Inbouw stoomovens: 9 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Whirlpool W11 MS180 Inbouw Stoomoven

  Deze Whirlpool inbouw stoomoven W11 MS180, met energieklasse A en een netto inhoud van 34 liter, is voorzien van ForcedAir technologie waarmee hete lucht in de stoomoven gelijkmatig rondom uw gerecht wordt verdeeld, waardoor uw gerecht heerlijk mals en sappig wordt bereid. Daarnaast combineert ForcedAir Plus technologie de efficiëntie en complete resultaten van de ForcedAir technologie met de gezonde en natuurlijke bereiding door het gebruik van stoom.

  6th SENSE technologie

  Met de 6TH SENSE technologie in deze Whirlpool inbouw stoomoven W11 MS180 kunt u een van de 30 opgeslagen recepten selecteren  waarna uw inbouw oven automatisch het kookprogramma, de temperatuur en de tijd instelt terwijl het gerecht continu in de gaten wordt gehouden. De 6TH SENSE technologie verzekerd hiermee een perfect kookresultaat.

  1156,20
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Siemens CD634GBS1 Inbouw Stoomoven

  De compacte stoomoven voor smaakvolle, vetarme en gezonde bereiding van gerechten. De fullSteam functie: voor het makkelijk, gezond en smaakvol bereiden van gerechten. TFT-display: goede leesbaarheid vanuit elke hoek. cookControl Plus: gegarandeerd succes voor een veelvoud aan gerechten. softMove: zacht openen en sluiten van de ovendeur. Halogeen verlichting: voor nauwkeurige verlichting.

  768,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie