Melkopschuimer: 29 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Solis Cremalatte Melkopschuimer (Type 869) RVS

  • Inhoud verwarmen melk: 350 ml

  Deze melkopschuimer met afneembare glazen kan heeft 5 functioneringswijzen en een behuizing van hoogwaardig edelstaal.

  Solis Cremalatte Melkopschuimer (Type 869) RVS

  De SOLIS Cremalatte melkopschuimer beschikt over een afneembare kan van hittebestendig glas met grote, warmtegeïsoleerde handgreep die bovendien vaatwasserbestendig is. Er zijn 5 verschillende functioneringswijzen en er is een garde om op te schuimen en een roerschijf om door te roeren. De kan is geschikt voor maximaal 350 ml melk. 

  De SOLIS Cremalatte melkopschuimer beschikt over een automatische uitschakeling en een beveiliging tegen oververhitting. De behuizing is van hoogwaardig edelstaal en de bediening gaat eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke sensortoets en handige LED functiecontrolelampjes. Bovendien is er een handige opbergruimte voor accessoires en snoer onder in de behuizing.

  82,56
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. JURA Hot & Cold melkopschuimer

  • Inhoud opschuimen: 250 ml
  • Inhoud verwarmen melk: 340 ml
  • Temperatuurstanden: 3

  Luchtig licht en veelzijdig. Met fris melkschuim met fijne poriën uit de JURA melkopschuimer, kunnen specialiteiten zoals de flat white, het huidige indrinkertje, voor het eerst ook koud worden bereid. De heldere, strakke vorm, de doordachte look & feel, evenals de geselecteerde materialen van de sublieme schuimklopper, zorgen voor een bijzonder eenvoudig gebruik en een optimale hygiëne. Uitgerust met twee opzetstukken, bereid deze koude, warme of warme melk en melkschuim via één enkele knop. Als aanvulling van elke koffiemachine zowel als hulp voor alle liefhebbers van specialiteiten met melk, worden met de melkopschuimer van JURA de recept-ideeën en barista-hoogstandjes veelzijdiger dan ooit.

  Diversiteit aan recepten

  Als decoratie of als belangrijke basis luchtig romig melkschuim brengt de trendspecialiteiten de nodige frisheid en lichtheid. Koud, warm of heet, de melkopschuimer tovert lekkernijen voor elk seizoen. Een warme chocolade in de winter, een fruitige Cold Romanoff in de lente, een verfrissende Iced Flat White in de zomer of een Iced Chai Latte in de herfst.  Bij de bereiding kent de fantasie geen grenzen. Het bijgeleverde receptenboekje biedt inspiratie voor bijzondere trendy dranken. 

  Koud melkschuim met één druk op de knop

  De ergonomisch vormgegeven bedieningsknop één, twee of drie keer indrukken, zorgt voor het opschuimen van koude, warme of warme melk in de melkhouder. Zelfverklarende pictogrammen in kleur bevestigen de geselecteerde modus. 

  Doordachte design

  De look & feel van de melkopschuimer sluit aan bij het klassieke JURA design, en is tevens perfect afgestemd op het eenvoudige gebruik en een optimale hygiëne. De melkhouder overtuigt met een aangenaam zacht aanvoelend oppervlak in het greepbereik en fijne details in chroom. Dankzij onderhoudsvriendelijke materialen zoals roestvrij staal en zijn afgeronde vorm is de houder bijzonder eenvoudig te reinigen.

  Ruimtebesparend

  De toevoerleiding en de opzetstukken kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het voetstuk. Met afmetingen van 13 x 21 cm vindt de melkopschuimer gemakkelijk een plaatsje in iedere keukenkast. 

  81,82
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. De'Longhi EMF 2.B melkopschuimer

  • Inhoud opschuimen: 100 ml
  • Inhoud verwarmen melk: 250 ml
  • Automatische melkopschuimer

  Tover je kopje koffie om tot een heerlijke cappuccino. Deze automatische melkopschuimer schuimt binnen no-time melk op om de heerlijkste melkbereidingen mee te maken.

  Zo gemakkelijk is het:

  - Giet melk in het apparaat,
  - Zet het apparaat aan met één druk op de knop,
  - Zodra het lampje niet meer knippert is de melk opgeschuimd,
  - Giet het melkschuim in een glas,
  - Maak met je (volautomatisch) espressoapparaat een kopje koffie en giet dit over het melkschuim

  Naast warme melk schuimt deze Alicia Latte melkopschuimer ook koude melk op. Dit is heerlijk als je ook graag een koude, romige milkshake drinkt.

  66,07
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie