Friteuse: 50 artikelen

De lekkerste frites, bitterballen of andere snacks maakt u zelf thuis met een friteuse.  Friteuses zijn tegenwoordig ruim beschikbaar in alle soorten en maten. Wilt u een frituurpan met grote inhoud, een koude zone fiteuse of één met uitneembare binnenpan ? of een dubbele friteuse voor gescheiden frituren of frituren van grote hoeveelheden? Het kan allemaal. Wij leveren een ruim assortiment frituurpannen van o.a. de merken Fritel en Inventum. Wilt u liever  gezond frituren met een heteluchtfriteuse? Kijk dan eens bij onze aanbod Philips Airfryer, Tefal ActiFry of Delonghi Multifry !

van 3 producten geselecteerd

 1. Fritel Turbo SF 3855 Friteuse

  • Inhoud frituurvet: 10 l
  • Watt: 3200
  • Dubbele friteuse
  • Behuizing vaatwasmachinebestendig

  Professionele friteuse voor zakelijk gebruik

  De Fritel Turbo SF 3855 is een professionele friteuse die alle eigenschappen heeft van een topfriteuse. De frituurpan bestaat uit twee pannen die beiden een vermogen van 3200 watt hebben. Het covering systeem vergemakkelijkt het reinigen van het bedieningspaneel en het verticale verwarmingselement. Dankzij de koude wand en cool-touch handvatten blijft de buitenkant van de machine koel tijdens het bakken. 

  Handig en gezond

  Het Turbo SF systeem frituurt tot 50% gezonder en sneller. Het apparaat verwarmt namelijk op twee niveaus. Hierdoor is de pan sneller op temperatuur, dit is niet alleen handig maar ook gezond. Doordat de pan sneller warmer en heet blijft schroeit het voedsel sneller dicht. Hierdoor neemt het eten minder vet op en wordt het lekker krokant. Dankzij het hoge vermogen van de SF 3855 is deze bedoelt voor professioneel gebruik en niet zozeer voor thuisgebruik.

  247,11
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie