Amerikaanse Koelkast: 71 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Samsung RS68N8941B1 Family Hub Amerikaanse koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 383 l
  • Glasplateaus: 4
  • Groenteladen: 2

  Kijk wat er in je koelkast ligt, waar je ook bent. View Inside

  Nu kun je via het beeldscherm in je koelkast kijken, zonder de deur te openen. Ook met je smartphone kun je zien wat er in je koelkast ligt, bijvoorbeeld als je boodschappen aan het doen bent. Met View Inside kun je alle items taggen en krijg je automatisch een reminder als een product bijna over de datum is. Je kunt ook producten toevoegen aan een boodschappenlijstje of een lijst met producten die in de koelkast liggen.

  Nooit meer iets vergeten. Family Calendar

  Zo vergeet je nooit meer iets. Dankzij de kalender kun je de agenda’s van je gezinsleden in één keer bekijken en delen. Je kunt de kalender bijhouden via de koelkast of met een smartphone. En dankzij stemherkenning kan iedereen zijn/haar agenda checken door het aan Bixby te vragen*.

  *Alleen in het Engels beschikbaar.

  Gemakkelijk contact houden. Memo, To-do, Gallery

  Communiceer op een leuke en handige manier met de rest van je gezin. Met de Memo-, To-do- en de fotogalerij kun je memo's, to-dolijstjes, instructies, activiteiten en foto's delen. Zodra iemand in de buurt van de koelkast komt, wordt het startscherm ingeschakeld, zodat ze kunnen zien wat je erop hebt gezet.

  Smart View. Perfect entertainment

  Nu kun je ook in de keuken genieten van perfect entertainment. Je kunt kiezen uit eindeloos veel nummers en artiesten, meer dan 100.000 radio- of nieuwszenders of podcasts. Of kijk je favoriete TV-programma's of luister naar muziek die op je mobiele telefoon is opgeslagen. De geïntegreerde luidspreker zorgt voor een helder, perfect geoptimaliseerd geluid.

  Connected Living. SmartThings

  Verander je huis in een smart-home met SmartThings. Je kunt je koelkast gebruiken als hub om alle smart-apparaten in je huis aan te sturen, zoals de robotstofzuiger, oven en wasmachine.

  Grote capaciteit. SpaceMax Technology™

  De RS8000-koelkast van Samsung heeft een grotere inhoud dankzij de SpaceMax Technology™ die van binnen meer volume creëert zonder dat daarbij de buitenste afmetingen van de koelkast toenemen.

  Optimale luchtvochtigheid. Twin Cooling Plus™

  Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven*. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te verhinderen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

  Blijft koel. Metal Cooling

  Hou je producten altijd vers, zelfs bij regelmatig openen van de koelkast. De Metal Cooling plaat aan de achterkant zorgt ervoor dat binnen een optimale temperatuur behouden blijft door te voorkomen dat koude lucht ontsnapt wanneer de deur open is. Zodra de deur weer dicht is, wordt de koelkast snel weer op temperatuur gebracht.

  Ultieme versheid. Precise Chef Cooling™

  Zorg ervoor dat je etenswaren langer vers, smakelijk en sappig blijven. Dankzij aparte koelsystemen in ieder compartiment wordt de koelkast overal gelijkmatig gekoeld. Geavanceerde isolatie verhindert schommelingen in de temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. De Digital Inverter-technologie meet en reguleert nauwkeurig de temperatuur.

  Slank & naadloos design. Platte deuren en geïntegreerde handgrepen

  Geef je huis ook die moderne strakke touch. De koelkast heeft mooie, platte deuren met geïntegreerde handgrepen zodat hij naadloos zal opgaan in je interieur.

  2478,51
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Siemens KA92DSB30 Amerikaanse koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 541 l
  • Glasplateaus: 4
  • Groenteladen: 11

  De Siemens KA92DSB30 heeft energieklasse A++ en is voorzien van NoFrost. Ook heeft de koelkast een geïntegreerde ijsblokjesbereider.

  Home Connect App

  Met de Home Connect app heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot de instellingen van de koelkast. 

  NoFrost - Nooit meer ontdooien

  Dankzij de NoFrost technologie hoeft u de Siemens KA92DSB30 nooit meer te ontdooien. 

  Speciale zones

  De Siemens KA92DSB30 is voorzien van een hyperFresh plus zone met luchtvochtigheidsregeling. Zo blijft uw groente en fruit tot twee keer langer vers. Ook heeft de koelkast twee hyperFresh 0° C plus laden, waarmee u vis en vlees tot twee keer langer vers kunt houden.

  Ruime inhoud

  U heeft in deze koelkast alle ruimte om al uw etenswaren op te bergen. De KA92DSB30 heeft een netto inhoud van 541 liter, waarvan 368 liter koelen en 173 liter vriezen.

  2437,19
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Bosch KAD92SB30 Serie 8 Amerikaanse koelkast

  • E: Energieklasse A++
  • Inhoud koelgedeelte: 368 l
  • Glasplateaus: 4
  • Inhoud vriesgedeelte: 173 l

  Deze Bosch Amerikaanse koelkast KAD92SB30, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 368 liter in het koelgedeelte en 173 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van VitaFresh plus waarmee uw fruit, groente, vis en vlees 2 keer langer vers blijft dankzij een optimale luchtvochtigheid en een exacte temperatuur van 0 °C.

  Home Connect

  De Bosch Amerikaanse koelkast KAD92SB30 is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de Amerikaanse koelkast waar en wanneer u maar wilt. Dankzij de twee camera’s in de Amerikaanse koelkast kunt u namelijk heel eenvoudig zien welke ingrediënten u nog in huis heeft.

  1. Bedienen op afstand: Selecteer en pas de temperatuur aan waar en wanneer u maar wilt.
  2. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de temperatuur van uw koelkast.
  3. Hulp met houdbaarheid: Bewaar uw ingrediënten op de juiste plek in uw koelkast. De Home Connect App helpt u met het bewaren van uw voedsel op de plek waar deze het langste vers blijft.

  ColorGlass: waar kleur en klasse samenkomen.

  Met het massief glazen oppervlak past het aantrekkelijke ColorGlass in ieder soort keuken. De glanzende fronten uit hoogwaardig veiligheidsglas zijn zo perfect afgewerkt dat ze zelfs zonder frame zeer stevig en sterk zijn. Bovendien hebben ze een zeer aantrekkelijke, elegante look.

  Veel ruimte dankzij de BigBox-lade

  Deze Bosch Amerikaanse koelkast KAD92SB30 heeft een extra diepe vrieslade waarmee u eenvoudig grote diepvriesproducten in op kunt bergen. Deze lade is zeer geschikt voor grote dozen, zoals taarten en pizza’s.

  MultiAirflow-systeem

  Dankzij het MultiAirflow-systeem wordt koude lucht in de Amerikaanse koelkast gelijkmatig verdeeld over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Hierdoor blijft de smaak van uw producten langer behouden.

  Frisse lucht dankzij het Airfresh-filter

  Dankzij het Airfresh-filter met antibacteriële werking worden actief geurtjes in de Amerikaanse koelkast geneutraliseerd en worden bacteriën uit de lucht gefilterd. Hierdoor blijft er alleen een schone en frisse lucht over, zonder dat u de filter hoeft te vervangen.

  Super-koelen en Super-vriezen

  De Bosch Amerikaanse koelkast KAD92SB30 is in het bezit van een Super-koelen en Super-vriezen functie waarmee uw Amerikaanse koelkast het ontdooien van bevroren levensmiddelen voorkomt. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuw geplaatste producten sneller gekoeld worden of bevriezen.

  2412,40
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie