Waterkoker: 164 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Trebs 99341 Digitale heetwaterdispenser

  • Capaciteit: 4 l
  • Watt: 2200

  Met de Trebs Digitale heetwaterdispenser 99341 Comforttemp heb je binnen 5 seconden heet water tot 100 graden. De kunststof behuizing heeft een tijdeloze rvs-look en verdient een mooi plekje op het aanrecht.

  De heetwaterdispenser van Trebs beschikt over 4 verschillende standen. Je kunt kiezen uit heet water van 45 graden, 65 graden, 85 graden en 100 graden. Het apparaat is ideaal voor het bereiden van kindervoeding, thee en soep. De Trebs Digitale heetwaterdispenser 99341 Comforttemp is een voordelige keuze ten opzichte van een waterkoker, want je bespaart veel water. De kans is groot dat je met een waterkoker vaak veel meer water kookt dan je eigenlijk nodig hebt. Met de heetwaterdispenser is dat niet het geval.

  Je kunt kiezen uit verschillende doseringen: continue water, 100 milliliter, 200 milliliter of 300 milliliter. De digitale heetwaterdispenser heeft ook een droogkookbeveiliging. Het verwarmingselement wordt automatisch uitgeschakeld als er geen water in het reservoir zit. In totaal kan er 4 liter water in het reservoir. Het apparaat maakt 450-500 milliliter heet water per minuut.

  97,52
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Kenwood ZJM810BK Mesmerine waterkoker

  • Capaciteit: 1.6 l
  • Kalkfilter

  Voor een 'wauw' effect in uw keuken. Laat u betoveren door het unieke design met opvallend juweeleffect van de Waterkoker ZJM810BK uit de Mesmerine collectie van Kenwood.

  Een juweeltje in de keuken

  De royale 1.6 liter Mesmerine Waterkoker ZJM810BK in de prachtige kleur zwart valt direct op in de keuken. Ondanks het diamantenpatroon, is het oppervlak verrassend glad en kan het eenvoudig worden schoongehouden. Maak uw Mesmerine collectie compleet met het bijpassende Broodrooster TCM811BK in dezelfde kleur. De Mesmerine collectie is bovendien beschikbaar in de kleuren turquoise, wit en rood, zodat er altijd wel één aansluit bij uw keukeninterieur.

  86,78
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. AEG EWA7800 Waterkoker

  • Capaciteit: 1.7 l
  • Watt: 2400
  • Kalkfilter
  • Veiligheidsuitschakeling

  AEG's 1,7L waterkoker EWA7800 uit de 7 Series is ideaal voor elk soort keuken. De functies digitale temperatuurregeling™en realtime temperatuurindicatorgeven u volledige controle over de temperatuur van uw thee. 

  Digitale temperatuurregeling

  Met vijf programmeerbare temperatuurinstellingen kunt u genieten van uw thee op de juiste temperatuur: 80°C groene thee, 85°C witte thee, 90°C oolong thee, 95°C french press koffie en 100°C voor zwarte en kruidenthee en havermoutpap of noodles.

  Programmeerbaar HighContrast™ LCD-scherm

  Controleer de temperatuur van het water in realtime op het digitale LCD-scherm.

  Functie OneCup Turbo

  Als u haast heeft, kunt u de functie OneCup Turbo™ gebruiken. Het water kookt in minder dan 60 seconden.

  1,7 L capaciteit

  Ongeacht of u thee zet voor twee personen of voor een theekransje, de waterkoker uit de 7 Series met een watercapaciteit van 1,7 liter kan het aan.

  82,60
  5% korting!
  nu 78,50
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie