 Inbouw Oven

  • Inhoud: 67 l
  • Watt: 900
  • : 300 Graden
  • Onder- en bovenwarmte

  De Siemens HM676G0S6 bakoven met magnetron biedt 13 verwarmingssystemen en is geschikt voor Home Connect.

  Bedien uw oven op afstand

  Dankzij Siemens Home Connect kunt u uw oven op afstand bedienen en beheert u de instellingen van de oven waar én wanneer u maar wilt.

  13 verwarmingssystemen

  De Siemens HM676G0S6 biedt 13 verschillende verwarmingssystemen waaronder 4D hetelucht, grill, langzaam garen, borden voorverwarmen en onder- en bovenwarmte.

  VarioSpeed

  Met de optie VarioSpeed kunt u tot 50% tijdbesparen bij het bereiden van gerechten, doordat de ingebouwde magnetron de traditionele bereidingswijzen van de oven aanvult.

  Nooit meer uw oven schoonmaken

  De Siemens HM676G0S is voorzien van het zelfreinigende systeem activeClean. Met één druk op de knop worden de resten van bakken, braden en grillen op een hoge temperatuur omgezet in as. De resten neemt u eenvoudig af met een doek.

  1875,21
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Siemens CS658GRS7 Inbouw Oven

  • Inhoud: 47 l
  • : 250 Graden
  • Onder- en bovenwarmte
  • Zelfreinigend (omschrijving): EcoClean zelfreinigingssysteem

  Deze Siemens inbouw oven CS658GRS7, met energieklasse A+ en een inhoud van 47 liter, is voorzien van 15 verwarmingssystemen, waaronder Circulatiegrill, Onderwarmte, coolStart, Langzaam garen, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte Eco, Onder- en bovenwarmte, Kleinvlakgrill, Intensieve warmte, Hetelucht Eco, Grootvlakgrill, Drogen, 4D hetelucht, Voorverwarmen borden en Warmhouden. Met cookControl Plus bent u in het bezit van een gegarandeerd succes voor een veelvoud aan gerechten. Na het gebruik van de Siemens inbouw oven CS658GRS7 kunt u de oven eenvoudig en moeiteloos schoonmaken met ecoClean dankzij de speciale coating. Deze coating absorbeert namelijk het vuil en breekt het af waardoor geurtjes tot 80% worden vermindert. Bovendien heeft deze oven een waterreservoir van 1 liter waarmee u met stoom kunt bakken en braden.

  Home Connect: start de oven terwijl u boodschappen doet

  De Siemens inbouw oven CS658GRS7 is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de oven waar en wanneer u maar wilt. Dankzij de Home Connect App start en beëindigt u uw kookprogramma en wijzigt u het kookproces intuïtief via de Home Connect App zonder dat u in de keuken hoeft te staan. Ook heeft u met recipeWorld een grote keuze aan heerlijke recepten tot uw beschikking. Kies en selecteer uw favoriete recept en verstuur de ideale instelling eenvoudig naar uw oven, waarna de oven het verwarmingsproces opstart. Geniet hierna heerlijk en comfortabel van het koken en uw maaltijd.

  Hete lucht eco: 100% hete lucht, 30% lager energieverbruik

  Doordat deze Siemens inbouw oven CS658GRS7 in het bezit is van de innovatieve hete lucht eco kunt u genieten van 100% hete lucht terwijl u tegelijkertijd tot 30% aan energie bespaart met een perfect bak- en kookresultaat. Hierbij maakt het niet uit of u nu een diepvriespizza opwarmt, lasagne maakt of een cake bakt, de speciale temperatuurregeling van de hete lucht eco optimaliseert bakken en braden met hete lucht op één niveau en het besparen van energie.

  Snel voorwarmen tot 175 °C

  Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de Siemens inbouw oven CS658GRS7 bijzonder snel warm, zonder extra energieverbruik. Voorverwarmen tot 175 °C duurt slechts 5 minuten dankzij de 3D hotAir verwarming.

  1792,56
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie