Koelkast Accessoire: 73 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Bosch KSZ1BVD00 VarioStyle deurpaneel Espressobruin (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Espressobruin). Afmetingen: 203 x 60 cm. Materiaal design kleur: Een donker rooster van zuivere Zuid- en Midden-Amerikaanse Arabische espresso-koffie heeft een sterk karakter en een intens lichaam, dat kan worden verbeterd door cacao noot. De nieuwe, intense espressobruine VarioStyle koel-vriescombinatie onderstreept het hedendaagse gevoel van elke keuken. Perfecte match met bijvoorbeeld een ultra-lichtblauw grijs keukenmeubilair. Rijk en intens, tijdloze inspiratie.

  164,42
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Bosch KSZ1BVD10 VarioStyle deurpaneel Koffiebruin (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Koffiebruin). Afmetingen: 203 x 60 cm. Materiaal trendy kleur: Geur en smaak van verse bruine koffie en geroosterde noten elke ochtend in een koffiebruin gestylde keuken. Warm en neutraal voor een makkelijke, elegante look. De schoonheid van een koffiehuis-geïnspireerd kleurenpalet is dat je tinten met naar alle vrijheid kunt mixen. Een warme espressobruine kleur met een bleke melkschuime kleur op de muur.

  164,42
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Bosch KSZ1BVN00 VarioStyle deurpaneel Parelblauw (203 cm)

  Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle koel-vriescombinaties (Parelblauw). Afmetingen: 203 x 60 cm. Nobele trendkleur: De glanzende oppervlaktes in de keuken worden versterkt met het gevoel van helderheid en ruimte. Tegelijkertijd voegt de nieuwe VarioStyle koel-vriescombinatie in parelblauw rijkdom toe.

  164,42
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie