Onderbouw Vriezer: 11 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Liebherr SUIGN 1554-20 Premium onderbouw vriezer

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 79 l
  • Lade: 3
  • NoFrost

  Deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIGN 1554-20 Premium, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 79 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van NoFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en nooit meer hoeft te ontdooien. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

  Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIGN 1554-20 Premium niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

  SuperFrost: snel invriezen in het vriesvak

  Deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIGN 1554-20 Premium kan uw levensmiddelen snel en met het behoud van vitaminen invriezen naar -32 °C dankzij de tijdgestuurde SuperFrost. Na een vast aantal uren wordt SuperFrost automatisch uitgeschakeld en wordt de normale temperatuur weer ingesteld. In de vrieslade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIGN 1554-20 Premium is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  Softsystem: inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting bent u met deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIGN 1554-20 Premium gegarandeerd van een zacht sluitende deur en biedt u extra comfort. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt er ook voor dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  Met links of rechtsdraaiende deur

  Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIGN 1554-20 Premium te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

  949,59
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Whirlpool AFB 828/A+ Onderbouw Vriezer

  • E: Energieklasse A+
  • Netto inhoud: 91 l
  • Lade: 2

  AFB 828/A+, 105L, 38dB, 110W

  Extra energiezuinig: klasse A+
  Zuinig omspringen met energie is een prioriteit bij Whirlpool. Indien u een diepvriezer met energieklasse A+ koopt, dan bespaart u tot 25% energie in vergelijking met energieklasse A.

  Omkeerbare deur
  De handige omkeerbare deur maakt het mogelijk uw diepvriezer te plaatsen waar u het wenst. In een handomdraai maakt u de deur linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend.

  whirlpool garantieExtra garantie

  Whirlpool biedt u, na registratie, 2 jaar extra garantie op de onderdelen van uw nieuwe Whirlpool apparatuur. Registreer hiervoor uw aankoop op de Whirlpool website.

  387,60
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. ETNA VVO182 onderbouw vriezer

  • E: Energieklasse A+
  • Netto inhoud: 86 l
  • Lade: 3

  Ben je op zoek naar een compacte vriezer? Dan is dit onderbouw-model van ETNA je keuze. Het viersterren-vriesgedeelte heeft ruim voldoende inhoud om flink wat levensmiddelen lang vers te bewaren. Dankzij het luxe deur-op-deursysteem is de deur van de koelkast direct verbonden met de deur van het paneel.

  • inhoud ****vriesgedeelte 86 liter
  • invriescapaciteit 8 kg per 24 uur
  • energielabel A+
  346,28
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie