Bosch GID18A20 Serie 4 inbouw vrieskast

384,30
Log in voor uw eigen condities
  • Op bestelling

Omschrijving Bosch GID18A20 wit

Inbouw diepvrieskast

lees meer

Beknopte specificaties

  • E: Energieklasse A+
  • Netto inhoud: 94 l
  • Lade: 4
Bekijk alle specificaties

Omschrijving

Inbouw diepvrieskast

Deze Bosch GID18A20 inbouw vriezer is een zeer zuinige A+ vrieskast met een totale netto inhoud van 94 liter met 4 vriesladen. De deurmontage is een sleepdeur montage. Hierbij is je de meubeldeur via een geleider met de deur van de inbouw vriezer gemonteerd, de meubeldeur is in dit geval vast aan de kast bevestigd. Het deurscharnier zit rechts en is verwisselbaar voor als je graag een linksdraaiende deur wilt. Het is mogelijk om de deurdraairichting van deze Bosch vrieskast te wijzigen naar jouw specifieke situatie.

De belangrijkste Bosch voordelen

Met de SuperVriezen functie worden je producten beschermd tegen ontdooien op het moment je nieuwe producten in je vriezer plaatst. Ook bespaar je energie met de automatische vriesfunctie en het constant houden van de temperatuur, zodra deze is bereikt. Goed voor je levensmiddelen. En voor jouw energieverbruik.

Bosch GID18A20 afmetingen

Om er zeker van te zijn dat deze vriezer in je keuken past is het belangrijk om te weten wat de afmetingen zijn. Deze Bosch inbouw vriezer is 87,4 cm hoog, 54,1 cm breed en 54,2 cm diep. Naast de afmetingen van de inbouw vriezer is het ook belangrijk om te weten wat de nismaten van de vriezer zijn. Hierdoor ben je er zeker van dat de vriezer in je keuken met de huidige deuren geplaatst kan worden. De nishoogte van deze Bosch is 88 cm, de nisbreedte is 56 cm en de nisdiepte is 55 cm.

Reviews

Beoordeling Bosch GID18A20 Serie 4 inbouw vrieskast

Wees de eerste die een review schrijft over Bosch GID18A20 Serie 4 inbouw vrieskast

Specificaties
Inbouw apparaat

Bouw

Met betrekking tot de bouw wordt onderscheid gemaakt tussen 'vrijstaande' en 'inbouwapparaten'.

Verwisselbare deurophanging

Deurscharniering

De deurscharniering geeft aan welke draairichting de deur standaard heeft. Als de draairichting van de deur verwisselbaar is, dan wordt dit tussen haakjes aangegeven. De meeste apparaten hebben een verwisselbare deurscharniering en dit is vooral handig als u een apparaat in een hoek wenst te plaatsen.

Lade

Laden vriesgedeelte

In de laden in het vriesgedeelte kunnen producten worden opgeborgen. Deze laden zitten op een vaste positie in het vriesgedeelte.

4
Supervriezen
Netto inhoud 94 l
Geluidsniveau

Geluidsniveau

Het geluidsniveau kan bij de keuze van uw droger een belangrijke overweging zijn. Als de droger in een open ruimte geplaatst wordt waar geluid makkelijk wordt overgedragen naar bijvoorbeeld een slaapvertrek, dan is het verstandig om te kiezen voor een droger met een laag geluidsniveau. EP: adviseert voor een extra stille droger een geluidsniveau van ongeveer 65 dB of lager.

36 dB
Totale inhoud vriesgedeeltes) 4 sterren 94 l
Energieverbruik 192 kWh/jaar, gebaseerd op de resultaten van standaard tests gedurende 24 uur. Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt.
Klimaatklasse N: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +32C°
Klimaatklasse ST: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +38C°
Inbouw-vrieskast

Bouw

Met betrekking tot de bouw wordt onderscheid gemaakt tussen 'vrijstaande' en 'inbouwapparaten'.

Netto breedte 54.1 cm
Sleepdeur montage

Bij het sleepdeursysteem wordt de deur van de inbouwkoelkast vooraan bij de handgreep gekoppeld aan het keukenmeubel. Er zit dus ietwat ruimte tussen de deur en het keukenmeubel.

E Energieklasse A+
Klimaatklasse SN: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +10°C en +32C°
Netto hoogte 87.4 cm
Integreerbaar
Bosch GID18A20 Serie 4 inbouw vrieskast
384,30
Log in voor uw eigen condities
  • Op bestelling