Inbouw Vaatwasser: 247 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Miele G 7960 SC Vi AutoDos volledig geintegreerde vaatwasser

  • Resttijdaanduiding
  • Spoelprogramma's: 13
  • Startuitstel

  Deze Miele G 7960 SC Vi AutoDos inbouw vaatwasser is een volledig geïntegreerde vaatwasser met energieklasse A+++ en 14 standaardcouverts. Een standaardcouvert is een ruimere betekenis voor bestek en wordt gehanteerd voor het nodige eetgerei per persoon. Een couvert bestaat uit een bord, vork, lepel en mes voor één persoon. Met een energieverbruik van 201 - 225 kWh zijn de energiekosten tussen de € 44,- en € 49,50 per jaar. Het geluidsniveau is met 43 decibel of minder zeer stil. Een stille vaatwasser is met name handig voor als je deze in de buurt van je woonkamer of in een open keuken wilt plaatsen. Ook als je de afwasmachine in de buurt van je slaapkamer neerzet is een stille vaatwasser een goede keuze!

  Miele G 7960 SC Vi AutoDos afmetingen

  Om er zeker van te zijn dat deze vaatwasser in je keuken past is het belangrijk om te weten wat de afmetingen zijn. Deze Miele G 7960 SC Vi AutoDos inbouw vaatwasser is 81 cm hoog, 59,8 cm breed en 57 cm diep. Naast de afmetingen van de inbouw vaatwasser is het ook belangrijk om te weten wat de nismaten van de vaatwasser zijn. Hierdoor ben je er zeker van dat de vaatwasser in je keuken met de huidige deuren geplaatst kan worden. De nishoogte van deze Miele is 80,5-87 cm, de nisbreedte is 60 cm en de nisdiepte is 57 cm.

  Miele G 7960 SC Vi AutoDos spoelprogramma’s

  De spoelprogramma’s van deze Miele G 7960 SC Vi AutoDos volledig geïntegreerde vaatwasser zijn; QuickPowerWash, Extra stil, AutoDos, IntenseZone, Express, Extra droog, ECO, Automatic, Intensief 75 °C, Speciaal, Hygiëne, SolarSpaar, Pasta / paella, Zonder bovenrek 65 °C, Machine reinigen.

  2271,90
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie