Kenwood BM350 broodbakmachine

Kenwood BM350 broodbakmachine
123,14
Log in voor uw eigen condities

Omschrijving Kenwood Elektro BM 350 RVS

Convectie Broodbakmachine BM350 - 645 W, 1 kg, 15h

lees meer

Omschrijving

Convectie Broodbakmachine BM350 - 645 W, 1 kg, 15h

Uitgeroepen tot de beste broodbakmachine door de consumentenbond. Inclusief Thermolon bakblik (geen Teflon). Begin uw dag pas echt goed met de Broodbakmachine BM350 van Kenwood. De broodbakmachine heeft een convectie ventilator die zorgt voor een knapperige en egaal bruine korst en een snelle bakfunctie waardoor een brood in minder dan een uur gebakken en klaar is.

Prestatie

Bak met de Kenwood Broodbakmachine BM350 een brood voor uw gezin in slechts 58 minuten. De broodbakmachine kan gebruikt worden voor o.a. hartig, zoet, wit, volkoren, Frans en glutenvrij brood. Bovendien kunt u tot 12 uur van tevoren de starttijd van het bakken instellen, zodat u elke dag wakker wordt of thuis komt met vers gebakken brood. De broodbakmachine heeft een kijkvenster, zodat u het bakproces altijd in de gaten kan houden en wordt geleverd met een aluminium en Thermolon bakblik (dus zonder Teflon!).  Thermolon heeft dezelfde werking als Teflon maar is geheel vrij van PFOA. Hierdoor komen er geen schadelijke gassen vrij tijdens het bakken. De machine heeft ook een stroomonderbreking geheugen van 8 minuten, zodat u niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen als u de machine halverwege stop zet en de cyclus onderbreekt. Dankzij de warmhoud functie van 1 uur, blijft de versgebakken smaak langer behouden.

Veelzijdig

Met de Kenwood broodmachine BM350 kunt u ​​500, 700 en 1.000 gram brood bakken. Er zijn 14 verschillende bak programma's en de korstkleur kan ingesteld worden, zodat u ook speciale broden uit kunt proberen. Gebruik het deegprogramma om het deeg te bereiden en bak het dan in de oven of gebruik de pastadeeginstelling om uw eigen pasta gerechten te creëren. Tevens kunt u met deze broodbakmachine uw eigen jams en marmelade maken!

Reviews

Beoordeling Kenwood BM350 broodbakmachine

Wees de eerste die een review schrijft over Kenwood BM350 broodbakmachine

Specificaties
Netto breedte 39 cm
Netto hoogte 31.5 cm
Programma's

Het aantal verschillende programma's waarover u beschikking heeft bij dit apparaat. 

14
Broodbakmachine
Max. broodgewicht 1000g
Bruiningsstanden 3
Warmhoudfunctie
Jam programma
Glutenvrij bakprogramma
Kenwood BM350 broodbakmachine
Kenwood BM350 broodbakmachine
123,14
Log in voor uw eigen condities