Kenwood BM450 broodbakmachine

Kenwood BM450 broodbakmachine
166,11
Log in voor uw eigen condities

Omschrijving Kenwood Elektro BM 450 zwart-zilver

BM450 Broodbakmachine

lees meer

Omschrijving

BM450 Broodbakmachine

Altijd perfect resultaat. Inclusief Thermolon bakblik (geen Teflon). Start uw dag goed met heerlijk versgebakken brood uit de Broodbakmachine BM450 van Kenwood. De BM450 heeft een convectie ventilator die zorgt voor een knapperige en egaal bruine korst en een snelle bakfunctie waardoor een brood in minder dan een uur gebakken en klaar is.

Prestatie

De Broodbakmachine BM450 heeft veel programma's: een snelprogramma van 58 minuten, 15 standaard bakprogramma's en nog eens vijf programma's waarmee u uw eigen gewenste tijdsduur in kunt stellen voor elk bakstadium, van voorverwarmen tot kneden, rijzen en bakken. De BM450 wordt geleverd met een aluminium en Thermolon bakblik (dus zonder Teflon!).  Thermolon heeft dezelfde werking als Teflon maar is geheel vrij van PFOA. Hierdoor komen er geen schadelijke gassen vrij tijdens het bakken. Creëer meer soorten brood met de vele extra functies van de Kenwood Broodbakmachine BM450. Een ingrediëntenhouder met een inhoud van 125 gram gaat automatisch open op het juiste tijdstip om de ingrediënten aan het brood toe te voegen. De convectie ventilator zorgt voor een knapperige en egaal bruine korst. Bovendien kunt u tot 15 uur van tevoren de starttijd van het bakken instellen,  zodat u elke dag wakker wordt of thuis komt met vers gebakken brood.

Tijdloos design

De Kenwood Broodbakmachine BM450 heeft een opvallend modern design met tiptoetsen. Het is een geavanceerde en gemakkelijk te gebruiken broodbakmachine, perfect voor echte bakkers en broodliefhebbers. Het heeft een kijkvenster, zodat u een oogje kunt houden op het bakproces. Er is ook een optionele ronde broodpan voor het maken van ronde broden en zoete broodjes. De combinatie van zwart metaal, roestvrij staal en glas geeft de BM450 een stijlvolle uitstraling.

Reviews

Beoordeling Kenwood BM450 broodbakmachine

Wees de eerste die een review schrijft over Kenwood BM450 broodbakmachine

Specificaties
Watt 780
Display

Display

De gebruikte beeldschermtechnologie. Flatscreen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.

Programma's

Het aantal verschillende programma's waarover u beschikking heeft bij dit apparaat. 

15
Tot 15 uur programmeerbaar
Broodbakmachine
Bruiningsstanden 3
Jam programma
Snelbakken
Timer

Timer

De functie timer is voor het instellen van de tijd en zorgt voor automatische uitschakeling als de ingestelde tijd afgelopen is.

Glutenvrij bakprogramma
Convectie functie
Eigen programma
Touch Control bediening
Voor brood van 500-1000g
Kenwood BM450 broodbakmachine
Kenwood BM450 broodbakmachine
166,11
Log in voor uw eigen condities