Heteluchtfriteuse: 27 artikelen

Gezond en lekker frituren kan heel eenvoudig met een heteluchtfriteuse. Frietjes bakken zonder vet. Maar ook het grillen van vlees en vis, gezond bereiden van groenten of het bakken van een taart, cake of andere zoete snacks kan allemaal. Een heteluchtfriteuse is multifunctioneel en wordt daarom soms ook wel een Multicooker genoemd. Wij leveren diversen heteluchtfriteuses zoals o.a. de Philips Airfryer, de Tefal Actifry en de Delonghi Multifry

van 3 producten geselecteerd

 1. De'Longhi IdealFry FH2133.W heteluchtfriteuse

  Bent u ook zo'n fan van lekkere frietjes en snacks, maar wilt u het over een gezondere boeg gooien? Met de De IdealFry FH2133.W van De'Longhi bereidt u knapperige frietjes en snacks zonder olie toe te voegen. Dankzij het Surround Heating Systeem worden de ingrediënten van zowel boven als onderen verwarmd, waardoor ze van buiten lekker krokant worden en van binnen heerlijk mals. Een oogje in het zeil houden tijdens de bereiding gaat eenvoudig via het kijkvenster. En krijgt u van het weekend extra eters? Dankzij de grote capaciteit kan er tot maar liefst 1.25kg diepvriesfriet in één keer worden bereid. Inspiratie opdoen voor lekkere recepten kan via de Recipe App van De'Longhi. Want naast frietjes en snacks kunt u nog véél meer bereiden in de IdealFry. Wat dacht u van een heerlijk gemarineerde kip of een verse chocoladecake?

  Gepatenteerd Surround Heating Systeem

  Het Surround Heating Systeem (SHS) creëert de perfecte resultaten omdat de warmte op een gelijkmatige manier wordt verspreid over de ingrediënten. Dit garandeert de beste kookresultaten: de bovenste weerstand en ventilator leveren warmte van bovenaf en de onderste weerstand zorgt voor de warmte vanaf de bodem.

  Recepten App

  Download de Recipe App in de Appstore of via Google Play en krijg toegang tot oneindig veel recepten die je eenvoudig maakt met de FH2133.W

  Grote capaciteit, compact formaat

  Bereid tot 1 kilo verse friet en 1,25 kilo bevroren friet in één keer.

  Eenvoudig te reinigen

  De bereidingsschaal en het deksel zijn uitneembaar voor een makkelijke reiniging.

  Kijkvenster

  Praktisch kijkvenster om het voedsel te controleren zonder de IdealFry te openen.

  156,20
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Fritel SnackTastic 5804 heteluchtfriteuse

  Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de trendy SnackTastic® 5804 bak je aperitiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scampi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air Technologie van de SnackTastic® kan het allemaal, zonder vervelende geurtjes én in een mum van tijd . De SnackTastic® 5804 heeft een handige elektronische bediening met maar liefst 8 voorgeprogrammeerde functies die je bovendien kan personaliseren. Ook handig: toetsen voor opwarmen, warmhouden en ontdooien van gerechtjes. Voor de frietjes raden wij ons FryTastic® assortiment friteuses aan voor een optimaal resultaat. Dankzij de SnackTastic® kun je dan jouw favoriete snacks gelijktijdig met die perfecte frietjes serveren.

  147,93
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. MontAna MF-399XXL heteluchtfriteuse

  Lekker, maar toch verantwoord snacken? Dat kan met de MontAna MF-399XXL. Dit apparaat is niet ‘zomaar’ een frituurpan, maar het is een heteluchtfriteuse waarmee je niet alleen knapperige patatjes kunt maken, maar ook andere snacks zoals cake of afbakbroodjes. Zelfs vlees, groenten en vis kunnen gegaard worden in deze multifunctionele Master Fryer.

  131,40
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Fritel SnackTastic 5801 heteluchtfriteuse

  Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de trendy SnackTastic® 5801 bak je aperi- tiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scam- pi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air Technologie van de SnackTastic® kan het allemaal, zonder vervelende geurtjes en in een mum van tijd. Ook handig: toetsen voor opwarmen en warmhouden van gerechtjes. Voor de frietjes raden wij ons FryTastic® assortiment friteuses aan voor een optimaal resultaat. Dankzij de SnackTastic® kun je dan jouw favoriete snacks gelijktijdig met die perfecte frietjes serveren.

  123,96
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie