Fritel Turbo SF 3505 inox Friteuse

Fritel Turbo SF 3505 inox Friteuse
118,18
Log in voor uw eigen condities

Omschrijving Fritel Turbo SF 3505 inox

Turbo SF 3505, 3200 W, 5 l

lees meer

Beknopte specificaties

  • Inhoud frituurvet: 5 l
  • Watt: 3200
  • Binnenpan vaatwasmachine bestendig
  • Koele wanden
Bekijk alle specificaties

Omschrijving

Turbo SF 3505, 3200 W, 5 l

Professionele “Koude Zone” friteuse TURBO SF® System: Sneller - Tot 50 % sneller frituren Gezonder - Minder vette frietjes Groener - Energiezuinig/milieuvriendelijk Veiliger - Geen gevaarlijke spatten meer Extra - Speciale vetsmeltstand frituurvet
Covering® System Inox mantel, afdekplaat, deksel en kuip (vaatwasserbestendig) COOL TOUCH handgrepen Volledig demonteerbaar Antislipvoeten 3-voudige beveiliging tegen oververhitting Kleur: inox Inhoud: 5 L Vermogen: 3200 Watt

Krachtige frietpan voor professioneel gebruik

De Fritel Turbo SF 3505 is een professionele friteuse die alle eigenschappen heeft van een topfriteuse. Het covering systeem vergemakkelijkt het reinigen van het bedieningspaneel en het verticale verwarmingselement. Dankzij de koude wand en cool-touch handvatten blijft de buitenkant van de machine koel tijdens het bakken. Het bakken van frietjes en snacks is nooit zo makkelijk geweest.

Minder vet

Het Turbo SF systeem frituurt tot 50% gezonder en sneller. Het apparaat verwarmt namelijk op twee niveaus. Hierdoor is de pan sneller op temperatuur, dit is niet alleen handig maar ook gezond. Doordat de pan sneller warmer en heet blijft schroeit het voedsel sneller dicht. Hierdoor neemt het eten minder vet op en wordt het lekker krokant. Dankzij het hoge vermogen van de friteuse is deze bedoelt voor professioneel gebruik en niet zozeer voor thuisgebruik.

Reviews

Beoordeling Fritel Turbo SF 3505 inox Friteuse

Wees de eerste die een review schrijft over Fritel Turbo SF 3505 inox Friteuse

Specificaties
Controlelampje
Watt 3200
Temperatuurregelaar
Rechthoekig
Friteuse
Inhoud frituurvet 5 l
Koude zone

Koude zone

In de koude zone friteuse bevindt zich een deel van de frituurolie onder het verwarmingselement. Doordat het vet onder het element niet direct wordt verwarmd, blijft de temperatuur hier lager. Alle kruimels van friet, kroketten en dergelijke zakken naar de bodem en komen in deze 'Koude Zone' terecht. Met dit systeem blijft de olie langer vers wat beter is voor uw gezondheid.

Netto breedte 24 cm
Koele wanden
Binnenpan vaatwasmachine bestendig
Binnenpan uitneembaar
Netto hoogte 28 cm
Frituurmand vaatwasmachine bestendig
Temperatuur instelbaar
Fritel Turbo SF 3505 inox Friteuse
Fritel Turbo SF 3505 inox Friteuse
118,18
Log in voor uw eigen condities