Fritel Turbo SF 4620 inox Friteuse

Fritel Turbo SF 4620 inox Friteuse
205,79
Log in voor uw eigen condities
  • Op bestelling

Omschrijving Fritel Turbo SF 4620 inox

Turbo SF Profi-Line 4620, 8L, 3200W

lees meer

Beknopte specificaties

  • Inhoud frituurvet: 8 l
  • Watt: 3300
  • Snoerloos
  • Binnenpan vaatwasmachine bestendig
Bekijk alle specificaties

Omschrijving

Turbo SF Profi-Line 4620, 8L, 3200W

Professionele “Koude Zone” friteuse TURBO SF® System: Sneller - Tot 50 % sneller frituren Gezonder - Minder vette frietjes Groener - Energiezuinig/milieuvriendelijk Veiliger - Geen gevaarlijke spatten meer Extra - Speciale vetsmeltstand frituurvet
Inox mantel, afdekplaat, stofdeksel en kuip 1/2 duim haakse kogelkraan Antislipvoeten 3-voudige beveiliging tegen oververhitting Kleur: inox Inhoud: 8 L Vermogen: 3300 Watt

Krachtige friteuse voor professioneel gebruik

De Fritel Turbo SF 4620 is een professionele friteuse die alle eigenschappen heeft van een topfriteuse. Het covering systeem vergemakkelijkt het reinigen van het bedieningspaneel en het verticale verwarmingselement. Dankzij de koude wand en cool-touch handvatten blijft de buitenkant van de machine koel tijdens het bakken. 

Gezonde frituurpan

Het Turbo SF systeem frituurt tot 50% gezonder en sneller. Het apparaat verwarmt namelijk op twee niveaus. Hierdoor is de pan sneller op temperatuur, dit is niet alleen handig maar ook gezond. Doordat de pan sneller warmer en heet blijft schroeit het voedsel sneller dicht. Hierdoor neemt het eten minder vet op en wordt het lekker krokant. Dankzij het hoge vermogen van de friteuse is deze bedoelt voor professioneel gebruik en niet zozeer voor thuisgebruik.

Reviews

Beoordeling Fritel Turbo SF 4620 inox Friteuse

Wees de eerste die een review schrijft over Fritel Turbo SF 4620 inox Friteuse

Specificaties
Controlelampje
Watt 3300
Temperatuurregelaar
Rechthoekig
Friteuse
Inhoud frituurvet 8 l
Koude zone

Koude zone

In de koude zone friteuse bevindt zich een deel van de frituurolie onder het verwarmingselement. Doordat het vet onder het element niet direct wordt verwarmd, blijft de temperatuur hier lager. Alle kruimels van friet, kroketten en dergelijke zakken naar de bodem en komen in deze 'Koude Zone' terecht. Met dit systeem blijft de olie langer vers wat beter is voor uw gezondheid.

Netto breedte 27 cm
Binnenpan vaatwasmachine bestendig
Binnenpan uitneembaar
Netto hoogte 36.3 cm
Frituurmand vaatwasmachine bestendig
Temperatuur instelbaar
Snoerloos
Fritel Turbo SF 4620 inox Friteuse
Fritel Turbo SF 4620 inox Friteuse
205,79
Log in voor uw eigen condities
  • Op bestelling