Volledig Geïntegreerde Vaatwasser: 60 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Miele G 7960 SC Vi AutoDos volledig geintegreerde vaatwasser

  • E: Energieklasse A+++
  • Aantal couverts: 14 standaardcouverts
  • Geluidsniveau: 42 dB
  • Resttijdaanduiding

  Deze Miele G 7960 SC Vi AutoDos inbouw vaatwasser is een volledig geïntegreerde vaatwasser met energieklasse A+++ en 14 standaardcouverts. Een standaardcouvert is een ruimere betekenis voor bestek en wordt gehanteerd voor het nodige eetgerei per persoon. Een couvert bestaat uit een bord, vork, lepel en mes voor één persoon. Met een energieverbruik van 201 - 225 kWh zijn de energiekosten tussen de € 44,- en € 49,50 per jaar. Het geluidsniveau is met 43 decibel of minder zeer stil. Een stille vaatwasser is met name handig voor als je deze in de buurt van je woonkamer of in een open keuken wilt plaatsen. Ook als je de afwasmachine in de buurt van je slaapkamer neerzet is een stille vaatwasser een goede keuze!

  Miele G 7960 SC Vi AutoDos afmetingen

  Om er zeker van te zijn dat deze vaatwasser in je keuken past is het belangrijk om te weten wat de afmetingen zijn. Deze Miele G 7960 SC Vi AutoDos inbouw vaatwasser is 81 cm hoog, 59,8 cm breed en 57 cm diep. Naast de afmetingen van de inbouw vaatwasser is het ook belangrijk om te weten wat de nismaten van de vaatwasser zijn. Hierdoor ben je er zeker van dat de vaatwasser in je keuken met de huidige deuren geplaatst kan worden. De nishoogte van deze Miele is 80,5-87 cm, de nisbreedte is 60 cm en de nisdiepte is 57 cm.

  Miele G 7960 SC Vi AutoDos spoelprogramma’s

  De spoelprogramma’s van deze Miele G 7960 SC Vi AutoDos volledig geïntegreerde vaatwasser zijn; QuickPowerWash, Extra stil, AutoDos, IntenseZone, Express, Extra droog, ECO, Automatic, Intensief 75 °C, Speciaal, Hygiëne, SolarSpaar, Pasta / paella, Zonder bovenrek 65 °C, Machine reinigen.

  2230,58
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. AEG FSS62807P ComfortLift QuickSelect AirDry volledig geintegreerde vaatwasser

  • E: Energieklasse A++
  • Aantal couverts: 13 standaardcouverts
  • Geluidsniveau: 44 dB
  • Spoelprogramma's: 7

  ComfortLift® zorgt voor nieuwe dimensie in vaatwassers. Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaan. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. Tilt de vaatwasser naar een nieuw niveau.

  GEBRUIKSGEMAK WORDT NAAR EEN NIEUW NIVEAU GEBRACHT

  Een vaatwasser die ontworpen is om rond uw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Uw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht; zodat u efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild.

  HANDIG IN- EN UITLADEN VAN ALLE VAAT

  De ruime en uitneembare besteklade van deze afwasautomaat maakt het laden, wassen en uitladen van uw bestek en keukengerei makkelijker dan ooit. Ze is speciaal ontworpen voor optimale ruimte en functionaliteit, kan tot 15 bestekken houden en beschikt over een verlengd gedeelte voor langer en groter keukengerei.

  MOEITELOZE CYCLUSINSTELLING MET QUICKSELECT

  QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat.

  DE STATUS VAN UW AFWAS IN EEN OOGOPSLAG

  Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.

  KRACHTIG VAATWASSEN. MET SATELLITECLEAN®

  Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.

  776,03
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie