Inbouw Vrieskast: 49 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Liebherr SIGN 3576-20 Premium Inbouw Vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 209 l
  • Lade: 9
  • NoFrost

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3576-20 Premium, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 209 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en nooit meer hoeft te ontdooien. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

  Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3576-20 Premium niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

  SuperFrost: snel invriezen in het vriesvak

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3576-20 Premium kan uw levensmiddelen snel en met het behoud van vitaminen invriezen naar -32 °C dankzij de tijdgestuurde SuperFrost. Na een vast aantal uren wordt SuperFrost automatisch uitgeschakeld en wordt de normale temperatuur weer ingesteld. In de vrieslade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3576-20 Premium is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  Softsystem: inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting bent u met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3576-20 Premium gegarandeerd van een zacht sluitende deur en biedt u extra comfort. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt er ook voor dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  IceMaker met vaste wateraansluiting

  Met de uitschakelbare IceMaker met vaste wateraansluiting heeft u altijd voldoende ijsblokjes op voorraad. Alle modellen worden geleverd met een flexibele RVS gecoate slang van 1,5 m lengte en de capaciteit van de ijsblokjes bedraagt vanaf 0,8 kg/24 uur.

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3576-20 Premium te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  1652,07
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Liebherr SIGN 3556-20 Premium Inbouw Vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 213 l
  • Lade: 8
  • NoFrost

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3556-20 Premium, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 213 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en nooit meer hoeft te ontdooien. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

  Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3556-20 Premium niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

  SuperFrost: snel invriezen in het vriesvak

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3556-20 Premium kan uw levensmiddelen snel en met het behoud van vitaminen invriezen naar -32 °C dankzij de tijdgestuurde SuperFrost. Na een vast aantal uren wordt SuperFrost automatisch uitgeschakeld en wordt de normale temperatuur weer ingesteld. In de vrieslade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3556-20 Premium is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  Softsystem: inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting bent u met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3556-20 Premium gegarandeerd van een zacht sluitende deur en biedt u extra comfort. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt er ook voor dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3556-20 Premium te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  1404,13
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Liebherr SIGN 2756-20 Premium inbouw vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 157 l
  • Lade: 6
  • NoFrost

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 2756-20 Premium, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 157 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en nooit meer hoeft te ontdooien. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

  Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 2756-20 Premium niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

  SuperFrost: snel invriezen in het vriesvak

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 2756-20 Premium kan uw levensmiddelen snel en met het behoud van vitaminen invriezen naar -32 °C dankzij de tijdgestuurde SuperFrost. Na een vast aantal uren wordt SuperFrost automatisch uitgeschakeld en wordt de normale temperatuur weer ingesteld. In de vrieslade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 2756-20 Premium is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  Softsystem: inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting bent u met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 2756-20 Premium gegarandeerd van een zacht sluitende deur en biedt u extra comfort. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt er ook voor dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 2756-20 Premium te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  1238,84
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Liebherr SIGN 3524-20 Comfort Inbouw Vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 213 l
  • Lade: 8
  • NoFrost

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3524-20 Comfort, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 213 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en nooit meer hoeft te ontdooien. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

  Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3524-20 Comfort niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3524-20 Comfort is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr inbouw vrieskast SIGN 3524-20 Comfort te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  1238,84
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 5. Liebherr IGN 1664-20/003 Premium Inbouw Vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 84 l
  • Lade: 4
  • NoFrost

  Deze Liebherr inbouw vrieskast IGN 1664-20/003 Premium, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 84 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en nooit meer hoeft te ontdooien. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

  Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr inbouw vrieskast IGN 1664-20/003 Premium niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr inbouw vrieskast IGN 1664-20/003 Premium is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  Softsystem: inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting bent u met deze Liebherr inbouw vrieskast IGN 1664-20/003 Premium gegarandeerd van een zacht sluitende deur en biedt u extra comfort. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt er ook voor dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr inbouw vrieskast IGN 1664-20/003 Premium te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  908,26
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 6. Bosch GIN81AC30 Serie 6 inbouw vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 211 l
  • Lade: 3
  • NoFrost

  Deze Bosch inbouw vrieskast GIN81AC30, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 211 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van 5 transparante vrieslades bieden u voldoende ruimte met een optimaal overzicht. Ook sluit de SoftClose-deur automatisch en zacht vanaf een openingshoek van 20° of minder en hoeft u het vriesgedeelte nooit meer te ontdooien dankzij NoFrost.

  FreshSense: voor het perfecte klimaat

  Dankzij de FreshSense-sensoren is deze Bosch inbouw vrieskast GIN81AC30 behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie en is uw inbouw vrieskast voorzien van het perfecte klimaat. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte en met een consistent klimaat blijft de versheid en smaak van uw producten langer behouden.

  Veel ruimte dankzij de BigBox-lade

  Deze Bosch inbouw vrieskast GIN81AC30 heeft een extra diepe vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s.

  Super-vriezen

  De Bosch inbouw vrieskast GIN81AC30 is in het bezit van een Super-vriezen functie waarmee uw inbouw vrieskast het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller bevriezen.

  881,84
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 7. Whirlpool AFB 1841 A++ Inbouw Vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 210 l
  • Lade: 8
  • NoFrost

  Deze Whirlpool inbouw vrieskast AFB 1841 A++, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 210 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost technologie waarmee ontdooien verleden tijd is. De luchtvochtigheid binnen de vriezer wordt door de technologie vermindert waardoor aanvriezing geen kans meer krijgt. Diepgevroren voedselpakketten kleven niet langer aan elkaar, etiketten blijven altijd leesbaar en de etenswaren blijven gedurende langere periodes houdbaar. En omdat er geen ijsvorming ontstaat, kunt u altijd elke centimeter ruimte gebruiken.

  Sneller vriezen met FastFreeze

  Dankzij de FastFreeze functie en de ingebouwde sensoren wordt de temperatuur in het vriesgedeelte automatisch op 10 graden kouder ingesteld om de voedingswaarde te kunnen behouden.

  Transparante laden

  Door de transparante laden van de Whirlpool inbouw vrieskast AFB 1841 A++ ziet u precies wat er in de laden ligt zonder deze te hoeven openen en hiermee de temperatuur te laten stijgen.

  Verwisselbare draairichting deur

  De handige omkeerbare deur maakt het mogelijk uw vriezer zo te plaatsen als het u uitkomt. In een handomdraai maakt u de deur linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend.

  866,94
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 8. Siemens GI81NAC30 inbouw vrieskast

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 211 l
  • Lade: 3
  • NoFrost

  Deze Siemens inbouw vrieskast GI81NAC30, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 211 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van een elektronische temperatuurregeling waarmee u eenvoudig en overzichtelijk de gewenste temperatuur kunt instellen. Ook sluit de SoftClose-deur automatisch en zacht vanaf een openingshoek van 20° of minder en heeft u meer flexibiliteit en ruimte dankzij de uitneembare glazen varioZone plateaus. Bovendien blijft deze vrieskast op een constante temperatuur dankzij de intelligente freshSensor technologie.

  superVriezen

  De Siemens inbouw vrieskast GI81NAC30 is in het bezit van een superVriezen functie waarmee uw inbouw vrieskast het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller bevriezen.

  noFrost: nooit meer ontdooien

  De Siemens inbouw vrieskast GI81NAC30 is voorzien van noFrost sensoren waardoor u nooit meer uw vriesgedeelte hoeft te ontdooien. De noFrost sensoren leveren een gecontroleerde ontdooicycli waardoor er geen ijsvorming kan ontstaan. Hiermee blijft ook het energieverbruik laag.

  Veel ruimte dankzij de bigBox-lade

  Deze Siemens inbouw vrieskast GI81NAC30 heeft een extra grote vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s.

  825,62
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie