Koelkast: 578 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Liebherr WTpes 5972-21 Wijnkoelkast

  • Energieklasse wijnkoeling: Energieklasse A
  • Aantal flessen: 155
  • Netto inhoud: 516 l
  • Glazen deur

  Wijnklimaatkast, A, 0.498kWh/24uur, 182kWh/jaar, 593l/516l, Flessen capaciteit: 155, SN-ST, 38dB, LCD display in de deur, Edelstaal

  2891,74
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Liebherr WTes 5972-21 Vinidor Wijnklimaatkast Edelstaal

  • Energieklasse wijnkoeling: Energieklasse A
  • Aantal flessen: 211
  • Netto inhoud: 516 l
  • Glazen deur

  Deze Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor, met energieklasse A en een netto inhoud van 526 liter in het koelgedeelte, is voorzien plateauclips waarmee u snel een overzicht van uw wijnvoorraad op kunt noteren en op het front van de plateaus kunt bevestigen. De wijnklimaatkast bewaard veilig en met gemak tot wel 211 flessen wijn. Bovendien bent u met deze wijnklimaatkast in het bezit van 2 apart regelbare wijnzones, waarmee u zowel rode wijn als witte wijn op drinktemperatuur kunt plaatsen.

  UV-bescherming

  Deze  Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor is voorzien van UV-bestendig isolatieglas om de belasting van UV-straling te minimaliseren, waardoor verstoring in het rijpingsproces van de wijn wordt voorkomen.

  LC Display met tiptoetsbediening

  De LC Display met tiptoetsbediening geeft de ingestelde temperaturen aan en het deur- en temperatuuralamr informeert u over onregelmatigheden voor als bijvoorbeeld de deur niet goed gesloten is. De kinderbeveiliging voorkomt verder dat instellingen ongewenst worden gewijzigd.

  Houten uittrekplateau op telescooprails

  De handgemaakte beukenhouten draagplateaus van de Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes WTes 5972-21 Vinidor zijn afgestemd op het optimaal bewaren van Bordeaux wijnflessen. De houten uittrekplateaus zijn volledig uittrekbaar en bieden hiermee een perfecte toegang tot al uw wijnen. Bovendien kunt u dankzij het presentatieplateau extra attentiewaarde bieden aan bijzondere wijnen en kan ook gebruikt worden om reeds geopende flessen te bewaren.

  FreshAir koolfilter voor optimale luchtkwaliteit

  Bij alle Liebherr wijnklimaatkasten loopt de luchttoevoer via een eenvoudig te vervangen FreshAir koolfilter waardoor een optimale luchtkwaliteit in de wijnklimaatkast wordt gegarandeerd. Omgevingsluchtjes kunnen namelijk wijnen bij langer bewaren merkbaar beïnvloeden, maar met de FreshAir koolfilter hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

  Constante temperatuur voor een ideaal rijpingsproces

  De beste bewaartemperatuur voor alle wijnsoorten zoals rood, rosé en wit ligt tussen de +10 ºC en +12 ºC. De Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor is voorzien van een nauwkeurige elektronische besturing, in combinatie met de modernste koeltechniek, welke zorgt voor een constante temperatuur van de wijn, zelfs bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur.

  Verwarmingselement

  Het geïntegreerde verwarmingselement van de Liebherr vrijstaande wijnklimaatkast WTes 5972-21 Vinidor zorgt ervoor dat temperaturen hoger dan de omgevingstemperatuur bereikt kunnen worden. Deze tempratuur is belangrijk voor bijvoorbeeld rode wijn waar een bewaartemperatuur van +18 ºC belangrijk kan zijn.

  2726,45
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Siemens KA92DSW30 Amerikaanse Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 368 l
  • Glasplateaus: 4
  • Inhoud vriesgedeelte: 158 l

  Deze Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30, met een energieklasse van A++ en een netto inhoud van 368 liter in het koelgedeelte en 158 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van een hyperFresh Plus waarmee groente en fruit tot wel 2 keer langer vers blijft, ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-vriescombinaties met een temperatuur van 4 ºC.

  noFrost: nooit meer ontdooien

  De Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 is voorzien van noFrost sensoren waardoor u nooit meer uw vriesgedeelte hoeft te ontdooien. De noFrost sensoren leveren een gecontroleerde ontdooicycli waardoor er geen ijsvorming kan ontstaan. Hiermee blijft ook het energieverbruik laag.

  Extra grote bigBox-lade

  Deze Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 heeft een extra grote vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s, of zelfs voor een hele gans.

  superKoelen

  De Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 is in het bezit van een superKoelen functie waarmee uw Amerikaanse koelkast ervoor zorgt dat nieuw geplaatste producten sneller gekoeld worden. Bovendien blijft deze Amerikaanse koelkast op een constante temperatuur dankzij de intelligente freshSensor technologie.

  superVriezen

  De Siemens Amerikaanse koelkast KA92DSW30 is in het bezit van een superVriezen functie waarmee uw koel-vriescombinatie het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller bevriezen.

  2602,48
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Bosch KAD92HB31 Amerikaanse Koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 367 l
  • Glasplateaus: 4
  • Inhoud vriesgedeelte: 173 l

  Deze Bosch Amerikaanse koelkast KAD92HB31, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 367 liter in het koelgedeelte en 173 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van VitaFresh plus waarmee uw fruit, groente, vis en vlees 2 keer langer vers blijft dankzij een optimale luchtvochtigheid en een exacte temperatuur van 0 °C.

  Veel ruimte dankzij de BigBox-lade

  Deze Bosch Amerikaanse koelkast KAD92HB31 heeft een extra diepe vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s.

  MultiAirflow-systeem

  Dankzij het MultiAirflow-systeem wordt koude lucht in de Amerikaanse koelkast gelijkmatig verdeeld over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Hierdoor blijft de smaak van uw producten langer behouden.

  Frisse lucht dankzij het Airfresh-filter

  Dankzij het Airfresh-filter met antibacteriële werking worden actief geurtjes in de Amerikaanse koelkast geneutraliseerd en worden bacteriën uit de lucht gefilterd. Hierdoor blijft er alleen een schone en frisse lucht over, zonder dat u de filter hoeft te vervangen.

  Super-koelen en Super-vriezen

  De Bosch Amerikaanse koelkast KAD92HB31 is in het bezit van een Super-koelen en Super-vriezen functie waarmee uw Amerikaanse koelkast het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller gekoeld worden of bevriezen.

  2576,86
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie