Geïntegreerde Vaatwasser: 30 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. AEG FEE62700PM AirDry geintegreerde vaatwasser

  • E: Energieklasse A++
  • Aantal couverts: 15 standaardcouverts
  • Geluidsniveau: 44 dB
  • Resttijdaanduiding

  De geavanceerde AEG-afwasautomaat reinigt met behulp van de satellietsproeiarm alle hoeken in de machine. De baanbrekende technologie, de eerste ter wereld, houdt in dat water op alle plekken in de afwasautomaat en van de lading komt - beter dan alle andere toestellen op de markt. Met behulp van een goede waterstroom worden zelfs volle ladingen of grote items grondig gereinigd, alle plekken worden goed schoongemaakt. Geen uitzonderingen. Geen resten. Een baanbrekend systeem dat ongeëvenaarde prestaties levert.

  Natuurlijk drogen

  De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

  Superieure reiniging met extra zorg voor uw glaswerk

  Uw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden, dan met de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.

  Krachtige reiniging van de meest vieze vaat

  Het Pro Intensiv-programma is speciaal ontworpen om extreem vieze ladingen te wassen met de kracht van heet water. De waterstraal van 70°C maakt zelfs korte metten met de meest vuile vaat zodat uw servies weer stralend schoon wordt.

  660,33
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Siemens SN558S10IN iQ500 geintegreerde vaatwasser

  • E: Energieklasse A++
  • Aantal couverts: 13 standaardcouverts
  • Geluidsniveau: 41 dB
  • Resttijdaanduiding

  varioSpeed Plus om de vaat 3x sneller te reinigen en drogen: het korfsysteem biedt optimaal gebruiksgemak en optimale flexbiliteit bij belading. Met varioSpeedPlus is uw vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat u programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten. varioFlex-korven met neerklapbare bordenhouders en opklapbare etagères geven extra flexibiliteit bij het inruimen van uw vaatwasser. Met één druk op de knop reguleert het Auto programma de gehele wascyclus met een perfect resultaat als gevolg. Zeer zuinig afwassen met energie-efficiëntieklasse A++. 41 dB - extreem stil afwassen met een schitterende glans.

  660,33
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie