Koffie & Thee: 717 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. JURA GIGA 6 Aluminium EA volautomaat koffiemachine

  • Waterreservoir: 2.6 l.
  • Koffie volautomaat
  • Ontkalkingsprogramma
  • Display

  Double Power, Double Action voor 28 specialiteiten

  Ultiem koffiegenot is het resultaat van ideale extractieomstandigheden. Trendspecialiteiten zijn het totaal van perfecte ingrediënten. Daarom beheerst de nieuwe GIGA 6 drie verschillende bereidingsprocessen voor koffie en de optimale opwarming en opschuiming van melk. Deze sterke punten laat hij zien tijdens de bereidingsprocessen van trendspecialiteiten. Dankzij een compleet nieuw binnenwerk met de gebundelde kracht van 2 verwarmingssystemen en 2 pompen kunnen koffie en melk of melkschuim tegelijkertijd worden bereid. Daarmee worden voor koffieliefhebbers zelfs hippe mixdrankjes als caffè latte, flat white of cortado toegankelijk gemaakt. Het nieuwe prestigeobject van JURA bereidt desgewenst zelfs 2 specialiteiten tegelijk. Melk en melkschuim kunnen geheel worden afgestemd op de individuele smaak en op 10 temperatuur­niveaus worden geprogrammeerd.

  2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens

  De 2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens, die van een van de hardste materialen met de hoogste precisie zijn gemaakt, staan garant voor de ideale fijnheid van de koffie. De Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zorgt voor een constant perfect resultaat, een molenleven lang. De beide zelfafstellende molens geven de mogelijkheid twee verschillende koffiesoorten te gebruiken, naar keuze afzonderlijk of als mengsel. Dit kan in 25 %-stappen vrij worden gekozen (bijv. 100 % links, 75 % links / 25 % rechts, 50 % links / 50 % rechts) en maakt steeds de perfecte, individuele melange mogelijk.

  Kunstmatige intelligentie

  Met de GIGA 6 doet kunstmatige intelligentie zijn intrede in de bediening. Het 4,3" grote touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie toont de gebruiker uitsluitend relevante informatie. Met een zelflerend algoritme worden de persoonlijke voorkeuren van genot herkend en wordt het startscherm daaraan aangepast. Zo verschijnen daar de 2, 5 of 8 favoriete specialiteiten. De gepresenteerde afbeeldingen en symbolen zijn zelfverklarend, uitgekiend en gereduceerd tot wat absoluut essentieel is. Aan specialiteiten kunnen individuele namen worden gegeven, die ook kunnen worden getoond of verborgen.

  Vijf-sterrenbediening

  De ingenieurs van JURA hebben met name aandacht besteed aan het concept voor de nieuwe constructie van de restwaterbak. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen, geleegd en weer worden geplaatst. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

  2884,30
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. De'Longhi EPAM 960.75.GLM Maestosa espressomachine

  • Waterreservoir: 2.1 l.
  • Geïntegreerd melkreservoir
  • Koffie volautomaat
  • Display

  De volautomatische espressomachine Maestosa brengt geavanceerde technologie perfect in balans met een opvallend design. Het spiegelend zwart glas maakt de voorkant bijzonder opvallend. Maak een reeks gepersonaliseerde dranken met nauwkeurige maling en perfect romig melkschuim. Kies uit twee koffiemelanges en serveer twee kopjes van je favoriete koffie in één keer om de De'Longhi-ervaring te delen.

  Een perfect kopje koffie

  Laat je creativiteit de vrije loop en bereid nieuwe recepten met de exclusieve MixCarafe: heerlijke warme chocolademelk, romige koude koffie of fluweelzachte opgeschuimde melk. Intuïtieve interface en functionaliteit met het full touch 5 inch TFT-kleurenscherm. Het draaibare paneel met twee posities zorgt voor superieure interactie. Het exclusieve LatteCrema-systeem maakt je dranken af met langdurig compact en romig melkschuim op de juiste temperatuur voor heerlijke resultaten in de beker tot de laatste druppel. Het uiterst nauwkeurige, elektronisch geregelde stoomsysteem zorgt ervoor dat stoom wordt gegenereerd bij de optimale temperatuur voor een perfect kopje koffie.

  1999,17
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie