Koelkast: 558 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Liebherr CBNes 6256-24 PremiumPlus French Door Koel-vriescombinatie

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 357 l
  • Inhoud vriesgedeelte: 114 l
  • NoFrost

  Dit designmodel is rondom uitgevoerd in edelstaal en biedt alles wat u van een topmodel mag verwachten: een automatische IceMaker, BioFreshladen voor het langer bewaren van verse levensmiddelen, dubbele LED lichtzuilen in het koeldeel, twee zelfsluitende vriesladen die u nooit meer hoeft te ontdooien en veel inhoud!

  LED lichtzuilen

  De LED lichtzuilen bieden de best mogelijke verlichting. In de lichtzuilen links en rechts zijn tientallen LED‘s aangebracht die voor een gelijkmatige verlichting van de koelruimte zorgen. De LED zuilen bieden veel flexibiliteit bij het plaatsen van de GlassLine draagplateaus die om de 4 cm kunnen worden ingeschoven.

  Optimaal zicht. Ook in het donker.

  De LED vriezerverlichting geeft een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvrieslade.

  Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°)

  Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.

  BioFresh: Bespaar ieder jaar ca. € 150

  Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding.  Een goede reden om te kiezen voor BioFresh.  Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel. Wist u bijvoorbeeld dat u met BioFresh kropsla 13 dagen vers kunt houden? Dat is maar liefst 8 dagen langer dan in het koelgedeelte. Appels zijn tot 80 dagen te bewaren en Parmezaan blijft 110 dagen goed. Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kunt u ieder jaar naar schatting zo'n € 150 besparen.

  Nooit meer ontdooien

  NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

  Snel invriezen in iedere lade

  Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade.  Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

  Supersnel en energiezuinig invriezen

  De hoeveelheidgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces, waarvan de tijdsduur afhankelijk is van het aantal kilo‘s verse producten, schakelt SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit is de zuinigste manier van invriezen.

  IceMaker met vaste wateraansluiting

  De uitschakelbare IceMaker met vaste wateraansluiting zorgt geheel automatisch dat er altijd voldoende ijsblokjes op voorraad zijn. Capaciteit vanaf 0,8 kg/24 uur. Alle modellen worden geleverd met een flexibele rvs gecoate slang van 1,5 m lengte, een langere slang van 3 meter is als accessoire leverbaar.

  3800,83
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Liebherr WTpes 5972-21 Wijnkoelkast

  • Energieklasse wijnkoeling: Energieklasse A
  • Aantal flessen: 155
  • Netto inhoud: 516 l
  • Glazen deur

  Wijnklimaatkast, A, 0.498kWh/24uur, 182kWh/jaar, 593l/516l, Flessen capaciteit: 155, SN-ST, 38dB, LCD display in de deur, Edelstaal

  2891,74
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Liebherr WTes 5972-21 Vinidor Wijnklimaatkast

  • Energieklasse wijnkoeling: Energieklasse A
  • Aantal flessen: 211
  • Netto inhoud: 516 l
  • Glazen deur

  Deze Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor, met energieklasse A en een netto inhoud van 526 liter in het koelgedeelte, is voorzien plateauclips waarmee u snel een overzicht van uw wijnvoorraad op kunt noteren en op het front van de plateaus kunt bevestigen. De wijnklimaatkast bewaard veilig en met gemak tot wel 211 flessen wijn. Bovendien bent u met deze wijnklimaatkast in het bezit van 2 apart regelbare wijnzones, waarmee u zowel rode wijn als witte wijn op drinktemperatuur kunt plaatsen.

  UV-bescherming

  Deze  Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor is voorzien van UV-bestendig isolatieglas om de belasting van UV-straling te minimaliseren, waardoor verstoring in het rijpingsproces van de wijn wordt voorkomen.

  LC Display met tiptoetsbediening

  De LC Display met tiptoetsbediening geeft de ingestelde temperaturen aan en het deur- en temperatuuralamr informeert u over onregelmatigheden voor als bijvoorbeeld de deur niet goed gesloten is. De kinderbeveiliging voorkomt verder dat instellingen ongewenst worden gewijzigd.

  Houten uittrekplateau op telescooprails

  De handgemaakte beukenhouten draagplateaus van de Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes WTes 5972-21 Vinidor zijn afgestemd op het optimaal bewaren van Bordeaux wijnflessen. De houten uittrekplateaus zijn volledig uittrekbaar en bieden hiermee een perfecte toegang tot al uw wijnen. Bovendien kunt u dankzij het presentatieplateau extra attentiewaarde bieden aan bijzondere wijnen en kan ook gebruikt worden om reeds geopende flessen te bewaren.

  FreshAir koolfilter voor optimale luchtkwaliteit

  Bij alle Liebherr wijnklimaatkasten loopt de luchttoevoer via een eenvoudig te vervangen FreshAir koolfilter waardoor een optimale luchtkwaliteit in de wijnklimaatkast wordt gegarandeerd. Omgevingsluchtjes kunnen namelijk wijnen bij langer bewaren merkbaar beïnvloeden, maar met de FreshAir koolfilter hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

  Constante temperatuur voor een ideaal rijpingsproces

  De beste bewaartemperatuur voor alle wijnsoorten zoals rood, rosé en wit ligt tussen de +10 ºC en +12 ºC. De Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor is voorzien van een nauwkeurige elektronische besturing, in combinatie met de modernste koeltechniek, welke zorgt voor een constante temperatuur van de wijn, zelfs bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur.

  Verwarmingselement

  Het geïntegreerde verwarmingselement van de Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor zorgt ervoor dat temperaturen hoger dan de omgevingstemperatuur bereikt kunnen worden. Deze tempratuur is belangrijk voor bijvoorbeeld rode wijn waar een bewaartemperatuur van +18 ºC belangrijk kan zijn.

  2643,80
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Siemens KA92DHB31 Amerikaanse Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 367 l
  • Inhoud vriesgedeelte: 173 l
  • NoFrost

  Side-by-side koel-vriescombinatie met innovatieve noFrost-technologie en twee camera's in de koelkast. De camera's laten u de inhoud van de koelkast zien, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Home Connect: controleer en bedien uw koelkast waar u ook bent via de gebruiksvriendelijke Home Connect-app. Dankzij de geïntegreerde camera kunt u waar en wanneer u dat wilt controleren wat er in uw koelkast staat. noFrost-technologie voorkomt ijsvorming zodat u nooit meer hoeft te ontdooien. hyperFresh plus lade met instelbare luchtvochtigheid: houdt groente en fruit tot wel 2 keer langer vers. (ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4ºC). De 2 hyperFresh Plus 0°C lades houden vis en vlees tot wel 2 keer langer vers en kunnen worden verwijderd voor nog meer flexibiliteit.

  Extra grote bigBox-lade

  De bigBox is extra groot - zo groot dat er zelfs een hele gans in past. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken om een stapel pizza's of meerdere vriesbakjes op te bergen.

  2635,54
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 5. Bosch KAD92HB31 Amerikaanse Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 367 l
  • Glasplateaus: 4
  • Inhoud vriesgedeelte: 173 l

  Deze Bosch Amerikaanse koelkast KAD92HB31, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 367 liter in het koelgedeelte en 173 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van VitaFresh plus waarmee uw fruit, groente, vis en vlees 2 keer langer vers blijft dankzij een optimale luchtvochtigheid en een exacte temperatuur van 0 °C.

  Veel ruimte dankzij de BigBox-lade

  Deze Bosch Amerikaanse koelkast KAD92HB31 heeft een extra diepe vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s.

  MultiAirflow-systeem

  Dankzij het MultiAirflow-systeem wordt koude lucht in de Amerikaanse koelkast gelijkmatig verdeeld over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Hierdoor blijft de smaak van uw producten langer behouden.

  Frisse lucht dankzij het Airfresh-filter

  Dankzij het Airfresh-filter met antibacteriële werking worden actief geurtjes in de Amerikaanse koelkast geneutraliseerd en worden bacteriën uit de lucht gefilterd. Hierdoor blijft er alleen een schone en frisse lucht over, zonder dat u de filter hoeft te vervangen.

  Super-koelen en Super-vriezen

  De Bosch Amerikaanse koelkast KAD92HB31 is in het bezit van een Super-koelen en Super-vriezen functie waarmee uw Amerikaanse koelkast het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller gekoeld worden of bevriezen.

  2577,69
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 6. Siemens KA92DHI31 Amerikaanse Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 367 l
  • Glasplateaus: 4
  • Groenteladen: 1

  Side-by-side koel-vriescombinatie met innovatieve noFrost-technologie die ontdooien overbodig maakt, en veel ruimte om al uw etenswaren op te bergen. De 2 hyperFresh Plus 0°C lades houden vis en vlees tot wel 2 keer langer vers en kunnen worden verwijderd voor nog meer flexibiliteit. hyperFresh plus lade met instelbare luchtvochtigheid: houdt groente en fruit tot wel 2 keer langer vers. (ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4ºC). Home Connect: controleer en bedien uw koelkast waar u ook bent via de gebruiksvriendelijke Home Connect-app. noFrost-technologie voorkomt ijsvorming zodat u nooit meer hoeft te ontdooien. De geïntegreerde ijsblokjesmachine maakt zoveel ijsblokjes als u maar wilt en wanneer u maar wilt.

  Extra grote bigBox-lade

  De bigBox is extra groot - zo groot dat er zelfs een hele gans in past. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken om een stapel pizza's of meerdere vriesbakjes op te bergen.

  2404,13
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 7. Siemens KA92DSW30 Amerikaanse Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 368 l
  • Glasplateaus: 4
  • Inhoud vriesgedeelte: 158 l

  Deze Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30, met een energieklasse van A++ en een netto inhoud van 368 liter in het koelgedeelte en 158 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van een hyperFresh Plus waarmee groente en fruit tot wel 2 keer langer vers blijft, ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-vriescombinaties met een temperatuur van 4 ºC.

  noFrost: nooit meer ontdooien

  De Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 is voorzien van noFrost sensoren waardoor u nooit meer uw vriesgedeelte hoeft te ontdooien. De noFrost sensoren leveren een gecontroleerde ontdooicycli waardoor er geen ijsvorming kan ontstaan. Hiermee blijft ook het energieverbruik laag.

  Extra grote bigBox-lade

  Deze Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 heeft een extra grote vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s, of zelfs voor een hele gans.

  superKoelen

  De Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 is in het bezit van een superKoelen functie waarmee uw Amerikaanse koelkast ervoor zorgt dat nieuw geplaatste producten sneller gekoeld worden. Bovendien blijft deze Amerikaanse koelkast op een constante temperatuur dankzij de intelligente freshSensor technologie.

  superVriezen

  De Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 is in het bezit van een superVriezen functie waarmee uw koel-vriescombinatie het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller bevriezen.

  2404,13
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie