Koffie & Thee: 321 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Jura J6 volautomaat koffiemachine

  • Waterreservoir: 2.1 l.
  • Koffie volautomaat
  • Ontkalkingsprogramma
  • Display

  Deze Jura J6 espressomachine Briliant Silver is een moderne 2-kops espresso volautomaat en onderscheidt zich door de unieke koffiekwaliteit, Blue Crystal design, het glazen kopjesplateau en de verchroomde koffie-uitloop. Deze koffiekwaliteit wordt behaald dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®). De bereiding van uw latte macchiati, cappuccino en melkschuim tot koffie, espresso of heet water wordt met moderne TFT-kleurendisplay en volledig zelfverklarende bediening gestart. Dankzij de aan de voorzijde gepositioneerde toetsen kunt u met één druk op de knop een espresso, koffie, cappuccino en melkschuim bereiden. Met behulp van de Rotary Switch worden de instellingen en programma’s eenvoudig gedraaid, ingedrukt en uitgevoerd.

  Top-innovatie P.E.P.® voor ristretto en espresso

  Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij de ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. De meertraps AromaG3-molen zorgt voor de optimale maalgraad, waardoor de Jura J6 espressomachine Briliant Silver de koffiebonen altijd vers, snel en met het volledige behoud van het aroma te malen. Dit bereidingsproces zorgt voor een heerlijke koffiebar-kwaliteit.

  AromaG3-molen voor het behoud van het aroma

  Deze Jura J6 espressomachine Briliant Silver is voorzien van geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel waarbij het natuurlijke aroma optimaal wordt behouden en de duur van het maalproces twee keer zo snel wordt gemalen.

  CLARIS Smart watersysteem met automatische filterdetectie

  Doordat deze Jura J6 espressomachine Briliant Silver is voorzien van het CLARIS Smart watersysteem met automatische filterdetectie wordt er alleen zuiver water geleverd voor een pure smaak. Het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) detecteert de filter automatisch en benut hiermee de filtercapaciteit optimaal. Bovendien beschermen de waterfilters de Jura J6 espressomachine Briliant Silver tegen kalk.

  1652,07
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Solis Barista Triple Heat 1011 & Caffissima Digital 1612

  De SOLIS Barista Triple Heat is een espressomachine voor echte koffieliefhebbers. U kan met deze machine iedere koffiespecialiteit in een handomdraai maken. De SOLIS Barista Triple Heat is een espressomachine, theemaker en melkopschuimer in één compact apparaat met een krachtig vermogen van maar liefst 2200 watt.

  De perfecte koffie

  De unieke lagedruk voorperculatiefunctie van de SOLIS Barista Triple Heat bevochtigt de gemalen koffie zodat alle aroma’s zo optimaal mogelijk vrijkomen en u een intense smaakbeleving ervaart. De dubbele Italiaanse hogedrukpomp van 15 bar, de elektronische temperatuurstabilisatie (PID methode) én de verwarmde zetgroep zorgen vervolgens voor een perfecte kop koffie van 93 graden. De druk is af te lezen op de fraaie manometer aan de voorzijde van de machine. De espresso-drukindicator zorgt dat de optimale druk wordt ingesteld. De waarde is de druk waarmee het water door de gemalen koffie heen wordt geperst, een proces wat plaatsvindt in de filterdrager. Zodra de espresso uw (middels het plateau voorverwarmde) kopje in loopt, herkent u de dikke en gelijkmatige karamel kleurige crema: de koffie is perfect bereid.

  1570,17
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Jura J6 volautomaat koffiemachine

  • Waterreservoir: 2.1 l.
  • Koffie volautomaat
  • Ontkalkingsprogramma
  • Display

  Deze Jura J6 espressomachine Piano White is een moderne 2-kops espresso volautomaat en onderscheidt zich door de unieke koffiekwaliteit, Blue Crystal design, het glazen kopjesplateau en de verchroomde koffie-uitloop. Deze koffiekwaliteit wordt behaald dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®). De bereiding van uw latte macchiati, cappuccino en melkschuim tot koffie, espresso of heet water wordt met moderne TFT-kleurendisplay en volledig zelfverklarende bediening gestart. Dankzij de aan de voorzijde gepositioneerde toetsen kunt u met één druk op de knop een espresso, koffie, cappuccino en melkschuim bereiden. Met behulp van de Rotary Switch worden de instellingen en programma’s eenvoudig gedraaid, ingedrukt en uitgevoerd.

  Top-innovatie P.E.P.® voor ristretto en espresso

  Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij de ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. De meertraps AromaG3-molen zorgt voor de optimale maalgraad, waardoor de Jura J6 espressomachine Piano White de koffiebonen altijd vers, snel en met het volledige behoud van het aroma te malen. Dit bereidingsproces zorgt voor een heerlijke koffiebar-kwaliteit.

  AromaG3-molen voor het behoud van het aroma

  Deze Jura J6 espressomachine Piano White is voorzien van geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel waarbij het natuurlijke aroma optimaal wordt behouden en de duur van het maalproces twee keer zo snel wordt gemalen.

  CLARIS Smart watersysteem met automatische filterdetectie

  Doordat deze Jura J6 espressomachine Piano White is voorzien van het CLARIS Smart watersysteem met automatische filterdetectie wordt er alleen zuiver water geleverd voor een pure smaak. Het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) detecteert de filter automatisch en benut hiermee de filtercapaciteit optimaal. Bovendien beschermen de waterfilters de Jura J6 espressomachine Piano White tegen kalk.

  1569,42
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Jura S8 volautomaat koffiemachine

  • Waterreservoir: 1.9 l.
  • Koffie volautomaat
  • Ontkalkingsprogramma
  • Display

  S8 Chroom, 1.9 L, 15 bar, 1.1 m, TFT, 1450 W, 230 V, 50 Hz, 10 kg, Pulse Extraction Process (P.E.P.)

  1404,13
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 5. Jura S8 volautomaat koffiemachine

  • Waterreservoir: 1.9 l.
  • Koffie volautomaat
  • Ontkalkingsprogramma
  • Display

  S8 Moonlight Silver, 1.9 L, 15 bar, 1.1 m, TFT, 1450 W, 230 V, 50 Hz, 10 kg, Pulse Extraction Process (P.E.P.)

  1304,96
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie