Volledig Geïntegreerde Vaatwasser: 93 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Miele G 6665 SC Vi XXL Volledig Geïntegreerde Vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 14
  • Geluidsniveau: # dB: 44
  • Resttijdaanduiding

  Deze A+++ vaatwasser biedt ruimte aan 14 couverts en is voorzien van een 3D-besteklade+ met neerklapbare spijlen, waardoor ook uw grote messen in de besteklade kunnen.

  QuickPowerWash programma

  Uw normaal vervuilde vaat in 58 minuten weer schoon? Het kan met het QuickPowerWash programma van deze Miele vaatwasser. De speciaal ontwikkelde Miele UltraTabs Multi lossen snel op, waardoor bij aanvang van het programma direct reinigingsmiddel beschikbaar is.

  Profiteer van nachtstroom

  Dankzij startuitstel van maximaal 24 uur kunt u de vaatwasser laten starten wanneer het u uitkomt. Profiteer bijvoorbeeld van aantrekkelijke nachtstroom tarieven.

  Automatisch openende deur

  De Miele G 6665 SC Vi XXL is voorzien van AutoOpen-droging. De deur wordt na afloop van het programma automatisch geopend, waardoor uw vaat beter droog wordt.

  Gebruiksaanwijzing

  > Download de gebruiksaanwijzing

  1114,88
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Miele G 6660 SCVi Volledig Geïntegreerde Vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 14
  • Geluidsniveau: # dB: 44
  • Resttijdaanduiding

  De volledig integreerbare Miele G 6660 Vi is voorzien van energieklasse A+++ en biedt ruimte aan 14 couverts. Voorzien van 3D-besteklade+ met neerklapbare spijlen, waardoor u ook groot keukengerei kwijt kunt.

  In 58 minuten klaar

  Met het QuickPowerWash programma is uw normaal vervuilde vaat in 58 minuten schoon. De speciaal ontwikkelde Miele UltaTabs Multi lossen snel op, waardoor bij aanvang van het programma direct reinigingsmiddel beschikbaar is.

  Automatisch open

  De deur van deze Miele vaatwasser gaat automatisch open na afloop van het programma. Zo kan er frisse lucht bij uw serviesgoed komen, waardoor alles perfect droog wordt.

  Startuitstel tot 24 uur

  Dankzij startuitstel van maximaal 24 uur kunt u de Miele G 6660 Vi laten starten wanneer het u uitkomt. Zo kunt u profiteren van aantrekkelijke nachtstroom tarieven.

  Gebruiksaanwijzing

  > Download de gebruiksaanwijzing

  1032,23
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Miele G 4780 SC Vi Volledig Geïntegreerde Vaatwasser

  • E: Energieklasse A+
  • Aantal couverts: 9
  • Geluidsniveau: # dB: 46
  • Resttijdaanduiding

  De Miele G 4780 SC Vi is een volledig integreerbare vaatwasser met energieklasse A+ van 45 cm breed. De vaatwasser biedt ruimte aan 9 couverts.

  Perfecte zorg voor uw glazen

  U kunt uw glazen met een gerust hart in de vaatwasser reinigen. Dankzij Perfect GlassCare worden uw glazen behoedzaam en zacht gereinigd, waardoor deze langer mee gaan.

  Startuitstel

  U stelt de start van het programma eenvoudig tot 24 uur uit, waardoor de vaatwasser exact start wanneer het u uitkomt. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van nachtstroom tarieven.

  Gebruiksaanwijzing

  > Download de gebruiksaanwijzing

  900,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Siemens SN677X06TN Volledig Geïntegreerde Vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 13
  • Geluidsniveau: # dB: 42
  • Resttijdaanduiding

  Deze Siemens volledig geïntegreerde vaatwasser SN677X06TN, met energieklasse A+++ (-10%) en 13 couverts, is voorzien van het brilliantShine systeem met Zeolith®-droging welke zorgt voor briljant schitterende glazen, in combinatie met een zuinig, duurzaam en stille iQdrive-motor waarmee er een lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties mogelijk is. Met varioSpeed Plus is uw vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat u programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten. Wanneer u het programma heeft gekozen wordt er met timeLight de resterende tijd en de programmastatus op de keukenvloer geprojecteerd. Bovendien geven de flexibele korven extra flexibiliteit bij het inruimen van uw vaatwasser, dankzij de in hoogte verstelbare bovenkorf. Hiermee kunt u eenvoudig hoge glazen bovenin of grote borden onderin in de Siemens vaatwasser SN677X06TN plaatsen.

  Home Connect

  De Siemens volledig geïntegreerde vaatwasser SN677X06TN is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de vaatwasser waar en wanneer u maar wilt.

  1. Easy Start: Selecteer het ideale wasprogramma volgens uw wasvoorkeuren en type vaat.
  2. Bedienen op afstand: Selecteer en start wasprogramma’s waar en wanneer u maar wilt.
  3. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de status van uw vaatwasser.
  4. Tablettenteller: Maak eenvoudig een notitie in de Home Connect App wanneer u vaatwastabletten heeft gekocht. Zo weer u altijd hoeveel voorraad u nog heeft en krijgt u een melding wanneer deze op raakt.
  5. EmotionLight: Met een volledig kleurenspectrum creëert u zelf een unieke sfeer.

  Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging

  Doordat deze Siemens volledig geïntegreerde vaatwasser SN677X06TN is voorzien van het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem wordt ieder vorm van waterschade voorkomen, dit geldt onder andere voor problemen met de slang als een lek in de machine. Siemens garandeert leverlange garantie tegen waterschade.

  857,02
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 5. Bosch SBV68TX03N Exclusiv Volledig Geïntegreerde Vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 13
  • Geluidsniveau: # dB: 42
  • Resttijdaanduiding

  Deze Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser SBV68TX03N met energieklasse A+++ (-10%) is een SuperSilence vaatwasser, hierdoor is deze extra stil dankzij het Silence programma met een geluidsniveau van 42dB. Met de VarioFlex korven zorgen de verstelmogelijkheden voor maximale flexibiliteit in de boven- en onderkorf. Met het speciaal ontwikkelde Glas 40°C-programma komt het glasservies gereinigd en droog uit de vaatwasser. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor het Extra Droog programma, een optie voor vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.

  Glass 40°-programma: stralende glans zonder droogvlekken

  Het speciaal ontwikkelde Glass 40°C-programma maakt glazen voorzichtig schoon en droog en geeft het glasservies, zoals bijvoorbeeld kristal, een stralende glans zonder droogvlekken.

  TimeLight: de resterende tijd wordt op de vloer geprojecteerd

  Dankzij TimeLight bent u altijd op de hoogte van wat uw vaatwasser doet en in welke fase van het programma de vaatwasser zich bevindt. Bovendien toont TimeLight op de vloer hoe lang het programma nog duurt.

  825,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 6. Bosch SMV68TX03N Exclusiv Volledig Geïntegreerde Vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 13
  • Geluidsniveau: # dB: 42
  • Resttijdaanduiding

  Deze Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser SMV68TX03N Exclusiv, met energieklasse A+++ (-10%), is voorzien van het innovatieve ActiveWater-spoeltechnologie. Hiermee levert de Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser SMV68TX03N Exclusiv uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en minder energie en is hierdoor zeer milieuvriendelijk.

  Koolborstelloze EcoSilence DriveTM motor

  Deze Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser SMV68TX03N Exclusiv is in het bezit van een krachtig, duurzaam, stil en efficiënte EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil, efficiënt en verbruikt minder energie.

  Perfecte droogresultaten, óók voor plastic.

  Dankzij verbeterd Zeolith® drogen met 3D Air Flow wordt al het vocht in de Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser SMV68TX03N Exclusiv na het programma opgenomen. Hiermee heeft u perfecte droogresultaten voor uw glazen, borden en zelfs plastic en hoeft dit niet meer met de hand te worden nagedroogd. Zeoliet zet het vocht nu nog effectiever om in warme lucht en wordt hiermee gelijkmatig over de vaatwasserkuip verdeeld, dit verbetert het actieve droogproces.

  825,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie