Koelkast Accessoire: 36 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Bosch KSZ1BVD00 VarioStyle deurpaneel Espressobruin (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Espressobruin). Afmetingen: 203 x 60 cm. Materiaal design kleur: Een donker rooster van zuivere Zuid- en Midden-Amerikaanse Arabische espresso-koffie heeft een sterk karakter en een intens lichaam, dat kan worden verbeterd door cacao noot. De nieuwe, intense espressobruine VarioStyle koel-vriescombinatie onderstreept het hedendaagse gevoel van elke keuken. Perfecte match met bijvoorbeeld een ultra-lichtblauw grijs keukenmeubilair. Rijk en intens, tijdloze inspiratie.

  161,16
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Bosch KSZ1BVD10 VarioStyle deurpaneel Koffiebruin (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Koffiebruin). Afmetingen: 203 x 60 cm. Materiaal trendy kleur: Geur en smaak van verse bruine koffie en geroosterde noten elke ochtend in een koffiebruin gestylde keuken. Warm en neutraal voor een makkelijke, elegante look. De schoonheid van een koffiehuis-geïnspireerd kleurenpalet is dat je tinten met naar alle vrijheid kunt mixen. Een warme espressobruine kleur met een bleke melkschuime kleur op de muur.

  161,16
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Bosch KSZ1BVE00 VarioStyle deurpaneel Framboos (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Framboos). Afmetingen: 203 x 60 cm. Levendige trendy kleuren: Een heerlijk rode framboos is een van de populairste bessen om van te genieten! Ze zijn een rijke bron van mineralen, antioxidanten en vitamines die essentieel zijn voor optimale gezondheid. En voeg nu een paar tonen van donker levendig rood toe aan je keuken en de keuken transformeert in een lichte en vriendelijke kamer. Framboos is een gewaagde kleur en is daarom bijzonder om als accessoirekleur te gebruiken.

  161,16
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Bosch KSZ1BVF00 VarioStyle deurpaneel Zonnebloem geel (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Zonnebloem geel). Afmetingen: 203 x 60 cm. Natuurlijke kleurtrend: De gele kleur van de zonnebloem symboliseert vitaliteit, intelligentie en geluk. Uw ruimte voelt harmonieus en gecoördineerd. De koelkast reflecteert licht, waardoor de ruimte helderder lijkt.

  161,16
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 5. Bosch KSZ1BVH00 VarioStyle deurpaneel Lime groen (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Lime groen). Afmetingen: 203 x 60 cm. Levendige trendy kleuren: Fris en vrolijke kleur, het geeft het gevoel van een citroendrankje. Bruisend begin, daarna volgt een prettige rijke en lang durende aroma. Harmonieus te combineren met kleuren als licht okergeel, wit en donkergrijs. Deze kleurenpalet is perfect voor moderne keukens.

  161,16
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie